kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
μπηκε και η καταχωρηση στον καταλογο μεχρι το βραδυ θα ανεβασω και την κριτικη !
να σε καλα φιλε gtp_xμπραβο kouklakis για το ρεπορταζ
Πως πετυχαινεις ομως συνεχεια τους ιδιοκτητες ρε φιλε?
Βλεπω χλιδα μεσα στα δωματια, καλα ενταξει εγω εχω να παω σε αυτο απο προπερσυ που ηταν μια απιστευτη φολα. Eλπιζουμε να αλλαξε η κατασταση και με τις γκομενες
φιλε μου εσυ αποφασιζεις και οι δυο ειναι ολα τα λεφτα , με διαφορα ηλικιας μονο ;)πολύ ωραίος χώρος και η Στέλλα ακούγεται καλή περίπτωση, αλλά προτεραιότητα έχει η Νατάσσα (στερεας ελλάδος) και αυτή μέτα αν την προλάβω :p
Εμ τωρα... αφου πηγα για 1η φορα την Κυριακη δηλ. προχτες . Συγνωμη που δεν σε απαντησα χτες ;) Ειχα παρα πολλες ενημερωσεις και δεν προλαβα να σε απαντησω ειμουν και κουρασμενος απο ταξιδι και απο τοΤώρα το λές....? Ήμουν εκεί 1-7/9/2010.
Για να δούμε, πότε θα ξαναβρεθώ από εκείνα τα μέρη....
στο μελλον ισως ;)....παίζουν δίδυμα? ;) ;) ;)
:-*ωραιωωωωωωωωσσσσσσσ,, κουκλα ο κουκλακισ.
φιλε μου εσυ αποφασιζεις και οι δυο ειναι ολα τα λεφτα , με διαφορα ηλικιας μονο ;)
να πας στην Νατασσα εγω την επερνα καθε ΣΚ περσυ , οσο ειναι ακομα εδω πανε !μου έχει καρφωθεί η Νατάσσα στο μυαλό και θέλω να πάω. Αν την προλάβω καλώς. Ηλικιακά έχουν μεγάλη διαφορά αλλά μου αρέσουν και οι μεγάλες γυναίκες και τα πιπίνια...(μεγάλες εννοώ μέχρι έκει γύρω στα 40 όχι και γιαγιάδες αχαχαχαχαχα)
να πας στην Νατασσα εγω την επερνα καθε ΣΚ περσυ , οσο ειναι ακομα εδω πανε !
Καλα κρατιεται στην ηλικια της η Νατασσα ;)
Και εγω τα ιδια γουστα εχω , μονο οταν βλεπω γιαγιαδες την κανω λουις χαχαχαχ
αλλα και τα πιπινια με αρεσουν πολυ !