athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.682
- Πόντοι
- 12.756
@Νίπλης
@athinaios44
Με διαφορετικά χαρακτηριστικά....
Ο ένας high class,ο άλλος με ποδιά εργάτη και τατού.
Θα αισθανθείς Hoover.....
@Νίπλης
@athinaios44
Με διαφορετικά χαρακτηριστικά....
Ο ένας high class,ο άλλος με ποδιά εργάτη και τατού.
Θα αισθανθείς Hoover.....
Με τέτοιο καιρό επειδή είναι ιδρωμένα - βρώμικα λες...εξού και το όνομα σου : βρώμο+πους (πόδι στα αρχαία).Με ανδρικά πόδια έχω μεγάλη αρρώστια και μου είναι παρά πολύ δύσκολο να συγκρατηθώ με τέτοιο καιρό.
τύπε βρωμοπουστα με το μπαρδον, απο χορο πως τα πας ;Μασχάλες μόνο αν μου ζητηθει. Με ανδρικά πόδια έχω μεγάλη αρρώστια και μου είναι παρά πολύ δύσκολο να συγκρατηθώ με τέτοιο καιρό. Γι αυτό δεν πάω πια στην παραλία
Αυτο ειναι ή φοβαται τον εαυτο του μη βουτηξει καμμια πατουσα νο. 47 εκει στα καλα καθουμενα και τη κανει γλυφιτζουρι και τον μπουζουριασουνε?Με τέτοιο καιρό επειδή είναι ιδρωμένα - βρώμικα λες...εξού και το όνομα σου : βρώμο+πους (πόδι στα αρχαία).
Πολύ ψαγμένο.
Και λόγω ιδρώτα και λόγω σαγιοναρας , θέλω κατευθείαν να πέσω στα τέσσερα και να υπηρετησω, είναι τεράστια η ορμή να βρεθώ κάτω από τα πόδια τουςΜε τέτοιο καιρό επειδή είναι ιδρωμένα - βρώμικα λες...εξού και το όνομα σου : βρώμο+πους (πόδι στα αρχαία).
Πολύ ψαγμένο.
κουνιέμαι σε ότι ρυθμό μου πει ο αντραςτύπε βρωμοπουστα με το μπαρδον, απο χορο πως τα πας ;
εννοεις και λάτιν ανατολικουσ χορούς κλπ;κουνιέμαι σε ότι ρυθμό μου πει ο αντρας
Ρε μαλάααακα...εννοεις και λάτιν ανατολικουσ χορούς κλπ;
ναι, ο,τι μου ζητηθειεννοεις και λάτιν ανατολικουσ χορούς κλπ;
η φύση μου είναι, μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώςτυποι θα ηθελα να τρολλαρω το νημα του ποδολαγνου,αλλα ειναι τοσο αηδιαστικο που δε μπορω
για ντοπας παντως δε μοιαζει αν και ποτε δεν ξερεις
Που εχεις προτιμηση, φιλεΚαι λόγω ιδρώτα και λόγω σαγιοναρας , θέλω κατευθείαν να πέσω στα τέσσερα και να υπηρετησω, είναι τεράστια η ορμή να βρεθώ κάτω από τα πόδια τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κουνιέμαι σε ότι ρυθμό μου πει ο αντρας
Ευχαριστώ πολύ. Είμαι εκπαιδευμένος αλλά πάντα ευγνώμων να μου θυμίζουν τη θέση μου.που θές να σε βγάλει. κάτω από ενα πόδι θα σε βγάλει. να το γλύφεις παρακαλώντας. αυτή είναι η μοίρα σου. τουλάχιστον ξέρεις να μιλάς . σαν γνήσιος δούλος.