Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Κοριτσάρα μου εσύ :-* :-* :-*
μμμμμ
ευχαριστω, εισαι ο πιο γλυκος Vrikolakas
μακια
Κοριτσάρα μου εσύ :-* :-* :-*
Τα σέβη μου αγαπημένη μου κυρίαμμμμμ
ευχαριστω, εισαι ο πιο γλυκος Vrikolakas
μακια
Kαλημερα μωρακια
τωρα δουλευει η Νανσυ εως και το βραδυ
πολλα φιλακια
απο οτι ακουσα ειναι καινουρια στο μαγαζι
καμια πληροφορια παιζει
χτές απόγευμα έκανα μια επίσκεψη στα ποδαράκια της Τατιάνας και ήταν υπέροχα. Η μαλακία ήταν πως ήμουν πτώμα απο την κούραση και δεν το ευχαριστήθηκα 100% αλλα η κοπελούδα ήταν πολύ καλή! Ελπίζω και τα άλλα κορίτσια να είναι έτσι!
Να τολμήσω να ρωτήσω την κοπέλα που "εκπροσωπεί" το συγκεκριμένο studio αν και πόσο συχνά οι κοπελες που δουλεύουν εκεί περνάνε από ιατρικό έλεγχο? ΟΚ, καλές οι υπηρεσίες αλλά πώς οι πελάτες μπορούν να ξέρουν αν ένας οίκος ανοχής, studio, "μασαζ" είναι νόμιμος και οι εργαζόμενες εξετάζονται? Ευχαριστώ
Ποτε θα ειναι ετοιμη η ιστοσελιδα του εν λογω studio? οεο?
Ολες οι κοπέλες στο συγκεκριμενο stoudio περναμε απο τον καθιερωμενο ιατρικο ελεγχο καθε 15 μερες για κολπικο και αφροδησια και καθε 1μιση μηνα για HIV κ ηπατητιδα.
Τωρα ενας τροπος για να συγουρευτεις οτι ο οικος ειναι νομιμος αρα με κοπέλες που περνανε γιατρο ειναι να ζητησεις αποδηξη παροχης υπηρεσιων που σημαινει οτι ο χωρος ειναι νομιμος ,καταγεγραμενος στην εφορια και ελεγχεται πραγμα που μπορεις να κανεις στο μαγαζι μας.
Και ενα αλλος τροπος ειναι να ζητησεις να δεις το βιβλιαριο υγειας της κοπέλας το οποιο σφραγιζει ο αρμοδιος γιατρος καθε 15 μερες.
φιλια
Στη διαθεση σου για οποια αλλη απορια :-*
Στις αρχες αυτης της εβδομαδος μωρο μου. :-*
για να καταλάβω κούκλα, εγώ σαν πελάτης σε οποιοδήποτε σπιτάκι πάω μπορώ να ζητήσω να δώ τα χαρτιά της κοπέλας χωρίς να μου το αρνηθούν; Επίσης κάποτε μια τσατσα μας είχε πει οτι σε περιπτωση που η κοπέλα δεν είναι καλη και δεν μπω μέσα της (δηλαδη αμα δεν γαμήσω αλλα μείνουμε μόνο στην πιπα η στα προκαταρκτηκα) μπορώ να την διώξω και να ζητήσω τα λευτά μου πίσω. Αληθευει αυτο;
μονο τα καπουλια της Ατζελας σε ενδιαφερουν μωρακι μου?
τα δικα μου δε σου αρεσαν? :'( :'( :'( :'( :'(
αχαχχχαχαα
πολλες καλημερες και απο μενα
Ωραια ειναι τα δικα σου,ειναι στο αβαταρ? βαλε ποιο μεγαλη φωτο να φαινεσαι καλυτερα να μην βγαζουμε τα ματια μας και καλως ηρθες στην παρεα μαςμονο τα καπουλια της Ατζελας σε ενδιαφερουν μωρακι μου?
τα δικα μου δε σου αρεσαν? :'( :'( :'( :'( :'(
αχαχχχαχαα
πολλες καλημερες και απο μενα