Νέα

Στρίβειν...... δια του αρραβώνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΝΟΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
ΕΒΓΑΛΑ ΙΚΤΕΡΟ!!!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Πες της την αλήθεια ,πέρασα τέλεια μαζί σου , μου άρεσες και μου αρέσεις σαν γυναίκα , αλλά δεν είμαι εγώ για προκοπή προς το παρόν θέλω να κοιμηθώ και με άλλες... βλέπω γυναίκα και τρελαίνομαι θέλω να τις  :fuck1:  ΟΛΕΣ!!!!  Και επειδή δεν θα ήταν τίμιο να κοιτάω, να σκέφτομαι άλλες γυναίκες και πολύ περισσότερο να θέλω και να τις πηδήξω... για να είμαι τίμιος απέναντί σου , μια που και εσύ τίμια είσαι,  θέλω να χωρίσουμε.

Απλά ορμόνικό είναι η τεστοστερόνη φταίει , το να γαμάω 10 γκομενάκια τον χρόνο με φτιάχνει πιο πολύ από το να σε παντρευτώ και να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας για καφέ. Να ξέρεις πάντως ότι μέχρι τώρα ποτέ δεν σε απάτησα.

Αυτή ...
α) Θα σου πει άντε γαμήσου και μετά από 1 μήνα εκτιμώντας την ειλικρίνεια σου θα πάτε για καφέ και  :fuck1:
β) Θα σου πει άντε γαμήσου και θα σου πει ότι αφού είναι καθαρά σεξουαλικό το πρόβλημα δεν την πειράζει να πηγαίνεις και με άλλες και να  :fuck1: και αυτήν
γ) Θα σου πεί άντε γαμήσου , θα σου πάρει πίπα , θα πηδηχτεί με όλους τους πρώην της και θα κανονίζεται να  :fuck1: που και που
δ) Θα σου πει άντε γαμήσου , θα παντρευτεί και μετά το γάμο της και τα παιδιά κάθε φορά που ο αχαΐρευτος θα την τσαντίζει εσύ θα  :fuck1:
ε) Δεν θα σου πει άντε γαμήσου αλλά θα σου πει ότι αυτή ήδη το κάνει με κάποιον πρώην της και καλά που της το είπες γιατι έννιωθε άσχημα ... εκεί πάλι  :fuck1: κανονικά

Θα πει και στις φίλες της πόσο μαλάκας είσαι και ότι είσαι απλά ένας μπήχτης , πράγμα που θα τις εξιτάρει και θα θέλουν και αυτές να  :fuck1: μαζί σου . ( αρκεί να μην λέει ήδη ότι κάνεις πιο καλή κρεμ μπρουλέ παρά σεξ, άρα είσαι καμένος για αυτές)

Εάν είσαι ειλικρινής θα σε βρίσει , θα σε χτυπήσει , θα κλάψει ... αλλά μακροπρόθεσμα για εσένα είναι καλλίτερα.  

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Sorry Που διέκοψα με το post την πρόταση γάμου , αλλά δεν την είχα αντιληφθεί γιατί έγραφά ώρα  :-

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παίχτες, ζητούνται προτάσεις-ατάκες-σκέψεις για να "τζάσουμε" το γκομενάκι που χορτάσαμε  :pipa1: :2on1: :zfuck: :fuck1:

Μιλάμε για σοβαρές κοπέλες που πιάστηκαν από την λέξη "σχέση" ;) και μας άνοιξαν τα "εσώψυχά" τους  :tits2:

Ο σωστός χωρισμός, πιστεύω ότι, είναι αυτός που χωρίζεις δίχως παράπλευρες απώλειες και με bonus points να κρατήσεις φιλικές επαφές με την κοπέλα για να γνωρίσεις και τις φίλες της  :knockinb: να κάνετε παρέα που και που  :fuck2: αλλά να πηγαίνετε και για καφεδάκι :grin:

ΣΙΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ!ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΗΜΑΤΟΣ :fuck1: :zfuck: :fuck2: :pipa3:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παίχτες, ζητούνται προτάσεις-ατάκες-σκέψεις για να "τζάσουμε" το γκομενάκι που χορτάσαμε  :pipa1: :2on1: :zfuck: :fuck1:

Μιλάμε για σοβαρές κοπέλες που πιάστηκαν από την λέξη "σχέση" ;) και μας άνοιξαν τα "εσώψυχά" τους  :tits2:

Ο σωστός χωρισμός, πιστεύω ότι, είναι αυτός που χωρίζεις δίχως παράπλευρες απώλειες και με bonus points να κρατήσεις φιλικές επαφές με την κοπέλα για να γνωρίσεις και τις φίλες της  :knockinb: να κάνετε παρέα που και που  :fuck2: αλλά να πηγαίνετε και για καφεδάκι :grin:

Συντεκνε....δεν σε βλεπω καλα....Ηντα πεs?????????
Επαε συντεκνε , ετσα και δεν παρειs το κοπελι , θα γινει .....βεντετα :s&m_1: :s&m_1:
Διαλε τσ απολυμαρο σου απο σε πεμπε......Κατεειs το??????? :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom