Νέα

Strip και πολλά λεφτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pap05032966
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν λες σε κανενα ποσα φραγκα εχεις πανω σου,γιατι θα σε ψειρισουν και οχι δεν θα γαμησεις,ουτε βυζι 8α πιασεις.
κερνας ποτο στην γκομενα που σου αρεσε για αρχη,να δεις τι σοι φρουτο ειναι, μετα μπαινεις στο ψητο σιγα σιγα.
μην κανεις την μαλακια και καρφωθεις οτι κουβαλας πολλα λεφτα μαζι σου,οσα λεφτα και να εχεις πανω σου,οτι τιμη σου πει η γκομενα-σερβιτορος-αφεντικο για βιζιτα παζαρεψε την τιμη.και οταν θα πληρωνεις ποτα και βιζιτα σε καμια περιπτωση μην βγαλεις ολο το μασουρι απο την τσεπη σου. καλυτερα πρωτου πας στο μαγαζι ξεχωρισε σε μια διαφορετικη τσεπη τα πολλα λεφτα,και κρατα ενα μικρο ποσο για να πληρωσεις ποτα και βιζιτα.

τι πουτσα εχει φαει η σουφρα σου για να σκεφτεσαι ετσι κουτοπονηριδη του λες του ανθρωπου να παει να μιζεριασει και να κανει παζαρια ενω εχει φραγκα να ξοδεψει σε στριπτιζαδικο θα παει οχι σε αλβανοκολομπαρο

ακου φιλε μπαινεις μεσα αραζεις στον καλυτερο μερος του μαγαζιου και παραγγελνεις 12αρι ουισκι και κοβεις κινηση με το που δεις το μωρο που γουσταρεις λες σε εναν μαλακα εκει του μαγαζιου να στο φερει με το που ερχετε το μωρο κανεις νοημα να τησ φερουν ποτο ουτε καν τη ρωτας ουτε καν τη κοιτας στα ματια το μυαλο σου ειναι μονο να γαμησεις και πρεπει να το καταλαβει ξεκινας μπαλαμουτιασμα με τη μια σε καποια φαση αυτη θα σε σταματησει για να σε ρωτησει τις γνωστες παπαριες γνωριμιας ονοματα και μαλακιες για τυπικουσ λογους απντας και συνεχιζεις την πουλας και λιγο τρελα αν δε βαριεσαι στο μεταξυ θα κερνας ποτα με μειωτικη διαθεση δλδ το δευτερο με που το τελειωσει κερνας πριν πει αυτη στο τριτο θα περιμενεις να πει μεχρι στιγμης ουτε στα 70 80 ευρω δεν εισαι αρχοντας δλδ κκανεις και κανα 2 χορους αν θες για μενα θα ηταν περιττοι  οταν εισαι ετοιμος για να γαμησεις της λες ποσα ?θελω να σε γαμησω σε κανα ξενοδοχειο λογικα θα σου πει τιμη κατευθειαν αν σου πει μαλακιες δεν κανω τετοια ζητα τηλεφωνο θα δωσει αν δε δωσει επεσες σε μαλακισμενη αν οχι την ιδια μερα την επομενη που θα ξαναπας θα την γαμησεις αντε καλα γαμησια φιλαρακο να δειξεις οτι το σκορπας το χρημα ασε τοθς μαλακες που λενε για παζαρια νταξει δε θα τα κανεις και βενταλια να κανεις αερα ετοιμος εισαι παιχταρα ακου τον ρεπα :sunglasses:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τι πουτσα εχει φαει η σουφρα σου για να σκεφτεσαι ετσι κουτοπονηριδη του λες του ανθρωπου να παει να μιζεριασει και να κανει παζαρια ενω εχει φραγκα να ξοδεψει σε στριπτιζαδικο θα παει οχι σε αλβανοκολομπαρο

ακου φιλε μπαινεις μεσα αραζεις στον καλυτερο μερος του μαγαζιου και παραγγελνεις 12αρι ουισκι και κοβεις κινηση με το που δεις το μωρο που γουσταρεις λες σε εναν μαλακα εκει του μαγαζιου να στο φερει με το που ερχετε το μωρο κανεις νοημα να τησ φερουν ποτο ουτε καν τη ρωτας ουτε καν τη κοιτας στα ματια το μυαλο σου ειναι μονο να γαμησεις και πρεπει να το καταλαβει ξεκινας μπαλαμουτιασμα με τη μια σε καποια φαση αυτη θα σε σταματησει για να σε ρωτησει τις γνωστες παπαριες γνωριμιας ονοματα και μαλακιες για τυπικουσ λογους απντας και συνεχιζεις την πουλας και λιγο τρελα αν δε βαριεσαι στο μεταξυ θα κερνας ποτα με μειωτικη διαθεση δλδ το δευτερο με που το τελειωσει κερνας πριν πει αυτη στο τριτο θα περιμενεις να πει μεχρι στιγμης ουτε στα 70 80 ευρω δεν εισαι αρχοντας δλδ κκανεις και κανα 2 χορους αν θες για μενα θα ηταν περιττοι  οταν εισαι ετοιμος για να γαμησεις της λες ποσα ?θελω να σε γαμησω σε κανα ξενοδοχειο λογικα θα σου πει τιμη κατευθειαν αν σου πει μαλακιες δεν κανω τετοια ζητα τηλεφωνο θα δωσει αν δε δωσει επεσες σε μαλακισμενη αν οχι την ιδια μερα την επομενη που θα ξαναπας θα την γαμησεις αντε καλα γαμησια φιλαρακο να δειξεις οτι το σκορπας το χρημα ασε τοθς μαλακες που λενε για παζαρια νταξει δε θα τα κανεις και βενταλια να κανεις αερα ετοιμος εισαι παιχταρα ακου τον ρεπα :sunglasses:
αυτα που γραφεις μονο εσυ και κατι κλεφτρονια τα κανουν στα στριπιτζιδικα,και μετα ερχετε η αστυνομια και τους πιανει.
σαλτα γαμησου ρε μαλακα χωριατη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Θα πας σε στριπτιζαδικο και θα ανεμιζεις 5000€ :grin:eath wish εχεις;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα καλα τοσα λεφτα για μια στριπερ??? Πηγαινε γλεντησε κανε το κομματι σου  και φευγονταs καπαρωσε ενα cg  και ξεζουμισε το...
Θα σου μεινουν και στοκ για αλλεs μερεs

Ασε που αυτη σου η κινηση....η γαλαντομα ντε....θα ανεβασει το κασε τηs σωληνοκορηs και θαχει και τουπε
Ασε που χαλαs την πιατσα....ομοιωs

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Αγαπητοί συναγωνιστές, αν και χρονια στο σπορ των στριπ, πάντα είχα μια απορία που κανεις δεν μου έλυσε.
Αν...λεμε αν θεωρητικα μιλαμε, εμπενα σε ενα στριπτιτζαδικο και ειχα ας πουμε πανω μου 5.000 ευρω για κάψιμο
γινεται, και αν ναι, με ποιον γ@μιΜενο τρόπο να παρω μια χορευτρια εκτος μαγαζιου?
Τι κάνεις? Ρωτας την κοπελα και της δειχνεις το ρευστο? ΤΟν μέτρ? Και τους 2 μάζι? Ζητας να δεις το αφεντικο? Κερνας σαμπανιες και περιμενεις να σου κατσει?
Αν γνωριζει κανεις καθε βοηθεια δεκτη
εγω αν θα ηθελα να φαω ενα 5000 θα εκανα ενα ταξιδακι στην μολδαβια για 10 μερουλες
και φιλε θα ειχα καθε μερα 2 μωρα για ολλο το 24 ωρο
η πεταγεσε διπλα στο τιρασπορ και μενεις 2 εβδομαδεσ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
υγ αν εχεις βιτσιο με το stript βαλτες να σου γδυνοντε χορευοντας

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω αν θα ηθελα να φαω ενα 5000 θα εκανα ενα ταξιδακι στην μολδαβια για 10 μερουλες
και φιλε θα ειχα καθε μερα 2 μωρα για ολλο το 24 ωρο
η πεταγεσε διπλα στο τιρασπορ και μενεις 2 εβδομαδεσ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
υγ αν εχεις βιτσιο με το stript βαλτες να σου γδυνοντε χορευοντας
σωστος  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
με 4000(-1000 υπολογιζω ταξιδι κ απαρτανεντ ταξι κ τετοια) για γουστα πας σε ανατολ ευρωπη κ περνας βασιλιας
ταχεις ομως? :grin:εκει σε θελω καβουρα

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Πρόσεξε γιατί με τις βρωμορουμανες που έχουν σκάσει τώρα, πολλές την έχουν στημένη. Αν μάλιστα κανείς την μαλακια και την πας σπίτι σου, ειναι πολύ πιθανό να σου σκάσει ο γκομενος γυφτορουμανος και να σε ληστέψει -στην καλύτερη - κα να σε σκοτώσει στη χειρότερη και για πολύ λιγότερα λεφτά απο 5 χιλιαρικα ! Ξέρεις ποσά τέτοια έχουν γίνει ?

OP
OP
P

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η φάση είναι οτι δεν ειμαι κανας πλουσιος ή κατι τέτοιο, απλα έτυχε και προσφατα κατσαν καποια λεφτα απο το πουθενα.
Παντα ηταν αποθημενο να κανω κατι τετοιο. Δεν ειμαι κανας κοπανος να μπω μεσα κουνοντας τα χιλιαρικα βενταλια - αν και αν το εκανα παιζει να ειχα και κανα 2 μπραβους μαζι μου.
Το συμπερασμα απο οσα διαβασα εδω μεσα ειναι οτι ουτε στη μολδαβια εχω ορεξη να τρεχω, ουτε προλαβενω αυτον τον καιρο ουτε στο σπιτι μου παιζει να παω την χορευτρια. Απλα: μπένω, συνενουμαι για την τιμη, διαλέγω απο πρωτο χέρι- κατι που δεν μπορεις να κανεις με city tours κλπ., βγένω, περναω καλά ένα βραδυ σε ξενοδοχείο της επιλογης μου και ΤΕΛΟΣ.
Τοσο απλα ειναι τα πραγματα....τωρα γιατι καθεστε και βγαζετε σεναρια οτι θα με κλεψουν, θα με βιασουν, θα μου πουλησουν τα οργανα?? Τι στον π0$#%τσο??? μόνο στις ταινιες γινονται αυτα δηλαδη?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΗΤοσο απλα ειναι τα πραγματα....τωρα γιατι καθεστε και βγαζετε σεναρια οτι θα με κλεψουν, θα με βιασουν, θα μου πουλησουν τα οργανα?? Τι στον π0$#%τσο??? μόνο στις ταινιες γινονται αυτα δηλαδη?

Φίλε μου , θα πας η στο STAR η στο GRAND RITORNO ανηκουν στον ίδιο . Τα μουνιά ειναι super αν και λογο καλοκαιριού εχουν φύγει κάποια.
Κοβεις κίνηση βλέπεις οποια γουστάρεις , κάνεις την κινηση σου πρωτα με ενα prive για να δεις εαν σου κάνει. Μετά την κερνάς και στο μπλα μπλα της γαμας το μυαλό , χωρις υπερβολές . Το 60 % απο εκει βγαίνει έξω , κάποιες αρκεί να τις ταισεις μόνο αμα γουστάρουν, κάποιες ξεκινάνε απο 150 μέχρι 200 το πολύ.
Κάποιες πάνε και μαζί το πολύ 300 και οι 2 . Ας σου λένε 500-600 . με 300 θα πηδήξεις άνετα  2 Φερράρι.
Αρα στο χέρι σου ειναι όλα . Προσοχή γάμα τους πρώτα το μυαλό κερδισμένος θα βγείς.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Φίλε μου , θα πας η στο STAR η στο GRAND RITORNO ανηκουν στον ίδιο . Τα μουνιά ειναι super αν και λογο καλοκαιριού εχουν φύγει κάποια.

Το Grand Ritorno έχει κλείσει εδώ και κάτι μήνες... Μάλιστα χθες που πέρασα απ' έξω έχουν βάλει ενοικιαστήριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom