Μικρος ο χώρος με απόλυτο σεβασμό στο πελάτη. Σημειώστε ότι ενώ ήμασταν μόνοι άρχισε κανονικά πρόγραμμα και χόρεψαν και οι έξι κοπελιές. Δύο βυζούμπες η Όλγα και η Αντζελα. Μια απο Άγιο δομινικο με κολαράκι κόλαση. Η άντζυ πιο καυτό πριβέ απο όλες και μια ψηλή που έκανε ακομή και τη μπάρα να χύσει. Τις άλλες δύο δε τις θυμάμαι. Θα ξαναλέω σήμερα μήπως πετύχω και τις ρεπατζούδες και τα λέμε αύριο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απόλυτο σεβασμό και μάλιστα πρωτοφανή. Μάλλον άλλαξε το επιτελείο. Οι περισσότερες είναι μεταγραφή απο τη Ζάκυνθο. Σήμερα είχε και μια καινούργια την Αγνή. Μα καμία σχέση το όνομα έπαθα πλάκα. Το μείον είναι οι τιμές. 20€ ποτό ίδια τιμη και ο χορός
Το έθιξα το θέμα και στα'ρχίδια τους.
arisk
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 4.165
Πήγα καναδυο φορές πέρισυ, πολύς κόσμος παστωμένοι ο ένας πάνω στον άλλον και δεν προλάβαινες να πάρεις σειρά για prive με τίποτα... Βασικά ήταν και λίγες οι καλές οπότε δεν προλάβαιναν να κλείσουν μπούτι...
Στα μείον και η τοποθεσία του μαγαζιού μιάς και είναι κολλητά στο Angels και μόλις βγείς σε παίρνει μάτι η μισή Χαλκιδική...
Στα μείον και η τοποθεσία του μαγαζιού μιάς και είναι κολλητά στο Angels και μόλις βγείς σε παίρνει μάτι η μισή Χαλκιδική...
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 481
- Πόντοι
- 36
Κατάλαβα, η Τίνα! Έχω να τη δω καιρό. Δεν ήξερα ότι πήγε Καλλιθέα. ;)και μια ψηλή που έκανε ακομή και τη μπάρα να χύσει.
Μεγάλη πλειοψηφία των στρίπερς αν κρίνω από τα μαγαζιά της Θεσ/νίκης είναι έτσι όπως τα λες. Οι σερβιτόροι όμως μου φαίνονται πολύ εντάξει τύποι. Μακάρι στα δήθεν high class μπαράκια που συχνάζουν τα "ψώνια" να είχαν οι σερβιτόροι (και οι σερβιτόρες) την ευγένεια των παιδιών που εργάζονται στα στριπτιτζάδικα.Φιλε μου εγω εχω να παω απο το χειμωνιατικο. Το μαγαζι οπως και αυτοι που δουλευουν μεσα (συμπεριλαμβανω και τις strippers) μονο σεβασμο στον πελατη δεν δειχνουν....![]()
![]()
Το ποτό στο χειμερινό είναι 30 ευρώ για 10 λεπτά! Έλεος!Το μείον είναι οι τιμές. 20€ ποτό ίδια τιμη και ο χορός
Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ, για τον παστωμένο κόσμο δηλαδή και τη μεγάλη αναμονή στα πριβέ. Καλά ρε παιδιά, κοτζάμ Καλλιθέα γεμάτη μουνάρες είναι, κανείς δεν κάνει καμάκι πλέον ή μάλλον κανένα καμάκι δεν πιάνει...; ;)Πήγα καναδυο φορές πέρισυ, πολύς κόσμος παστωμένοι ο ένας πάνω στον άλλον και δεν προλάβαινες να πάρεις σειρά για prive με τίποτα... Βασικά ήταν και λίγες οι καλές οπότε δεν προλάβαιναν να κλείσουν μπούτι...