Νέα

Studio gossip(τι λένε γιά μας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
και τι μας νοιάζει τι λένε;;;;
Οι μοναδικοί είναι;;;

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Οι πουτανες κουτσομπολες;  :o :o :o

Εγω παντα τις ειχα για σεμνα και διακριτικα κοριτσια  :2funny: :2funny: :2funny:

Και τωρα τι κανουμε; Που λενε τετοια πραγματα για μας στην υψηλη κοινωνια των μπουρδελων και των στουντιο. Πως θα αντικρυσουμε τον κοσμο αυριο  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
Αν πιστευεις πως πισω από την πλάτη σου δε σε σχολιάζουν οι: Περιπτεράς της γειτονιάς, φιλοι σου οταν δεν είσαι παρόν, συνάδελφοι στη δουλειά, ο σερβιτόρος που σου φέρνει καφέ,η γκόμενα που σου σερβίρει στο μπάρ, ο μπακάλης ο μανάβης ο κρεοπώλης ο..., ο..., ο.
,...

τοτε είσαι απλά στον....   KOSMO σου

γιατι ρε γμτ σε αυτη τη χωρα οταν εκθεσεις μια αποψη το πρωτο πραγμα που προσπαθει ο καθενας ειναι να πεταχτει σαν τσαπου για να προλαβει να στην πει...
ρε φιλαρα ειπα εγω οτι δεν μας κουτσομπολευουν ολοι αυτοι που λες...?εγω εθεσα ενα συγκεκριμενο θεμα...κ συγκεκριμενα το θαψιμο που πεφτει σ'αυτους τους χωρους...ωστε αν καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια να την αναφερει...εχεις να πεις κατι πανω στο θεμα...?αν οχι μην λες μαλακιες ετσι απλα για να πεις κατι

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ολες λενε για ολους και για ολες. Τι περιμενες; και τι θες απο αυτο το θρεντ; να βγει ο καθενας να σου πει εμενα μου ειπε η ταδε για τον ταδε οτι ετσι κι ετσι;

Εγω παντως μπορω να σας πω τα κουσουρια μου να τα ξερετε πριν σας τα προλαβει καμια.

Χυνω πολυ γρηγορα, δε μου σηκωνεται, μου σηκωνεται πολυ γρηγορα, μου σηκωνεται πολυ αργα, χυνω πολυ αργα, δε χυνω, το πουλι μου ειναι για τα μπαζα και γω επισης! Και στο σεξ ειμαι επιπλο! Επισης ειμαι και χαζος, δειλος και παρα πολυ ιδιοτροπος σα χαρακτηρας. Και σα να μη φτανουν ολα αυτα ειμαι και ψωναρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom