Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τη Νανά... είναι μόνο για αυταρχικό ή άμα θέλουμε την πηδάμε και σε κανονική φάση; :P

η συνεργασια μας ξεκινησε την προηγουμενη εβδομαδα αποκλειστικα μονο για αυταρχικο
στη πορεια καποια κανονικα προγραμματα τα εκανε ,ενω καποια αλλα δεν τα πηρε
ακομα δεν μπορω να σου πω με συγουρια
πιστευω σε λιγο καιρο θα ειναι "ναι σε ολα"  ;)

axristos_tempelis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποια που να εξειδικεύεται σε άντρες που δεν έχουν σκληρή στύση; Αλλού που έχω πάει νευρίαζαν και φέρονταν άγαρμπα με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθώ.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Υπάρχει κάποια που να εξειδικεύεται σε άντρες που δεν έχουν σκληρή στύση; Αλλού που έχω πάει νευρίαζαν και φέρονταν άγαρμπα με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθώ.

πολλες και διαφορες
αλλα να σου πω εγω ενα ονομα ή "ταδε", δε λεει κατι θα πρεπει να σου αρεσει κιολας
στειλε μου ενα μυνημα ποιες σου αρεσουν, να σου πω ποια να διαλεξεις  ;)

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
πολλες και διαφορες
αλλα να σου πω εγω ενα ονομα ή "ταδε", δε λεει κατι θα πρεπει να σου αρεσει κιολας
στειλε μου ενα μυνημα ποιες σου αρεσουν, να σου πω ποια να διαλεξεις  ;)
καλησπερίζω την λατρεμανη Αντζελα!!!!!!! και τα κοριτσια της φυσικα!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kalpol

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
26
Πόντοι
1
Παραπονο απο την τσατσα εχω. αυτη η συγκεκριμενη που ειναι σημερα το πρωι ειναι πολυ κακοτροπη. την εχω ξαναπετυχει, επειδη περασα ωραια ομως με τις κοπελες το ξεχασα. αλλα μια δυο τρεις πρεπει να το γραψω.

την 1η φορα που τη πετυχα δε μου πε ουτε καλημερα. αποτομη και οταν βγηκαν οι κοπελες και ακομα το σκεφτομουνα μου λεει "αντε πες τι θες". τελικα ειχα παει με δεσποινα περασα καλα και το ξεχασα.

την 2η φορα της λεω καλημερα. μου πε καλημερα με βαργια καρδια. στο "ειστε καλα" ουτε που απαντησε. της λεω διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι σε προσφορα η Παολα. Μου λεει οχι ειναι μονο η ταδε. Της λεω μα ετσι λεει το σαιτ. Ρωταει "κοριτσια ειναι σε προσφορα η Παολα?". Φυσικα της λενε ναι. Περασα ωραια με παολα και το ξεχασα

την 3η φορα βλεπω τα κοριτσια και λεω θελω 2. αλλα εχω 80 ευρω μονο. κανε μου μια προσφορα. Μου λεει "πωπω θες ντε και καλα να παρεις παρτουζα εσυ τωρα!". Της λεω οχι ντε και καλα. Αμα γινεται. Αμα δεν γινεται ΟΚ. Ρωταει τα κοριτσια. Φυσικα και ειπαν ναι. Περασα ωραια το ξεχασα

την 4η φορα (σημερα 2 Σεπτεμβρη) μπαινω μεσα και λεω καλημερα. Μου λεει καλημερα. Της λεω πως παμε? Καμμια απαντηση. Μου λεει σημερα ειναι η αναστασια η νεφελη και η αλικη. Της λεω μα στο ιντερνετ λεει η Νανα. Ρωταει μεσα. Της λενε η Νανα. Σκεφτομαι απο μεσα μου ("Ρε κουμπαρα μια δουλεια πρεπει να κανεις. Να ξερεις 3 ονοματα. και αυτα δεν τα ξερεις. Δε λεω τιποτα ομως.) Μου λεει ειναι η αναστασια μονο εδω. ΛΕω οκ. Ηθελα την Νανα αλλα δεν πειραζει. Μου λεει: "Ε τωρα θες να δεις την αναστασια ή δε θες" με ασχημο υφος. Λεω ναι. Τη βλεπω και δεν ηθελα να περασω με αναστασια. Λεω καλα μπορει να περασω πιο μετα να δω τη Νανα. Μου λεει "σου το πα και πριν η Νανα κανει μονο αυταρχικο!". Της λεω "ενταξει το ακουσα". Μου λεει "οχι δεν το ξεκαθαρισες οτι θες τετοιο προγραμμα". Της λεω καλα αντε γεια και φευγω. Και δε θα ξαναπαω κιολας. Γιατι σκεφτομαι ερχομαι απο του διαολου τη μανα με 100 Ε στην τσεπη να τα χαλασω εδω και θα μου φωναξουνε κιολας που δεν εχω αποφασισει ποιο προγραμμα θελω.

ειμαι σιγουρος οτι και οι κοπελες το καταλαβαινουν ποσο αγενης ειναι αυτη η τσατσα γιατι οι κοπελες ειναι ευγενενεστατες με Ε κεφαλαιο. αλλα αυτη χαλαει το κλιμα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ουτε ενα ,ουτε δυο αλλα 1000 δικια εχεις  ;)
το προβλημα υπηρεσια-τσατσα-υποδοχη ειναι δυστηχος γενικο και οχι ειδικο  :-
ολο το bourdela να διαβαζεις παντου υπαρχουν προβληματα με τις υπηρεσιες ,πολυ περισσοτερα απο οτι με τις κοπελες που στην τελικη κανουν και μια πιο δυσκολη δουλεια
απο τη στιγμη που νομικα ενας οικος ανοχης ειναι υποχρεωμενος να εχει στην υποδοχη ατομα ανω των 50ετων που αυτο στην πραξη ειναι 60ετων, αναγκαστικα πρεπει ο χ,ψ πελατης να συναναστρεφεται με ατομα αλλης εποχης, αλλου κλιματος, αλλου επιπεδου, αλλου στυλ κτλ
Το εχουμε ξαναγραψει, μη πολυδινεται βαση  ;)
ειναι δυστηχος ενα προβλημα που αν θες να ασχοληθεις με αυτο το χωρο το παντρευεσαι  :sunglasses:
η συγκεκριμενη εχει και ενα ιατρικο θεματακι και η αγωγη που παιρνει της πειραζει και τα νευρα  :P

* η Νανα ερωτευτηκε το στρωμα σημερα, σε λιγοτερο απο 30μιν θα ειναι στο studio  ;)

kalpol

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
26
Πόντοι
1
ΟΚ κατανοητο. ευχαριστω για την απαντηση αντζελα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΟΚ κατανοητο. ευχαριστω για την απαντηση αντζελα

σκεψου και το θετικο της υποθεσης  :grin:
σου μηναν 100ε , πηγαινε μια βολτα το απογευμα και αγορασε κατι που θα σου μηνει, ενα ζευγαρι παπουτσια, ενα παντελονι τζιν κτλ  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καλημέρα  :cheesy:

τωρα στην πρωινη μας βαρδια οι Αναστασια - Αλίκη - mistress Νανα  :smitten: :smitten: :smitten:
09c100348751731.jpg
[/URL]

Πολυ ωραια γυναικα η Νανα  :knockinb:  :grin:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
κανει φοβερο αυταρχικο τουλαχιστον για τα δεδομενα των στουντιο η Αφεντρα Νανα ειχα κανει αυταρχικο προγραμμα σε στουντιο που ηταν παλιοτερα . ελληνιδα υψιλου IQ και καλη στην δουλεια της. κατα την αποψη μου πανεμορφη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom