manitaroulis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες! Ποια στριπτιτζαδικα σερβιρουν ακομα φραπε???
Παίδες! Ποια στριπτιτζαδικα σερβιρουν ακομα φραπε???
ρε συ δεν ανοιγεις κανα κωλομπαρο γαμω τα φραγκα θα βγαζειςναι ενταξι αμα προσφερεις στην κοπελα κ 1000 ευρω εννοειται οτι θα κερασει ενα φραπεδακι....
Απλα ειναι τυπε μου....ναι ρε φιλε και τι θα πω στην μανα μου οτι με σπουδασε για να ανοιξω κολομπαρο??ωραια τα λες....μακαρι να ηταν τοσο ευκολα....
Λοιπόν, για να μην μπερδευόμαστε, το καλύτερο φραπέ το σερβίρουν στο ρασπούτιν, νέα κηφισιά.
Ζητάς από έναν σερβιτόρο μια κοπέλα που να τα κάνει όλα, και να το φραπε, με πριβε χωρό (προσοχή 50Ε). Όσο για κάποια ποστ που λένε πως το μαγαζί έχει χύμα χώρο πριβέ, όντως είναι αλήθεια, αλλά δεν εσχολείται και κανείς μαζί σου! Άσε που τώρα πιά πριβέ παίρνουν ελάχιστοι, οπότε είσαι πρακτικά μόνος.
Είναι εντολή της διοίκησης να μην "τελειώνει" ο πελάτης με ένα πριβέ και τα κορίτσια να ζητούν δεύτερο, επάνω στο χωρό. Ξεκαθαρίστε το αυτό πριν ξεκινήσετε χωρό, γιατί όταν είστε στο παρα πέντε, δύσκολα θα πείτε όχι στο δεύτερο πενηντάρικο..
Επίσης, να καταθέσω πως στο συγκεκριμένο ίδρυμα (μακράν το καλυτερο στριπ για μένα), τα έχω κάνει ΟΛΑ, ότι συνεπάγεται αυτό που λέω. Δεν ξέρω αν φταίει που με ξέρουν καλά, αλλά πραγματικά, μέχρι κ σεξ...
Κρεατικό;;;;;;; Σαρακοστή έχουμε! Κρεατικά μετά το Πάσχα
Δεχθήκαμε πρόταση για "καφεδάκι" στο Lido.
Ο καφές ήτο προπολεμική απόλαυση .
Σβήστε όλα τα άκαιρα threads
Η σιωπή σας στο «θρεντ» του Πορνομέγαρου είναι εκκωφαντική!
Να υποψιαστώ την απουσία της νεαρής εγχρώμου Τζοάνας?
Σύμπτωση?
Κορεσμός?
Καλή εβδομάδα κύριε!