Hank Moody
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εθνικοτης;
Μέχρι τα Χριστούγεννα ναι...... :-*
Λες ?
Να σου πω, κι εγώ μπήκα στις ίδιες σκέψεις,....
Ολανδία..... ;)εθνικοτης;
η αντζελινα ειναι η αντικαταστατρια της βανεσσας;
Για λίγο καίρο ναι....αλλα δεν θα σας αφήσουμε έτσι :-*γιατι που θα παει???
μη μου πεις οτι θα σταματισει!!!
Σορρυ κιολας- αλλά -- ή αυτή η φωτογραφία είναι περίεργη
ή- αντικειμενι--- κα βλέποντας το κατω μέρος προσώπου + το μέγεθος παλάμης σε σχέση με το μπουτι + το μέγεθος παπουτσιου , μπαινει σε σκέψεις
Μην βιάζεστε γιατί θα εκτεθείτε ........λίγο υπομονή μέχρι την Δευτέρα...... ;) :-*Λες ?
Να σου πω, κι εγώ μπήκα στις ίδιες σκέψεις,....
:-*Αν όντως είναι η Τζολί ή όχι;
καλημερα....το οτι ηταν υποψηφια δεν λεει κατι ολοι τον πρωτο θυμουνται......μηπωσ τελικα εχει παιξει μπαλα και στον αγιαξ?????Λοιπόν η Αngelina είναι 24 ετών απο Ολανδία ,υποψήφια playmate το 2009 στην χώρα της και οι φωτογραφίες εδώ είναι απο την φωτογράφιση της στο playboy ..........
Νομίζω οτι είναι καλό να έρχοντε τέτοια κορίτσια στην Ελλάδα.......για αυτό ας λοίπουν οι καχυποψίες πριν δείτε... :-*
Στην Ρεαλ...............καλημερα....το οτι ηταν υποψηφια δεν λεει κατι ολοι τον πρωτο θυμουνται......μηπωσ τελικα εχει παιξει μπαλα και στον αγιαξ?????
στην ρεαλ αποκλειεται γιατι θα το ηξερα ειναι η ομαδα μου στην ισπανια ...........το υποψηφια σημαινει οτι περασε και δεν ακουμπησε θα μπορουσατε να πειτε τον τιτλο τησ η οτι συμετειχε στα καλιστεια..........Στην Ρεαλ...............
Και εσυ που ξερεις αν κέρδισε η οχι?
Αφου εχεις και ομαδα στην Ισπανια..........στην ρεαλ αποκλειεται γιατι θα το ηξερα ειναι η ομαδα μου στην ισπανια ...........το υποψηφια σημαινει οτι περασε και δεν ακουμπησε θα μπορουσατε να πειτε τον τιτλο τησ η οτι συμετειχε στα καλιστεια..........
αμα κοιταξεισ το αβαταρ μου η κοπελα ειναι αναπληρωματικη playmate αμα ξερεισ .....το χω γαμησειΑφου εχεις και ομαδα στην Ισπανια..........
Εσυ τίτλο γαμάς........
Μπράβο petran παντα τέτοια.............αμα κοιταξεισ το αβαταρ μου η κοπελα ειναι αναπληρωματικη playmate αμα ξερεισ .....το χω γαμησει
Μεγαλε !!!!αμα κοιταξεισ το αβαταρ μου η κοπελα ειναι αναπληρωματικη playmate αμα ξερεισ .....το χω γαμησει