You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio Paradise, Agiou Meletiou 37
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hello guys!!! the program for today (20/08):
10:00-17:00 Niki
17:00-23:00 Milva
23:00-05:00 Ntaiana
kisses to everybody, have a nice day!!!!!!!!!!!!!
Good morning hot Ntaria!! Shouldn't you rephrase to "Today's program" maybe?
Επισκέπτης
Γεια σου Νταρια. Ειμαι καινουργιος πελατης σου. Θα μπορουσες να μας δωσεις και μια φωτογραφια με το strapon σου. Ειχα διαλεξει μαζι σου το προγραμμα το αυταρχικο και με το σεξ στα 100 ευρω. Μου αρεσε παρα πολυ οταν ειχε δεσει το strapon σου στην μεση. Σε θαυμαζα παρα πολυ .Μου αρεσε.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν θα μας αρεση να δουμε την Νταρια φωτο με στραπον την προτιμαμε φυσιολογικη γυναικα,αφου σου αρεση να πηγαινης απο την Νταρια να το τοποθετη να το θαυμαζης και να το περιποιησε οπως σου αρεση και να στο τοποθετηΓεια σου Νταρια. Ειμαι καινουργιος πελατης σου. Θα μπορουσες να μας δωσεις και μια φωτογραφια με το strapon σου. Ειχα διαλεξει μαζι σου το προγραμμα το αυταρχικο και με το σεξ στα 100 ευρω. Μου αρεσε παρα πολυ οταν ειχε δεσει το strapon σου στην μεση. Σε θαυμαζα παρα πολυ .Μου αρεσε.
it's the same shit isn't it????Good morning hot Ntaria!! Shouldn't you rephrase to "Today's program" maybe?
why not???? i was thinking of making such fotosΔεν θα μας αρεση να δουμε την Νταρια φωτο με στραπον την προτιμαμε φυσιολογικη γυναικα,αφου σου αρεση να πηγαινης απο την Νταρια να το τοποθετη να το θαυμαζης και να το περιποιησε οπως σου αρεση και να στο τοποθετη
Babhy it is international forum and that's why I have to answer in English... i think i'll make few fotos specially for youΓεια σου Νταρια. Ειμαι καινουργιος πελατης σου. Θα μπορουσες να μας δωσεις και μια φωτογραφια με το strapon σου. Ειχα διαλεξει μαζι σου το προγραμμα το αυταρχικο και με το σεξ στα 100 ευρω. Μου αρεσε παρα πολυ οταν ειχε δεσει το strapon σου στην μεση. Σε θαυμαζα παρα πολυ .Μου αρεσε.
it's the same shit isn't it????
Watch your language, naughty bitch!!!
oh yes I amWatch your language, naughty bitch!!!
Watch your language, naughty bitch!!!
behave....
Επισκέπτης
Hi.again .Calm down children all customers are in Daria. All we have also our own games. Speak who polite in the ladies I request. The villain I made 2 photographs I only asked. I like always in wild sex.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 19.505
heellover- special for you
εεεεεεερχομαιιιιιιιιι!!!!
she will be here tomorrow 17:00-23:00εεεεεεερχομαιιιιιιιιι!!!!
PS: she is slim like you prefere ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.006
- Πόντοι
- 22.785
εεεεεεερχομαιιιιιιιιι!!!!