Νέα

Strip και πολλά λεφτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pap05032966
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές, αν και χρονια στο σπορ των στριπ, πάντα είχα μια απορία που κανεις δεν μου έλυσε.
Αν...λεμε αν θεωρητικα μιλαμε, εμπενα σε ενα στριπτιτζαδικο και ειχα ας πουμε πανω μου 5.000 ευρω για κάψιμο
γινεται, και αν ναι, με ποιον γ@μιΜενο τρόπο να παρω μια χορευτρια εκτος μαγαζιου?
Τι κάνεις? Ρωτας την κοπελα και της δειχνεις το ρευστο? ΤΟν μέτρ? Και τους 2 μάζι? Ζητας να δεις το αφεντικο? Κερνας σαμπανιες και περιμενεις να σου κατσει?
Αν γνωριζει κανεις καθε βοηθεια δεκτη

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές, αν και χρονια στο σπορ των στριπ, πάντα είχα μια απορία που κανεις δεν μου έλυσε.
Αν...λεμε αν θεωρητικα μιλαμε, εμπενα σε ενα στριπτιτζαδικο και ειχα ας πουμε πανω μου 5.000 ευρω για κάψιμο
γινεται, και αν ναι, με ποιον γ@μιΜενο τρόπο να παρω μια χορευτρια εκτος μαγαζιου?
Τι κάνεις? Ρωτας την κοπελα και της δειχνεις το ρευστο? ΤΟν μέτρ? Και τους 2 μάζι? Ζητας να δεις το αφεντικο? Κερνας σαμπανιες και περιμενεις να σου κατσει?

Θεωρητικά πάντα με 5000 ξέρεις πόσα city tour, call girls πηδάς κ για πόσο καιρό?  :think: :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.115
Πόντοι
22.266
δωστα σε εμενα να στα μανατζαρω τυπε

OP
OP
P

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρητικά πάντα με 5000 ξέρεις πόσα city tour, call girls πηδάς κ για πόσο καιρό?  :think: :think:

Ναι οκ, απλά στο στριπομαγαζο έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ακριβως αυτη που θες και να τη δεις και απο κοντα...
Και, αν και δεν εχω παρει ποτε κοπέλα απο city tour νομιζω οτι αρκετες χορευτριες ειναι ανταξιες των city tours αν οχι καλύτερες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι οκ, απλά στο στριπομαγαζο έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ακριβως αυτη που θες και να τη δεις και απο κοντα...
Και, αν και δεν εχω παρει ποτε κοπέλα απο city tour νομιζω οτι αρκετες χορευτριες ειναι ανταξιες των city tours αν οχι καλύτερες
ΣΩΘΗΚΕΣ !!!!!!

Ο φωτισμος και το σκοταδι ξεγελαει τα μαλα !!!!!!

Μπορει να σου αρεσει προς στιγμην και υπο γωνια θεασης με τον καταλληλο φωτισμο και μολις την δεις απο κοντα σε κανονικο φωτισμο να τρομαξεις

Καλυτερα σιτυτουρια απο γραφειο με την ωρα !!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Φίλε τις πέντε χήνες τις έχεις ή να χαμε να λέγαμε;
Διότι με τόσα λεφτά στη σημερινή Ελλάδα πηδας οποία γυναίκα θέλεις.
Κι όχι μόνο στριπερ...
Είναι σαν να ρωτας αν με πενήντα χιλιάδες παίρνεις μεταχειρισμένο παπάκι ενώ παίρνεις τρία Καγιέν!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
Κι όχι μόνο στριπερ...
Είναι σαν να ρωτας αν με πενήντα χιλιάδες παίρνεις μεταχειρισμένο παπάκι ενώ παίρνεις τρία Καγιέν!
παντα σωστος ο γιατρος και αποστωμοτικος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κι όχι μόνο στριπερ...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρητικά πάντα με 5000 ξέρεις πόσα city tour, call girls πηδάς κ για πόσο καιρό?   :think: :think:

Πες 20-30 περίπου (παίζεται) ct και cg. Άλλο ρωτά όμως. Από εμπειρία φίλου στο baby o χωρίς να είναι θαμώνας με 500 ευρά "σήκωσε" μία ρουμάνα για μετά. Εμφανίσιμη αλλά όχι και τοπ. Ίσως τον "δάγκωσε άσχημα", δεν ήξερε κανείς από την παρέα μας για το κόστος αυτής της φάσης, απλά ο φίλος μπορούσε, ήθελε, το έκανε. Η συνεννόηση έγινε απευθείας μόνο με την κοπέλα, χωρίς να δείξει χρήματα κτλ. Η κοπέλα πάντως δεν έφυγε πολύ πριν το κλείσιμο του μαγαζιού. Αυτά πριν 2-3 χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν άλλοι σχετικότεροι από εμένα...αν ασφαλώς ο συναγωνιστής εννοεί αυτά που γράφει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Που τα βρηκες τα 5000€ μορτη;Απο τα καλαντα;

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Αν δείξεις τα 5000 στη στριπτιτζου, με την κρίση που έχουν τα μαγαζιά, θα φύγει μαζί σου επι τοπου, θα την έχεις όλη τη εβδομάδα και θα μείνει κα κάβα !

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
  αδελφέ εχεισ Κ εμπειρία στα στριπ κ ρωτάς;;; Με ούτε 100 αν το κατεχεις που θα έπρεπε να το κατεχεις κανονικά βγάζεις το καλύτερο και ειδικά με την κρίση που έχουμε! Αυτά τα κάναμε κ πιο παλιά!!!!

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
 αδελφέ εχεισ Κ εμπειρία στα στριπ κ ρωτάς;;; Με ούτε 100 αν το κατεχεις που θα έπρεπε να το κατεχεις κανονικά βγάζεις το καλύτερο και ειδικά με την κρίση που έχουμε! Αυτά τα κάναμε κ πιο παλιά!!!!

τι λέμε τώρα, αν είχε όντως εμπειρία δεν θα σκεφτόταν ποτέ των ποτών να παει με 5000 μετρητά σε strip....για χιλιάδες λόγους....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Τοσα ακριβως χρειαζομαι!

Σου καθομαι εγω!

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...με τα 5000 ευρωπουλα όλο το μαγαζί παιρνεις...μιλας σοβαρα τωρα? πρωτη φορά είναι που παιρνει καποιος κοπελα απο στριπτιζομαγαζο για μαμισι? λοιπον και για να σοβαρευτουμε τράβα στο μαγαζί και δες ποιοα απο τις κοπελες δινει τηλεφωνο...(δηλ ζητα) την παιρνεις την αλλη μερα κανονιζεται και το κοστος δεν ανερχεται των 150 ευρω το πολυ...τα υπολοιπα 4850 κρατα τα για τις επομενες οφειλες στην εφορια

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
δεν λες σε κανενα ποσα φραγκα εχεις πανω σου,γιατι θα σε ψειρισουν και οχι δεν θα γαμησεις,ουτε βυζι 8α πιασεις.
κερνας ποτο στην γκομενα που σου αρεσε για αρχη,να δεις τι σοι φρουτο ειναι, μετα μπαινεις στο ψητο σιγα σιγα.
μην κανεις την μαλακια και καρφωθεις οτι κουβαλας πολλα λεφτα μαζι σου,οσα λεφτα και να εχεις πανω σου,οτι τιμη σου πει η γκομενα-σερβιτορος-αφεντικο για βιζιτα παζαρεψε την τιμη.και οταν θα πληρωνεις ποτα και βιζιτα σε καμια περιπτωση μην βγαλεις ολο το μασουρι απο την τσεπη σου. καλυτερα πρωτου πας στο μαγαζι ξεχωρισε σε μια διαφορετικη τσεπη τα πολλα λεφτα,και κρατα ενα μικρο ποσο για να πληρωσεις ποτα και βιζιτα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
καλή επιτυχία και περιμένουμε εντυπώσεις! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom