Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Aπόψε στη νυχτερινη μας βαρδια οι Δέσποινα - Αναστασία  :smitten: :smitten:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Βρε Άντζελα τι έγινε μια Μαρίνα Ελληνίδα Θεσσαλονικιά νταρντάνα που δούλευε μέχρι πριν 1μιση χρόνο;Πως άφησες να φύγει τέτοιο μωρό γαμώτο;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Βρε Άντζελα τι έγινε μια Μαρίνα Ελληνίδα Θεσσαλονικιά νταρντάνα που δούλευε μέχρι πριν 1μιση χρόνο;Πως άφησες να φύγει τέτοιο μωρό γαμώτο;

τσακωθηκαμε στις δημοτικες
εγω ειμουν με μπουταρη αυτη με γκιουλεκα  :2funny:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
τσακωθηκαμε στις δημοτικες
εγω ειμουν με μπουταρη αυτη με γκιουλεκα  :2funny:

Ελα ρε συ σοβαρά τώρα ήταν απίστευτη γκόμενα..Από όσες έχουν δουλέψει διαχρονικά στο μαγαζί σου ξεχώρισα τη Μαρίνα την Τσέχα όταν ήταν στα 20 και ξεκίνησε σε σενα,τότε νταρντάνα με πολλά πιασήματα,τη Νικόλ μια ξανθιά Τσέχα και τη Μαρίνα την Ελληνίδα που σου πα..

Φέρε κανα μωρό δυναμίτη να αδειάσουν τα πορτοφόλια

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τις ξέχασες τις προσφορές Άντζελα  :(

Υ.Γ. Η Βέρα τί έχει γίνει;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τις ξέχασες τις προσφορές Άντζελα  :(

Υ.Γ. Η Βέρα τί έχει γίνει;

οχι απλα λειπω  ;) ........εχουμε και μια νεα υπηρεσια που ακομα δεν εχει εγληματιστει στο 100% ,οποτε οι προσφορες πηγαν λιγο πισω... :-
αν και να σου πω την αληθεια τωρα επρεπε να το πλακωναμε στις εκπτωσεις για ολο αυτον τον κοσμο που εχει ξεμηνει στην αθηνα
anyway, θα βαλουμε μες το σκ  ;)
* οποιος παντως θελει το οτιδηποτε, μια μερα πριν μου στελνει ενα μυνημα και το κανονιζουμε  :sunglasses:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Ελα ρε συ σοβαρά τώρα ήταν απίστευτη γκόμενα..Από όσες έχουν δουλέψει διαχρονικά στο μαγαζί σου ξεχώρισα τη Μαρίνα την Τσέχα όταν ήταν στα 20 και ξεκίνησε σε σενα,τότε νταρντάνα με πολλά πιασήματα,τη Νικόλ μια ξανθιά Τσέχα και τη Μαρίνα την Ελληνίδα που σου πα..

Φέρε κανα μωρό δυναμίτη να αδειάσουν τα πορτοφόλια

Φοντα αγαπη μου υπαρχουν κΑι τωρα μωρα για να αδειασεις πορτοφολι,....... :tits2: :rockon: :boobies:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα στις γυναικαρες του στουντιο......Ανζελα πρεπει να βαλεις καμια προσφορα με ποντους και οταν τους συμπληρωνουμε μια επισκεψη δωρο.....εμεις που ερχομαστε συνεχεια και μια φορα το χρονο να μας κατσει μια χαρα θα ειναι... :dancing: :dancing: :dancing:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
οχι απλα λειπω  ;) ........εχουμε και μια νεα υπηρεσια που ακομα δεν εχει εγληματιστει στο 100% ,οποτε οι προσφορες πηγαν λιγο πισω... :-
αν και να σου πω την αληθεια τωρα επρεπε να το πλακωναμε στις εκπτωσεις για ολο αυτον τον κοσμο που εχει ξεμηνει στην αθηνα
anyway, θα βαλουμε μες το σκ  ;)
* οποιος παντως θελει το οτιδηποτε, μια μερα πριν μου στελνει ενα μυνημα και το κανονιζουμε  :sunglasses:

Παντα Κυρια !!!  :thumbsup:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλησπερα στις γυναικαρες του στουντιο......Ανζελα πρεπει να βαλεις καμια προσφορα με ποντους και οταν τους συμπληρωνουμε μια επισκεψη δωρο.....εμεις που ερχομαστε συνεχεια και μια φορα το χρονο να μας κατσει μια χαρα θα ειναι... :dancing: :dancing: :dancing:

:thumbsup:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
οχι απλα λειπω  ;) ........εχουμε και μια νεα υπηρεσια που ακομα δεν εχει εγληματιστει στο 100% ,οποτε οι προσφορες πηγαν λιγο πισω... :-
anyway, θα βαλουμε μες το σκ  ;)
* οποιος παντως θελει το οτιδηποτε, μια μερα πριν μου στελνει ενα μυνημα και το κανονιζουμε  :sunglasses:

Tο σωστό να λέγεται. Όντως είχε προσφορά χτες. ΚΑΙ έκπτωση στην τιμή ΚΑΙ έξτρα υπηρεσίες ταυτόχρονα με την χαμηλότερη τιμή. Δλδ πας και δεν χρειάζεται να κάνεις παζάρια και βλακείες, απλώς λες ότι το ειδες στο ιντερνετ. Κι όταν η κοπέλα είναι σωστή επαγγελματίας παίρνεις και τις υπηρεσίες που περιμένεις. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι. Εγώ πάντως έκανα χρήση (της προσφοράς) με τη Μπέτυ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom