Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Πρόσεχε αν περάσεις μαζί της...
Τσιγκινο σωβρακο σου λεω, αλλα θα περασω να δω τι λεει και απο κοντα. Ειναι για πολυ
Πρόσεχε αν περάσεις μαζί της...
κανει φοβερο αυταρχικο τουλαχιστον για τα δεδομενα των στουντιο η Αφεντρα Νανα ειχα κανει αυταρχικο προγραμμα σε στουντιο που ηταν παλιοτερα . ελληνιδα υψιλου IQ και καλη στην δουλεια της. κατα την αποψη μου πανεμορφη
Ερώτηση στις κοπέλες του στούντιο. Ποιά κάνει το καλύτερο footjob και να σου λέει ταυτόχρονα βρωμόλογα?
πουλο ατζελα στεγνα έχει δίκιο ο φίλος ...ουτε ενα ,ουτε δυο αλλα 1000 δικια εχεις ;)
το προβλημα υπηρεσια-τσατσα-υποδοχη ειναι δυστηχος γενικο και οχι ειδικο :-
ολο το bourdela να διαβαζεις παντου υπαρχουν προβληματα με τις υπηρεσιες ,πολυ περισσοτερα απο οτι με τις κοπελες που στην τελικη κανουν και μια πιο δυσκολη δουλεια
απο τη στιγμη που νομικα ενας οικος ανοχης ειναι υποχρεωμενος να εχει στην υποδοχη ατομα ανω των 50ετων που αυτο στην πραξη ειναι 60ετων, αναγκαστικα πρεπει ο χ,ψ πελατης να συναναστρεφεται με ατομα αλλης εποχης, αλλου κλιματος, αλλου επιπεδου, αλλου στυλ κτλ
Το εχουμε ξαναγραψει, μη πολυδινεται βαση ;)
ειναι δυστηχος ενα προβλημα που αν θες να ασχοληθεις με αυτο το χωρο το παντρευεσαι
η συγκεκριμενη εχει και ενα ιατρικο θεματακι και η αγωγη που παιρνει της πειραζει και τα νευρα
* η Νανα ερωτευτηκε το στρωμα σημερα, σε λιγοτερο απο 30μιν θα ειναι στο studio ;)
Σε αφησε να την γαμησεις η μονο σου εριχνε με στραπ ον?
Πες τα ολα και με λεπτομερειες!
Επίσης η χοντρή με το μαύρο δουλεύει εκεί ή είναι η τσατσά? Μη πέσουμε σε σκόπελο.
Παίδες επειδή έχω σκοπό αυτές τις μέρες να επισκεφτώ το στούντιο μπορεί κάποιος να πει από αυτή την φωτο που είδα στο fb ποια είναι ξανθά γκομενάκια στα αριστερά?
Δεν ξερεις τι ειπες! Θα σου κανει ενα αυταρικο αλλο πραγμα τωρα που την ειπες χοντρη!
Άντζελα εσύ ποτέ θα εμφανιστείς στο στούντιο......? μας ελλείψεις....
ε ενταξυ ταχει τα κιλα της (και το κοινο της) ;)
Κριμα που τα κοριτσια του στουντιο δε γραφουν πια στο φορουμ. Παλιοτερα καναμε χαβαλε και γκαβλοναμε κιολας. Πως και σταματησανε? εγινε κατι?
το κελλακυ ειναι?
Aν ξέρει κάποιος μπορεί να μου απαντήση,το πρόγραμμα 30 min Pleasure δεν υπάρχει άλλο.?
Σου εστειλα μηνυμα.