Νέα

Studio Θησέως 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footsielover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ωραίος χώρος φαινεται...
και το μωρό δυνατό..
μπραβο..πολυ καλές και καθαρές φώτο..  :dancing: !!!!

;) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
συγχαρητήρια πολύ καλή ανταπόκριση!
να πώ και εγώ τη γνώμη μου. ειχα να παω στο εν λόγω στούντιο κανά χρόνο και πήγα πάλι την Κυριακή που μας πέρασε.
Ο χώρος όντως είναι πολύ καλός μετά απο την ανακαίνηση, ΟΜΩΣ η τσατσά που πέτυχα εγώ ήταν σουπερ κομπλεξική μαλακισμένη και για αυτό έφυγα.
ενώ μπηκα με χαμογελο και είπα και καλησπέρα, οταν μου παρουσίασε την κοπέλα (η οποία δεν ηταν του γούστου μου)και της είπα οτι δεν θα περάσω, με ρώτησε "τοτε γιατι ήρθες και ρωτάς και πόσο κάνουν τα προγράμματα"!!!

Ρε ουστ!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Φοβερές φωτός και "καλλιτεχνικές" πράγματι. Αν ήταν και λίγο πιο μεγάλες (αρκετά δηλαδή) θα άγγιζαν την τελειότητα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

GLOVER

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και απο εμενα συγχαρητηρια! εισαι και πολυ φωτογραφος.πηγα και εγω μετα την ανακαινιση και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και φυσικα το μωρακι πολυ σπεσιαλ περιποιηση.παιδια ειναι στα must  αυτου του καλοκαιριου.εγω πηγα με την αλινα,20 χρονων τρυφερουδι με κορμαρα!θα ξαναπαω σιγουρα πολλες φορες.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
..
πηγα κιεγω.....
..για υπνο...;)..;)...;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γιατι τοσο μικρης αναλυσης φωτο φιλε?Μπορεις να μας πεις και τα ονοματα απο αυτα τα ροζ ποπ τσουλακια?

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εκανα κι εγω μια επισκεψη χθες. Πετυχα την Αλινα συμπαθητικο και προθυμο κοριτσι χωρις να ειναι κατι σουπερ αλλα ουτε και χαλια. Μια χαρα για ενα ευχαριστο ξεμπουκομα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μιλάμε για την γνωστή Αλίνα που είναι και στην κάθετο της Καλιρόης? ΑΝ είναι αυτή, την ψάχνωωωωωωωωωωωω...........

Πέρασα κι εγώ απο το στούντιο (είχα να πατήσω κανα χρόνο, γιατί εκεί αρχι-τσατσα είναι μια Αννα που δουλευει κιόλας με μεγάλα βυζιά που δεν σ αφήνει ούτε να τα πιάνεις) και πήρα την Ειρήνη.

ΣΟύπερ πίπα (χωρίς αρχιδοπιπίλισμα), ποδολαγνεία και 2-3 στάσεις, θα ξαναπάω...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

πολύ ενδιαφέρουσα άποψη...δεν το έχω επισκεφτεί παλαιότερα, όμως με φτιάχνει ο καθρέφτης είναι πολύ πολύ φετίχ. Και το μωράκι φαίνεται να έχει ωραίους γλουτομηριαίους.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αυτή είναι η Αλίνα;

Ελπίζω να μην έχει σχέση με τη μπατσόλα που έπαιζε στην Καρέα (κι αλλού) που βρωμούσε πουτσίλα.
Μία φορά την πήρα και όπως μπήκα - βγήκα μόλις με πήρε το όξινο.

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες σουπερ ποδια δεν ειδα χωρις να ξερω για ποια μιλατε εκτιμω οτι δεν ειναι η ίδια

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
ρε σεις ξέρει κανείς μία ψηλή, μελαχρινή με κότσο πιασμένα τα μαλλιά, τατουάζ στο δεξί μέρος της κοιλίτσας και με φοβερό βυζί και γενικότερα κορμάρα; μούναρος σκέτος!!
είχα γράψει και χτες στην ενημέρωση για στούντιο αλλά δε ξέρει κανείς.
δε πέρασα γιατί μου φάνηκε πολύ ψώνιο αλλά ήταν τόσο καύλα που θα πάω και οτι γίνει!
δούλευε χτες απογευματινή βάρδια μέχρι τις 12 και τετάρτη πρωί θα ναι πάλι σύμφωνα με την αγενέστατη τσατσά.

elio21

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γνωριζετε το τηλ εκει ?αν ναι please στειλτε μοθ το καποιοσ.
thanx

dgomez

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
αυτος ο κωλος που ειδα στις φωτο μου φανηκε γνωστος
αλλα θυμαμαι εγω ειχα παει δυο φορες και πετυχα μια λενα που ειχε το στυλακι της κοπελιτσας στις φωτο
μενω καλλιθεα (που να μην εμενα) και δεν εχω πετυχει ποτε καμια μελαχροινη στους οικους εδω
I need some back up NOW!!!

kouklendes

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις ξέρει κανείς μία ψηλή, μελαχρινή με κότσο πιασμένα τα μαλλιά, τατουάζ στο δεξί μέρος της κοιλίτσας και με φοβερό βυζί και γενικότερα κορμάρα; μούναρος σκέτος!!
είχα γράψει και χτες στην ενημέρωση για στούντιο αλλά δε ξέρει κανείς.
δε πέρασα γιατί μου φάνηκε πολύ ψώνιο αλλά ήταν τόσο καύλα που θα πάω και οτι γίνει!
δούλευε χτες απογευματινή βάρδια μέχρι τις 12 και τετάρτη πρωί θα ναι πάλι σύμφωνα με την αγενέστατη τσατσά.
μαλλον θα λες για την λινα την ειχα παρει παλιοτερα ισμηνης και ιπποκρατους φοβερο μωρο και πολυ καλο κολαρακι για πρωκτικο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μαλλον θα λες για την λινα την ειχα παρει παλιοτερα ισμηνης και ιπποκρατους φοβερο μωρο και πολυ καλο κολαρακι για πρωκτικο

ειπε με φοβερο βυζι ο ανθρωπος........οχι δε λεει για αυτη την λινα την παγοκολωνα!Ξερω ποια εννοει αλλα δεν συγκρατησα ονομα...μιλαμε για υπερμουνο αλλα το ειδα μονο μια φορα και τις επομενες 2 βδομαδες πηγαινα 3,4 φορες καθε βραδυ και πετυχαινα απο σβετα μεχρι μιλενα και τουμπαλιν......Κριμα...οποιος ξερει που μπορει να ειναι αυτο το μελαχροινο μουνι ας ποσταρει εστω και σε πμ...

υ.γ. το τηλεφωνο στη θησεως και να στο δωσει καποιος δεν εχει νοημα....ειναι σαν το "στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα"

agnh b

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα ξερει κανεις την Αγνη?
αν ναι μου λετε αν αξιζει εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom