Νέα

Ad Studio Πειραιώς 193

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wiser_guy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εκτιμώ την άποψή σου....ωστόσο τελικά αυτό είναι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και εξαρτάται και από πολλούς αστάθμητους παράγοντες ένας εκττων οποίων είναι βέβαια και η διάθεση της κοπέλας τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Εγώ είχα  μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου με την Αφροδίτη....είναι  καλό παιδί με συμμετοχή σε υπέρμετρο βαθμό και αισθάνεσαι σαν να το κάνεις με την κοπέλα σου ....(...όταν  τα'χετε φτιάξει στην αρχή και είσαστε στα μέλια γιατί μετά μόνο μουρμούρα... :2funny: :2funny:΄)
Δεν βιάζεται  και έχεις αρκετές εναλλαγές στάσεων χωρίς μουρμούρα ....Η καλύτερή της είναι στα 4......που σε ξετρελαίνει.....

Προσωπικα απο τις χειροτερες εμπειριες μου.

Πολυ ομορφη γυναικα (για τα γουστα μου παντα) αλλα στο δωματιο δεν τα πηγε και τοσο καλά........
Ισως να την πετυχα σε ασχημη στιγμη

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε παιδιά ξέρουμε που δουλεύει αποψε η κωνσταντίνα?Εαν δουλευει βεβαιως

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εκτιμώ την άποψή σου....ωστόσο τελικά αυτό είναι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και εξαρτάται και από πολλούς αστάθμητους παράγοντες ένας εκττων οποίων είναι βέβαια και η διάθεση της κοπέλας τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Εγώ είχα  μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου με την Αφροδίτη....είναι  καλό παιδί με συμμετοχή σε υπέρμετρο βαθμό και αισθάνεσαι σαν να το κάνεις με την κοπέλα σου ....(...όταν  τα'χετε φτιάξει στην αρχή και είσαστε στα μέλια γιατί μετά μόνο μουρμούρα... :2funny: :2funny:΄)
Δεν βιάζεται  και έχεις αρκετές εναλλαγές στάσεων χωρίς μουρμούρα ....Η καλύτερή της είναι στα 4......που σε ξετρελαίνει.....
Συμφωνω 100% μαζι σου.
fing02.gif

Ειμαι απο αυτους που εχουν γραψει πως οι κοπελες δεν ειναι ρομποτ και δεν ειναι δυνατον να εχουν την ιδια συμπεριφορα ανα πασα στιγμη.

Δεν ειναι λιγα τα παραγειγματα. Εδω πας δυο και τρεις φορες με την ιδια κοπελα και τυχαινει και οι τρεις φορες να ειναι διαφορετικες.
Σε καμια περιπτωση δεν αντιλεγω πως και η Αφροδιτη θα εχει στιγμες που ο επισκεπτης θα περασει super μαζι της.Ειναι και θεμα χημείας.

Δυστυχως μαζι δεν...."ταιριαξαμε".
1466.gif

Και δεν τιθεται θεμα οτι ειναι ωραία γυναίκα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδιά ξέρουμε που δουλεύει αποψε η κωνσταντίνα?Εαν δουλευει βεβαιως
Με βαση τα προγραμματα σημερα Παρασκευη δουλευει στο Κηφισου 30 δευτερη βαρδια (17:00-23:00)

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
...πάντως μου φαίνεται ότι το χάσαμε το κορμί πατριώτη γιατί δεν την βλέπω στο πρόγραμμα ούτε στο Πειραιώς 193 ούτε στο Κηφισού 30..... :- :-

Συμφωνω 100% μαζι σου.
fing02.gif

Ειμαι απο αυτους που εχουν γραψει πως οι κοπελες δεν ειναι ρομποτ και δεν ειναι δυνατον να εχουν την ιδια συμπεριφορα ανα πασα στιγμη.

Δεν ειναι λιγα τα παραγειγματα. Εδω πας δυο και τρεις φορες με την ιδια κοπελα και τυχαινει και οι τρεις φορες να ειναι διαφορετικες.
Σε καμια περιπτωση δεν αντιλεγω πως και η Αφροδιτη θα εχει στιγμες που ο επισκεπτης θα περασει super μαζι της.Ειναι και θεμα χημείας.

Δυστυχως μαζι δεν...."ταιριαξαμε".
1466.gif

Και δεν τιθεται θεμα οτι ειναι ωραία γυναίκα.

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά βάλτε καμια φωτογραγία από τισ καινούργιες κοπέλες

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά βάλτε καμια φωτογραγία από τισ καινούργιες κοπέλες

Έχουν μπει κάποιες στα site του Πειραιώς 193 και Κηφισού 30 (Φραντζέσκα και Λίντα). Τσέκαρέ τα και τα 2, γιατί δε θυμάμαι ποιάς έχει σε ποιο. :)

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ.Πάντως και η Σάντρα φαινόταν πολυ γλυκούλα.Καμια φωτο??? :grin:

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ώπα μεγαλε!!!!Τι κομμάτι ειναι τούτο???Πρέπει να την τιμήσουμε οπωσδήποτε!!Ολόσωμη φωτο δεν εχεις?????? :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom