Γεια σας παιδια !!!!!!!!!!!!
Αυριο
ΙΕΡΑ ΟΔΟ 66
Πρωι 10-5 ΑΛΙΝΑ Η ΤΣΕΧΑ
ΜΕΛΙΝΑ Η ΓΑΛΛΙΔΑ
Απογευμα 5-12 ΜΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ
Νυχτα 8-6 ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ
12-6 ΝΑΤΑΣΑ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ
θα μου δώσεις πληροφορίες για την Τζένιφερ;;;
Γεια σας παιδια !!!!!!!!!!!!
Αυριο
ΙΕΡΑ ΟΔΟ 66
Πρωι 10-5 ΑΛΙΝΑ Η ΤΣΕΧΑ
ΜΕΛΙΝΑ Η ΓΑΛΛΙΔΑ
Απογευμα 5-12 ΜΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ
Νυχτα 8-6 ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ
12-6 ΝΑΤΑΣΑ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Σιγουρααααααα γλυκε μου τον χωρο τον κανουν πιο ζεστο τα κοριτσακια. Και τα 2 μαζι φωτιαΟ χώρος μπορεί να είναι όντως ζεστός..... Αλλά τον κάνουν καυτό τα κορίτσια του μαγαζιού! ;)
Ναι γλυκε μου οσες μπορω βεβαια ειναι απο βραζιλια γυρω στα 22 με 23 μελαμψη μετριο αναστηματος με πολυ ωραια χαρακτηριστηκα και με αποδοσεις δωματιου καλες απο οσο ξερω!!!!! Αλλα αυριο δεν δουλευει!!!!!!θα μου δώσεις πληροφορίες για την Τζένιφερ;;;
Ναι γλυκε μου οσες μπορω βεβαια ειναι απο βραζιλια γυρω στα 22 με 23 μελαμψη μετριο αναστηματος με πολυ ωραια χαρακτηριστηκα και με αποδοσεις δωματιου καλες απο οσο ξερω!!!!! Αλλα αυριο δεν δουλευει!!!!!!
Ναι γλυκε μου οσες μπορω βεβαια ειναι απο βραζιλια γυρω στα 22 με 23 μελαμψη μετριο αναστηματος με πολυ ωραια χαρακτηριστηκα και με αποδοσεις δωματιου καλες απο οσο ξερω!!!!! Αλλα αυριο δεν δουλευει!!!!!!
καλησπερουδιαααα.....λοιπον η ΤΖΕΝΙΦΕΡ δεν ειναι η ιδια που δουλευε μαγνισια.....αλα σου εχω μια προταση αμα εισαι καλος πιροσβεστις ;) ;) τοτε σε προκαλω να παρεις το διδιμο φοτια ΜΕΛΙΝΑ κ ΑΛΙΝΑ....φαντασου ΓΑΛΙΑ κ ΤΣΕΧΙΑ...... ...σε περημενουνε δεν θα μετανιοσεις ειμαι σιγουρι ......
φιλουθκια
Μεγάλο το δίλλημα...studio ή μασάζ;καλημερουδιααααα.....τι κανουνε τα φιλαρακια μου......λοιπον σας περημενουνε με καλες ;) προθεσεις...για να σας ευχαριστησουνε κ να σας εξηπληροσουνε ολες της φανταζια σας.... φιλουθκια
Μεγάλο το δίλλημα...studio ή μασάζ;
Μεγάλο το δίλλημα...studio ή μασάζ;
σημερα μετα της 12 θα ειναι η ΑΛΙΝΑ .ΜΕΛΙΝΑ........τι λες ?????? .....
φιλουθκια
Περιμένω pm......σημερα μετα της 12 θα ειναι η ΑΛΙΝΑ .ΜΕΛΙΝΑ........τι λες ?????? .....
φιλουθκια
γυναικα και αυτο το μαγαζι δικο μας ειναι?
Γεια σας παιδιααααααα!!!!!!!!!!!
Αυριο
ΙΕΡΑ ΟΔΟ 66
Πρωι 10-5 Μαγια
12-8 Νατασα
Απογευμα 5-12 Αλινακι
8-6 Μελινα
καλημερουδιααα ζητησατε αλαγες αυτο κανουμε γιασς κ μονο...κ αυτο ειναι μονο ι αρχη.....τωρα περημενω το σχολιο σας για το πως περασετε...με τα κοριτσια μας...φιλουθκια :-* :-* :-*
Βραδυ 12-6 Μπαρμπαρα