Νέα

Στρίβειν...... δια του αρραβώνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Παίχτες, ζητούνται προτάσεις-ατάκες-σκέψεις για να "τζάσουμε" το γκομενάκι που χορτάσαμε  :pipa1: :2on1: :zfuck: :fuck1:

Μιλάμε για σοβαρές κοπέλες που πιάστηκαν από την λέξη "σχέση" ;) και μας άνοιξαν τα "εσώψυχά" τους  :tits2:

Ο σωστός χωρισμός, πιστεύω ότι, είναι αυτός που χωρίζεις δίχως παράπλευρες απώλειες και με bonus points να κρατήσεις φιλικές επαφές με την κοπέλα για να γνωρίσεις και τις φίλες της  :knockinb: να κάνετε παρέα που και που  :fuck2: αλλά να πηγαίνετε και για καφεδάκι :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ο σωστος χωρισμος ειναι ο ειλικρινης.
θελω να χωρισουμε γ αυτον και αυτον τον λογο.
ευγενικα και στα ισια.

αυτα γ καφεδες και φιλες ειναι γ γελια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο σωστός χωρισμός, πιστεύω ότι, είναι αυτός που χωρίζεις δίχως παράπλευρες απώλειες και με bonus points να κρατήσεις φιλικές επαφές με την κοπέλα για να γνωρίσεις και τις φίλες της  :knockinb: να κάνετε παρέα που και που  :fuck2: αλλά να πηγαίνετε και για καφεδάκι :grin:
ο ιδεατος θες να πεις :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίχτες, ζητούνται προτάσεις-ατάκες-σκέψεις για να "τζάσουμε" το γκομενάκι που χορτάσαμε  :pipa1: :2on1: :zfuck: :fuck1:

Μιλάμε για σοβαρές κοπέλες που πιάστηκαν από την λέξη "σχέση" ;) και μας άνοιξαν τα "εσώψυχά" τους  :tits2:

καλα τυπε εσυ νομιζεις οτι θα χωρισεις καποια που σε γουσταρει ακομα και μετα θα σου γνωρισει και φιλες της? :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα τυπε εσυ νομιζεις οτι θα χωρισεις καποια που σε γουσταρει ακομα και μετα θα σου γνωρισει και φιλες της? :2funny: :2funny:
ξεχασε το ενδεχομενο να χει καμια μανα/θεια που να ναι τρελο μιλφ! :2funny:

Επισκέπτης

πες της οτι νομιζεις οτι εισαι γκει και ψαχνεσαι ετσι θα σε θεωρισει ακυνδινο και θα σε βαλει και στην παρεα μπας και μπεις στον ισιο δρομο  :grin:

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Δεν παιζει αυτο.Ομορφος κοσμος ονειρικα πλασμενος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πες της οτι νομιζεις οτι εισαι γκει
URL]]

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ο σωστος χωρισμος ειναι ο ειλικρινης.
θελω να χωρισουμε γ αυτον και αυτον τον λογο.
ευγενικα και στα ισια.

αυτα γ καφεδες και φιλες ειναι γ γελια.

κι εγώ αυτό λέω ρε Λουκριτίτσα...ψάχνω έναν ειλικρινή  :grin: λόγο για να την στείλω

το'χα πετύχει μια φορά αλλά δεν θυμάμαι πώς έγινε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: >:( :( :rolleyes: :P

όχι μόνο χωρίσαμε καλά, βγαίναμε, πίναμε, γνώριζα τις φίλες της, φτάσαμε σε σημείο να λέμε ο ένας στον άλλο πώς του φαίνεται η τάδε ή ο τάδε :boobies:

ξεχασε το ενδεχομενο να χει καμια μανα/θεια που να ναι τρελο μιλφ! :2funny:

hello...το'χω τσεκάρει :uglystupid:

πες της οτι νομιζεις οτι εισαι γκει και ψαχνεσαι ετσι θα σε θεωρισει ακυνδινο και θα σε βαλει και στην παρεα μπας και μπεις στον ισιο δρομο  :grin:

ναι αλλά θα μου βγάλει βρώμα ότι το σηκώνω το σακάκι >:(

Δεν παιζει αυτο.Ομορφος κοσμος ονειρικα πλασμενος.

έλα ρε Αλτέκο..εσύ που είσαι εμπειρία περίμενα να μου δώσεις τα φώτα σου...

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έλα ρε Αλτέκο..εσύ που είσαι εμπειρία περίμενα να μου δώσεις τα φώτα σου...

Δεν υπαρχουν φωτα σε αυτη την περιπτωση.Σε αυτες τις καταστασεις παντα καποιος πληγωνεται.Εκτος αν εισαι τοσο killer και δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα.

Επισκέπτης

Θέλω να μείνω λίγο μόνος μου,δεν είμαι καλά,εσύ δεν μου φταις σε τίποτα ,δεν θέλω να χαθούμε..δεν σηκώνεις τηλέφωνο για κανα  δυο μήνες και μετά την παίρνεις εσύ για ποτάκι και ξεκινάτε μια σχέση πηδήματος χαλαρά χωρίς δεσμέυσεις.Μην ξεχνάς να εξαφανίζεσαι τακτικά.Δεν θα σε πάρει καθόλου στα σοβαρά(αυτό είναι και το ζητούμενο) αλλά θα σε κρατάει για μια πούτσα που και που.Αυτά.

Black Dog

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω να μείνω λίγο μόνος μου,δεν είμαι καλά,εσύ δεν μου φταις σε τίποτα ,δεν θέλω να χαθούμε..δεν σηκώνεις τηλέφωνο για κανα  δυο μήνες και μετά την παίρνεις εσύ για ποτάκι και ξεκινάτε μια σχέση πηδήματος χαλαρά χωρίς δεσμέυσεις.Μην ξεχνάς να εξαφανίζεσαι τακτικά.Δεν θα σε πάρει καθόλου στα σοβαρά(αυτό είναι και το ζητούμενο) αλλά θα σε κρατάει για μια πούτσα που και που.Αυτά.

Τα ιδια εκανες και σε εμενα bitch  :grin: :grin: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom