Ολα αρχισαν οταν μαζι με τη σύζυγο μου μέσω σαιτ ερωτικων αγγελιων συνευρεθήκαμε με αλλο ζευγάρι σε ξενοδοχείο της Πατησιων .Εκει για πρώτη φορα η γυναικά του ζευγαριού με πήδηξε με στραπον και μαλιστα διαφορων διαστάσεων και παχους μπροστά στη γυναικά μου,που στην αρχη δυσανασχέτησε αλλα μετα τις αρεσε γιατι καποιες φορες στις ιδιωτικές μας στιγμες χρησιμοποιεί το στραπον της στο κωλο μου.
Έκτοτε τρελαίνομαι με την ιδεα να με σχίζουν γυναικες με στραπον .Ειχα αλλαη μια εμπειρια με γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας απο εμενα ξανα μεσω σαιτ ερωτικων αγγελιων αλλα περαν τούτου ουδεν
Καλω οσες μονες ή με την παρεα τους χωρις δεσμεύσεις θελουν να με πηδάνε με στραπον. Περιμένω απαντήσεις ή και συστάσεις για το που μπορω να βρω αυτο που ζητώ
Έκτοτε τρελαίνομαι με την ιδεα να με σχίζουν γυναικες με στραπον .Ειχα αλλαη μια εμπειρια με γυναικα μεγαλυτερης ηλικιας απο εμενα ξανα μεσω σαιτ ερωτικων αγγελιων αλλα περαν τούτου ουδεν
Καλω οσες μονες ή με την παρεα τους χωρις δεσμεύσεις θελουν να με πηδάνε με στραπον. Περιμένω απαντήσεις ή και συστάσεις για το που μπορω να βρω αυτο που ζητώ