Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Γυμναστήριο τούμπανο και ότι άλλο περιποίησης κάνουν οι γυναίκες , τι άλλο θα μπορούσεΟταν λες ανανεωμένη τι ανανεωση εκανε
Για μενα ηταν παντα κορυφαια επιλογη ...
Γυμναστήριο τούμπανο και ότι άλλο περιποίησης κάνουν οι γυναίκες , τι άλλο θα μπορούσεΟταν λες ανανεωμένη τι ανανεωση εκανε
Για μενα ηταν παντα κορυφαια επιλογη ...
Η Σόφη υπάρχει στο κατάστημα γιατί δεν την έχω πετύχει καθόλου τους 2 τελευταίους μήνες όσες φορές έχω περάσει κυρίως πρωινά Σαββάτου ή ΠαρασκευέςΣτο κατάστημα υπάρχουν νέες άφιξης . Τεα , Alice , Naomi , Βανέσα !
Καλημέρα ! Η Σοφή σήμερα είναι μέχρι στης 5 απόγευμα !Η Σόφη υπάρχει στο κατάστημα γιατί δεν την έχω πετύχει καθόλου τους 2 τελευταίους μήνες όσες φορές έχω περάσει κυρίως πρωινά Σαββάτου ή Παρασκευές
Η Τεα είναι γύρο στα 40 . Πολύ όμορφη γυναίκα και εξυπηρετική ! Όπως και ανάφερες κάνει πολύ καλό μασάζ και αυτό είναι το ζητούμενο στο κατάστημα και επίσης ειδική στο BB και NURU !Πέρασμα προ εβδομάδας
Πρώτη φορά στο μαγαζί
Παρέλασαν τα κορίτσια ονόματα δεν θυμαμαι
Το ενδιαφέρον μου τράβηξε η Τεα
Ηλικία γύρο στα 50 μελαχρινό μωράκι αδύνατο με καλο κορμί για την ηλικία της
Παλαιότερα δουλευε σε nuru massage όπως μου ειπε
Ξεκινησαμε με ενα μασαζ που δειχνει να ειναι καλη
Συνεχίσαμε με πίπα όπου εκανε διαφορα παιχνίδια με την γλώσσα
Αρκετό σαλιο
Οχι ντιπ
Πέρασμα απ τα δίδυμα
Σεξακι σε τρεις στάσης με το τέλος να μας βρισκει σε ντογκι στα όρθια
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλα αλλα δεν νομιζω να ξανα δοκιμάσω
Σάββατα ή Παρασκευές δουλεύει;Καλημέρα ! Η Σοφή σήμερα είναι μέχρι στης 5 απόγευμα !
Παίρνω και δεν ξέρουν ποτέ από την προηγούμενη μέρα αν θα είναι την επόμενη αλλά και την ίδια μέρα πολλές φορές άμα πάρεις πχ στις 11.00 το πρωί δεν ξέρουν 100% ποια θα πάει γιατί εγώ βολεύομαι μόνο πρωινές ώρες μπορώ.υπάρχουν και τηλεφωνά
ΦΟΛΑ ALERT.....!!!
Alice τραγικη
+1
Οπως τα λεει ο συνάδερφος...
Εφαγα κ εγω την φολα... ηθελα να δοκιμάσω κατι νεο...
Η κοπελα δεν κανει για τον συγκεκριμένο χώρο.... Βασικα ουτε για μπουρδελο δεν κανει...
Βιαστική... Ξινή....πηγα να τις πιασω κουβεντα...να σπασω τον παγο.... κ απαναταγε με ασεβεια κ ξινίλα... Μασαζ της πλακας... Προφυλακτικο σε πεσμενη πουτσα.. με μηδεν προκαταρκτικά.... Στο ιεραποστολικο δεν ανοιγε τα ποδια... ελεγε οτι δεν ανοιγουν αλο...
κ το αποκορύφωμα.. ενω εχουν μεινει 10 λεπτα.. με ρωταει με την ξινισμένη μούρη της... ''Τελειώνεις...??''
Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα εδώ γιατί πληρώνεις την κοπελα και την πληρώνεις στο τέλος, άρα δεν μεταφέρεις απο μια σε αλλη...... η Ζανα ηταν εκεί ή λέιπει ακόμη? Οσο λέιπει δεν θα υπάρξουν εξελέιξεις......Παιδιά... σε τέτοιες περιπτώσεις τις διώχνετε απο το δωμάτιο και πάτε στην σερίφισσα να σας γυρισει τα λεφτά πίσω.
Ας γυριζε έστω και τα μισά... δεν υπάρχει πρόβλημα πες της εγω θα ερθω ξανά θα μπώ με κοπέλα και μου χρωστάς ενα 10λεπτο....
θα μπω στο μισάωρο θα σου δωσω 60 και η κοπέλα θα μεινει αλλα 10 λεπτά μέσα... ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΤα ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΙΩΣ παιρνω αυτά... φευγω για να μη γινει φασαρία και δεν με ξαναβλέπετε ποτέ.
Απορω γιατι κάθεστε και τις ανέχεστε. Τα ζωντοβολα να πουμε κάνουν τέτοια νουμερα σε επισκέψεις των 60 ευρω. Λες και δινεις 10-20 ευρω. Αμα δεν μπορείς και δεν θές κυρά μου πάρε το πούλο και καλα ξεκουμπίδια δεν σε φέραμε με το ζορι εδώ.
Έλειπε....Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα εδώ γιατί πληρώνεις την κοπελα και την πληρώνεις στο τέλος, άρα δεν μεταφέρεις απο μια σε αλλη...... η Ζανα ηταν εκεί ή λέιπει ακόμη? Οσο λέιπει δεν θα υπάρξουν εξελέιξεις......
Η Μονικα θα είναι από αύριο ! Γύρισε η Μελινα , Λια . Στο κατάστημα υπάρχουν πολλά κορίτσια για όλα τα γούστα !Διαβάζω διθυράμβους για Μόνικα.. πως ξέρουμε πότε δουλεύει.
Σε ευχαριστώ πολύ!Η Μονικα θα είναι από αύριο ! Γύρισε η Μελινα , Λια . Στο κατάστημα υπάρχουν πολλά κορίτσια για όλα τα γούστα !
Καλημέρα αγαπητέ ! Η Μονικα από σήμερα έως στης 7 το βράδυ είναι κανονικά στο κατάστημα !Σε ευχαριστώ πολύ!
Επειδή βλέπω ότι είσαι ενημερωμένος αν θέλεις πες μου κ ώρες που θα δουλεύει η Μόνικα.