erosman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εκτιμώ την άποψή σου....ωστόσο τελικά αυτό είναι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και εξαρτάται και από πολλούς αστάθμητους παράγοντες ένας εκττων οποίων είναι βέβαια και η διάθεση της κοπέλας τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Εγώ είχα μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου με την Αφροδίτη....είναι καλό παιδί με συμμετοχή σε υπέρμετρο βαθμό και αισθάνεσαι σαν να το κάνεις με την κοπέλα σου ....(...όταν τα'χετε φτιάξει στην αρχή και είσαστε στα μέλια γιατί μετά μόνο μουρμούρα... ΄)
Δεν βιάζεται και έχεις αρκετές εναλλαγές στάσεων χωρίς μουρμούρα ....Η καλύτερή της είναι στα 4......που σε ξετρελαίνει.....
Εγώ είχα μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου με την Αφροδίτη....είναι καλό παιδί με συμμετοχή σε υπέρμετρο βαθμό και αισθάνεσαι σαν να το κάνεις με την κοπέλα σου ....(...όταν τα'χετε φτιάξει στην αρχή και είσαστε στα μέλια γιατί μετά μόνο μουρμούρα... ΄)
Δεν βιάζεται και έχεις αρκετές εναλλαγές στάσεων χωρίς μουρμούρα ....Η καλύτερή της είναι στα 4......που σε ξετρελαίνει.....
Προσωπικα απο τις χειροτερες εμπειριες μου.
Πολυ ομορφη γυναικα (για τα γουστα μου παντα) αλλα στο δωματιο δεν τα πηγε και τοσο καλά........
Ισως να την πετυχα σε ασχημη στιγμη