Νέα

Strip Club JD (Judgement Day)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό στριπ κλάμπ πρέπει να μποικοτάρουμε για Κακές Υπηρεσίες;

• Mousses

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Princess

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Alcatraz

• Raspoutin

• Lolita

• Lido

• Baby O

• Anatoli

• Diamond Dolls

• Erotica

• Grand Ritorno

• Baby Gold

• Star

• Τέσσερα

• Diamonds&Pearls

• ΟΛΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  στη  νέα  ψηφοφορία  θα  ψηφίσω  το DIAMOND DOLLS .
Πέρα  από Mousses , Princess, BG και  Ανατολή . 
Εξηγούμαι , οι χοροί  είναι επαγγαλματικοί και τυπικώτατοι έως αηδίας . Πστεύω  ότι θα  μπορούσε  να  συμμετάσχει  και ο Αρχιεπίσκοπος χωρίς  να  θεωρήσει ότι αμάρτησε . Υπάρχει  έντονη  νοοτροπία ποτάδικου . Δεν  με  χαλάει το κωλομπαρέ , βεβαίως , το γνωρίζετε , αλλά  όχι  και  να προσπαθούν  να  μας  πείσουν ότι πρόκειται για το κάτι νέο , ή το κάτι άλλο . Οι ενθουσιώδεις  κριτικές  με  προδιέθεταν για άλλα πράγματα .
Εκτός, βεβαίως  και  αν  θέλουν να δουλεύουν μόνο με  τις  μετακλήσεις των  καθηγητριών του εξωτερικού , οπότε γιατί  να πάμε ?
Αργά  ή  γρήγορα  θα  τις  πάρουμε  σε ct
Τέλος  δεν λέω  την  τιμή  του  ποτού γιατί θα  κλαίμε , με 3 σφηνάκια  πληρώνεις  επίσκεψη  σε  καθηγητή  καρδιολογίας .
Το παράξενο όμως  έιναι ότι λόγω  του  επαγγελματισμού των εργαζομένων δεν κατάφερα να εντοπίσω ψήφο για black list .
Ας  ρίξουμε  λίγο πόρτα . Νομίζω  ότι θα συνέλθουν . Αλίμονο τόσα  λεφτά  έχουν επενδύσει .

Υ.Γ. Για  τον  Ιούνιο η  παρουσία  του  Κυρίου Στρίπερ  δεν με  παρακινεί να παρευρεθώ !

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μποικοταζ στις mousses με χιλια.μονο ταμπελα δεν εχουν βαλει απ εξω που να γραφει "σας θεωρουμε μαλακες-θυματα-αγαπουληδες-βλακες" :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:μουσες

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Φίλε σε μια δημοκρατία όλοι μπορούν να έχουν την άποψή τους και να είναι σεβαστή. Αυτός που θεωρεί κάτι άχρηστο για τον άλλο είναι καλό. Σημασία έχει να δημιουργήσουμε μια τάση. Στο σύνολο θα εκφραστεί μια άποψη και αρνητική και θετική. Ο ανταγωνισμός πάντα έχει καλά αποτελέσματα. Εάν έχουμε φωνή θα δεις ότι όσοι ειναι για κλωτσές θα πάρουν το μήνυμα και όσους τους ενδιαφέρει θα ανταμειφθούν.
Οταν πληρώνουμε πρέπει να παίρνουμε πίσω τουλάχιστον αυτό που δικαιούμαστε.
Στη συνέχεια, μετά την πρώτη ανάγνωση θα αρχίσουμες να καταγράφουμε τι μας πειράζει περισσότερο.
Π.χ. εμένα δεν θέλω να με κλέβουνε. Το σύνολο όμως μπορεί να θεωρεί σημαντικότερη την ποιότητα των στρίπερς....
Θα δείξει... Ζωντανό φόρουμ, ζωντανά μέλη μπορεί και να αναστήσουμε τα μαγαζιά βαμπίρ...
Εγώ τουλάχιστον θα μπορώ να πω ότι προσπάθησα......
Ειλικρινά τα στριπς δε είναι μόνο για ξεχαρμάνιασμα...
Εγώ παλιότερα έχω διασκεδάσει και με τη μουσική και με το χαβαλέ....
Τις προάλλες πλήρωσας 150 γούργια και γύρισα σπίτι απόλυτα ξενερωμένος. Αυτό δεν είναι διασκέδαση αλλά μαλακισμένο χάσιμο χρόνου και μάλιστα με πολύ μεγάλο αντίτιμο.
Τελεία και παύλα. 
Πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε ευρώ που παίρνουν πρέπει να το αξίζουν.
Αλλιώς να πάνε να γαμηθούν.
+100000000

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μουσσες...γιατι πηγαν να με κλεψουν χρηματικα...
μουσσες...γιατι καποιος μου βουτηξε τον αναπτηρα ενω χορευα...
μουσσες...γιατι ηταν το αγαπημενο μου...
μουσσες...γιατι οσο ημουν τακτικος ολα ηταν καλα ως τελεια...κ τωρα οχι απλα ξεχνουν αλλα φερονται κ χειροτερα απ'οτι σε πελατη της 1 φορας μεσα στο χρονο...
+200000000000000

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Κοίτα τώρα ένα πράμα... Το Baby O και το Ρασπούτιν δεν το έχει μαυρίσει ουδείς...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
το baby o μπορει να μην εχει τιποτα θεομουνα αλλα κραταει το 10αρικο στα παντα και δε νιωθεις οτι σε κοροιδευουνε(τουλαχιστον σε πολυ μικροτερο βαθμο)απ οτι στις μουσες π.χ..και εχει και πιο ενδιαφερον σοου που σε κραταει καπως και λες οτι αξιζει ως ενα βαθμο.εγω τις λιγες φορες που παω στριπ πλεον εκει παω και περναω καλυτερα απ οτι σε αλλα στριπ.(πλεον εχω ξενερωσει γενικα με τα στριπ ομως :grin: :grin: :grin: :grin:)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
BG μακρια να μη παταει ανθρωπος με την παλιο μαλακια να ψωφισουν οι γαμημενες που νομιζουν οτι ειναι κ κατι κ εχουν κ ψηλα το κεφαλι κ να μας παρακαλανε στα γονατα οι παλιο ρουφιανες....ουυυυυυυυυυφφφφφ τα πα κ ξεθυμανα  :) :)
+300000000000000χαιρομαι πολυ που νιωθω ακριβως το ιδιο με τους περισσοτερους συναγωνιστες.αυτο σημαινει οτι εχουμε δικιο και σωστη κριση

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ  στη  νέα  ψηφοφορία  θα  ψηφίσω  το DIAMOND DOLLS .
Πέρα  από Mousses , Princess, BG και  Ανατολή .   
Εξηγούμαι , οι χοροί  είναι επαγγαλματικοί και τυπικώτατοι έως αηδίας . Πστεύω  ότι θα  μπορούσε  να  συμμετάσχει  και ο Αρχιεπίσκοπος χωρίς  να  θεωρήσει ότι αμάρτησε . Υπάρχει  έντονη  νοοτροπία ποτάδικου . Δεν  με  χαλάει το κωλομπαρέ , βεβαίως , το γνωρίζετε , αλλά  όχι  και  να προσπαθούν  να  μας  πείσουν ότι πρόκειται για το κάτι νέο , ή το κάτι άλλο . Οι ενθουσιώδεις  κριτικές  με  προδιέθεταν για άλλα πράγματα .
Εκτός, βεβαίως  και  αν  θέλουν να δουλεύουν μόνο με  τις  μετακλήσεις των  καθηγητριών του εξωτερικού , οπότε γιατί  να πάμε ?
Αργά  ή  γρήγορα  θα  τις  πάρουμε  σε ct
Τέλος  δεν λέω  την  τιμή  του  ποτού γιατί θα  κλαίμε , με 3 σφηνάκια  πληρώνεις  επίσκεψη  σε  καθηγητή  καρδιολογίας .
Το παράξενο όμως  έιναι ότι λόγω  του  επαγγελματισμού των εργαζομένων δεν κατάφερα να εντοπίσω ψήφο για black list .
Ας  ρίξουμε  λίγο πόρτα . Νομίζω  ότι θα συνέλθουν . Αλίμονο τόσα  λεφτά  έχουν επενδύσει .

Υ.Γ. Για  τον  Ιούνιο η  παρουσία  του  Κυρίου Στρίπερ  δεν με  παρακινεί να παρευρεθώ !

+1000000 Συμφωνώ μαζί σου σε όλα και λίγα λες.
Το DD τελευταία κάνει πολλές διαφημιστικές κινήσεις δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, έχει τον έλεγχο του το έχει αγοράσει από ότι λένε, έχει ξαμολίσει και διάφορα "παπαγαλάκια", σχετικό link ().

Υ.Γ. Κύριε Τόλη και οι άλλοι κύριοι του DD εδώ στο site αυτό δεν είμαστε πιτσιρικάδες που γράφουμε "μαλακίτσες" για να περνάει η ώρα, ίσως σας συμφέρει έτσι, διαβάστε μόνοι σας προσεκτικά το forum και θα καταλάβετε ότι υπάρχει και ωριμότητα και εμπειρία και μερικοί ίσως να γνωρίζουν πράγματα που δεν θέλετε να γνωρίζουν οι "πελάτες" γκε-γκε?   

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
+300000000000000χαιρομαι πολυ που νιωθω ακριβως το ιδιο με τους περισσοτερους συναγωνιστες.αυτο σημαινει οτι εχουμε δικιο και σωστη κριση

Ρε παιδιά, για ποιες ακριβώς λέτε, γιατί στο BG μπορεί να μην αλλάζει τίποτα, αλλά οι υπηρεσίες παραμένουν ψηλά και σε χαμηλότερο κόστος, αυτή την εποχή  :boobies:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Dear Zeus
Συγγνώμη  που  δεν  σε  έχω  περιλάβει  στη  Συντονιστική . Δεν  ήταν σκόπιμο . Απλά  ξεχάστηκα .
Το  link  σου  είναι  όλα τα  λεφτά . Το  θέμα  είναι  πως  ο παπαγάλος επαυξάνει  στις  κατ΄ αυτού  κατηγορίες , προσπαθώντας  να  κάνει  και  τον  πονηρό !!!!.Και  το  ματυράνε  κι  όλας
Έ αυτό  δεν  το  περίμενα . Δεν  μπορώ  να  χαρακτηρίσω  τέτοια  συμπεριφορά ( ούτε καλώς ,ούτε  κακώς ) . Είναι  πέρα  από  όσα  έχω  δει
It  is  unbeliavable !

Ας  στείλω  και  μία  επιστολή

Προς  
Κύριον  Τόλη
Αγνώστων κατά  τα  λοιπά  στοιχείων
Εις  DD
Ενταύθα
______
Αγαπητέ μου κύριε  Τόλη ,
Δεν σας  γνωρίζω  και γι΄αυτό συγχωρείστε  με που σας ενοχλώ,
Ενώ στην παρούσα δεν περιλαμβάνω , τις κατά  τα  λοιπά φιλοφρόνους  προσρήσεις και δαψιλεύσεις , που είναι ως  εισαγωγή  είναι  απαραίτητες  σε  κάθε  επιστολή . Το θεώρησα άκαιρο και κωμικό υπό τις  εν όψει πριστάσεις .
Συγχωρέστε  με  επίσης  που  λαμβάνω  το θάρρος και  επεμβαίνω σε  θέματα  που  δεν  με  αφορούν , εκφεύγοντας  πολύ  του savoir vivre .
Εάν  δεν  το  έχετε  πληροφορηθεί ,οι  παπαγάλοι  διώχνουν τον  σοβαρό  κόσμο . Η νυκτερινή διασκέδαση , ακόμη και  εις  τα  ευαγή  ιδρύματά  σας , είναι και  αυτή ένα  είδος  κουλτούρας ! Υποκουλτούρας  ίσως , κουλτούρας όμως πάντοτε .
Το μόνο που δεν συγχωρούν οι συνειδητοποιημένοι ( και χρηματοδότες ) του χώρου , που πληρώνουν  τα  ωραία  τους  ( ενίοτε αρκετά ) χρήματα είναι οι προσπάθειες αναλόγου ύφους και ήθους .
Μιλώ  , βεβαίως , για  τους  συστηματικούς  πελάτες  και  όχι για λαγούς που προσέρχονται μία φορά το χρόνο ,  όπως  ο κύριος  που  έκανε  προ  ημερών  λογαριασμό 9.650€ σε  κάποιο άλλο ίδρυμα .
Ασφαλώς  θα γνωρίζετε ότι υπάρχουν  μαγαζιά  που  δουλεύουν  μόνο  με  το  μιλητό  της  νύχτας , ενώ  είναι σε  όλους γνωστό ότι υπήρξαν  και επιχειρήσεις οι οποίες  κατέβασαν ρολά ,  λόγω  τέτοιων μεθόδων promotion .
Μη  με  θεωρήσετε αγενή που  παίρνω  αυτό  το θάρρος , αλλά  θα συμβούλευα  , όπως  ο σύντροφος ZEUS να  σκεφτείτε  καλύτερα το μάρκετινγκ και  το  μπίζνες  πλάν  σας  , ενω ας  εξετάσετε το  αν θα  έπρεπε να  απευθυνθείτε  στους  ειδικούς , της   αγοράς των 8 π.μ. έως  8 μ.μ. για  να  λάβετε  σχετικές  κατευθύνσεις .
Παρακαλώ αφιερώστε και λίγο  χρόνο στην  εκπαίδευση και διοίκηση των συνεργατών Σας  .
Καλοί  οι «προμοτερς » , αλλά  επειδή  όλες  οι  επιχειρήσεις  είναι  πάντοτε επιχειρήσεις , χρειάζονται  και γνώσεις  επιχειρήσεων , όχι  μόνο νοοτροπία  νύχτας , ακόμα και  στην  παπαγαλία ( marketing ονομάζεται )  .
Δεν  ξέρω  πόσα  έχετε  ,   να σας  έχει ο Θεός καλά  να  αποκτήσετε  περισσότερα ,(  ο εν τοις ουρανοίς και όχι ο γνωστός του site ο οποίος υποπτεύομαι ότι θα  σας  αντιμετωπίσει με  το γνωστό , χαρακτηριστικό , αλλά δίκαιο τρόπο του )
Όσα  όμως  κι αν  έχετε  επενδύσατε  κάποια  χρήματα . Δεν  είναι  αμαρτία  να  πάνε  χαμένα ?  
Αν  δεν  σκοπεύετε  να  βγάλετε  κέρδος , ή  να  τα  πετάξετε , κάντε  μου  τη χάρη και δώστε  τα  κάπου  να  πιάσουν  τόπο .
Τα χρήματα  ανεξαρτήτως  ύψους  και προελεύσεως καλό είναι να ξοδεύονται με 4 μόνο τρόπους , α) για  την  εξυπηρέτηση των βιωτικών αναγκών , β) για  την  εξασφάλιση  καλής  ποιότητας ζωής , γ) ως  επένδυση  με  σκοπό την αύξηση  του πλούτου δια  της  κερδοφορίας , και δ) σε  αγαθοεργίες .
Όταν το συνειδητοποίησε  ο Ανδρέας Συγγρός ( το μεγαλύτερο λαμόγιο των τελευταίων αιώνων στην Ελλάδα ) έπραξε αναλόγως  και σήμερα τον  θυμόμαστε  ως  ευεργέτη , πέρα από ονοματοδότη της Λεωφόρου που  έχουν έδρα τα  καταστήματά  σας.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας
Διατελώ
P.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
..το τελευταίο διάστημα όλοι οι
απογοητευμένοι στριποφίλοι παρακολουθούν
με αγωνία τη νέα τάση.. τη στροφή των ιδρυμάτων
στην ποιότητα!...  :jerking: 
αμόρφωτοι, απολίτιστοι, βάρβαροι,
φαλλοκράτες των στριπ..ενωθείτε!..  :grin:  :helpplea:  :helpplea: 
εδώ θα μαυρίζουμε τα δήθεν, τα άφραπα,
και τα πολιτισμένα ιδρύματα!......
το αφήνω πάνω σας...  :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βαζο μαβρο στο Ντασκαπο στο Τσαγκσον Ντοπσ και λιπα κολονακιοτοκα καφενεδομπαρα γιατι δε σερβαρινε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι.... :headbang:
ολα τα καφενεδια και ταβερνια εινε πλεον κεφτεδοπολια σε σχεσι με παλια,και αφτα που σερβιρουνε εχη πεση πολι η πιοτιτα του βραζιλιανου μπραβου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Αφού ρε νικ, είχε φτιάξει 2 τέτοια θρεντς ο περσόνας πριν καιρό, το ένα για μαύρισμα κ το άλλο για επιβράβευση.
Μήπως τα μαυρισμένα πήγαν άπατα; :uglystupid:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
βαζο μαβρο στο Ντασκαπο στο Τσαγκσον Ντοπσ και λιπα κολονακιοτοκα καφενεδομπαρα γιατι δε σερβαρινε κοτομπιφτεκο με ψομακι τιροσαλατα και πρασινι.... :headbang:
ολα τα καφενεδια και ταβερνια εινε πλεον κεφτεδοπολια σε σχεσι με παλια,και αφτα που σερβιρουνε εχη πεση πολι η πιοτιτα του βραζιλιανου μπραβου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ο σιντροφοσ καλα τα λει
σε λιγο ομοσ θα ανεβι ι πασοκαρα
κε θ'αλλαξον ολα πιστεβο....

Αφού ρε νικ, είχε φτιάξει 2 τέτοια θρεντς ο περσόνας πριν καιρό, το ένα για μαύρισμα κ το άλλο για επιβράβευση.
εχεις δικιο.. δεν το θυμόμουν...
βέβαια δεν είναι ταυτόσημα θρεντ γιατί
εγώ δε μιλώ γενικά για μαυρισμένα στριπ, 
που μπορεί να είναι και ένφραπα για παράδειγμα, 
αλλά για τα πολιτισμένα ιδρύματα...  :uglystupid:  ;) 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο επιδη δε ξερο μπανιο φορουσα σαμπρελα αλα τορα αγορασα στροματακι θαλασις και επιπλεο,σιστισετε στα μαγαζα να αγορασουνε και αφτα για να μι πνιγουνε και βουλιασουνε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγο επιδη δε ξερο μπανιο φορουσα σαμπρελα αλα τορα αγορασα στροματακι θαλασις και επιπλεο,σιστισετε στα μαγαζα να αγορασουνε και αφτα για να μι πνιγουνε και βουλιασουνε

Εγώ λέω να εξηγήσεις πώς μεταφράζεται "το στρωματάκι θαλάσσης" για τα επίδοξα στριπομάγαζα :grin: ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ λέω να εξηγήσεις πώς μεταφράζεται "το στρωματάκι θαλάσσης" για τα επίδοξα στριπομάγαζα :grin: ;)
αφτα εινε για τους στριπογνοστες δε ξιγιοντε πρεπη να παρης το περσονακο και να στα διξι πραχτικα ,αλα θελι πολι στριποπτιση
εμενανε τοσα χρονια δε τα ξερα μου τα μαθανε ο Μαραντονα(Μακλειν( Πελε(βασος) και Ζαετσ(ΚΑπτεν Μακ)
αλα επιδι ειμε σκραμπακος δε τα πολικαταλαβενο ολα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε για να μην γινεται διασπορα πληροφοριων..  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom