lover_boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Είχα περάσει την προηγούμενη εβδομάδα από εκεί. Παρόλα αυτά μου κανε τόσο αδιάφορη εντύπωση που ούτε σχόλιο δεν μου ήρθε να αφήσω. Στην υποδοχή ο ιδιοκτήτης μου παίνεψε την κοπέλα υπερβολικά πολύ (λογικό δουλειά του είναι), ένα πιπίνι απίστευτο μου λέει, μικρούλα και κάνει τα πάντα. Αυτό που είδα ήταν μια γυφτοβουλγαρορουμάνα, 1.55 με το ζόρι χωρίς τα τακούνια, άφτιαχτη απεριποίητη με το μαλλί χάλια και ατσούμπαλο σώμα παρότι αδύνατη. Μπαίνει αυτός στο δωμάτιο μου λέει από εδώ, θα σου ανάψω το αιρ κοντίσιον κλπ, τον άφησα μιλούσε μόνος του εγώ μεταβολή και Από παλιά στη Δράμα στην Παπαργύρη το έκανε αυτό, το οποίο για μένα είναι φοβερά σπασαρχίδικο, με το που έμπαινες μέσα έκλεινε την πόρτα από πίσω και είχε την κοπέλα να σε αγκαλιάζει και να σε τραβάει με το ζόρι στο δωμάτιο... Δεν ξέρω αν και κατά πόσο πιάνει, εμένα πάντως άμα δε μου αρέσει αυτό που παίζεται δε με κρατάει με το στανιό κανείς.
Η τοποθεσία του εν λόγω στούντιο είναι επίσης πολύ περίεργη για εκτός Δράμας κατοίκους. Από ιδιοκτήτη καφέ μπαρ της Δράμας επίσης έμαθα ότι δεν δίνουν πλέον άδειες από τον δήμο για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, κάτι που διαπίστωσα στην τελευταία μου επίσκεψη εκεί, που τα είδα όλα κλειστά. Δύσκολα κι αν πρέπει να είναι σε άλλο δήμο, αλλά θα μπορούσε να το ανοίξει πιο κοντά στη Δράμα κάπου.
Η τοποθεσία του εν λόγω στούντιο είναι επίσης πολύ περίεργη για εκτός Δράμας κατοίκους. Από ιδιοκτήτη καφέ μπαρ της Δράμας επίσης έμαθα ότι δεν δίνουν πλέον άδειες από τον δήμο για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, κάτι που διαπίστωσα στην τελευταία μου επίσκεψη εκεί, που τα είδα όλα κλειστά. Δύσκολα κι αν πρέπει να είναι σε άλλο δήμο, αλλά θα μπορούσε να το ανοίξει πιο κοντά στη Δράμα κάπου.