therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
poies exei ?
Παρτους τηλεφωνο! ;)
poies exei ?
Πονηρούλης ο φίλος..... ;)Παρτους τηλεφωνο! ;)
Professional Servicespoies exei ?
Kαλη χρονια σε ολους!Πολύ καλή η Βερα που την ειδα με τα πολιτικα ντυμενη!Σαν δασκάλα που κανει ιδιαιτερα φιλολογικα εμοιαζε!
Τσεκαρετε το σαιτ σας.δεν μπορω να μπω απο χτες με τιποτα!
Καλη χρονια χρονια πολλα
ναι ειχε απο χθες προβλημα , τωρα ειναι οκ
Καλή χρονιά και από μένα Άντζελα!
υγ: μια χαρά κοπέλα η Μαρινά, απλώς δεν ξέρω αν είναι του στυλ μου σαν χαρακτήρας!
καλη χρονια Αντζελα!!! σου ευχομαι τα καλυτερα για το νεο ετος!!!!!
και φυσικα και σε ολες τις κουκλαρες σου.!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη χρονια ορεστη με υγεια πανω απλ ολα
υγ. καλα μη κανεις τωρα την τριχα τριχια...δε θα αλλαξεις και βερες, ενα πηδημα ειναι, αμα σαρεσει παρτην αν οχι εχει αλλες 15 κοπελες το studio και αλλες 2000-3000 ολη η αθηνα αν θες τη γνωμη μου καλα θα περασεις μαζι της, μια χαρα κοπελα ειναι και ως τωρα ολοι οι πελατες της ευχαριστημενοι ειναι ;)
ε τωρα Αντζελα με ξερεις εμενα... ειμαι αφοσοιωμενος σε καποια όταν μου αρεσει... ειμαι των σταθερων σχεσεων... την καλυτερη θελω να μου βρεις, να τη χρυσωσω!
υγ: απλα θελω να είναι τρυφερη η κοπελα, όχι προστυχη τυπου παολα πχ, ξερεις τι εννοω... ;)
ε τωρα Αντζελα με ξερεις εμενα... ειμαι αφοσοιωμενος σε καποια όταν μου αρεσει... ειμαι των σταθερων σχεσεων... την καλυτερη θελω να μου βρεις, να τη χρυσωσω!
υγ: απλα θελω να είναι τρυφερη η κοπελα, όχι προστυχη τυπου παολα πχ, ξερεις τι εννοω... ;)
ω θεε μου αρχισε παλι
Mπα δεν τον βλέπω να πολυψηνεται μην ανυχυχεις! ;) Ορεστη ελα ψήσου μπες με Μαρίνα,αφου το θες!
το αντικειμενο ποθου της μανας σου..
αιντε καρναβαλι γελοιε,κανε μου μυνηση τωρα, τελειωμενη αδερφαρα..
ΚΥΡΙΕ ΘΦΑΚΙΑΝΑΚΗ,ΜΟΥ ΒΡΙΘΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΘΤΟ ΜΠΟΥ .ΚΟΜ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΘΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ
ΘΑΘ ΠΑΛΑΚΑΛΩ ,ΠΙΑΘΤΕ ΤΟΥΘ
γελαει ολη η αστυνομια με την καταντια σου ρε ηλιθιε..
Είσαι ένα χαζό γυφτάκι
που το λένε στραπονάκη!
Κέλλυ ο Σταμ είναι 24 χρονών και δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Τι γνώμη έχεις γι' αυτόν, εσύ που μετανάστευσες για να εργαστείς;
που εισαι κουκλε μου :-*Καλησπερα στην παρεα
που εισαι κουκλε μου :-*
καλησπεραααααααααααα
καλησπέρα κελλυ
θελεις να εισαι η 1η μου για το 2014;
υγ:γιατι αρχισες να με κοροιδευεις παλι;