Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Εσυ ξερεις καλυτεραμπορει και πολυ νωριτερα ;)
Απόψε το βράδυ στο studio η 3αδα Πωλίνα + Αλεξία + Ρομπέρτα![]()
![]()
Εσυ ξερεις καλυτερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χθες βραδυ ειδα την Ρομπερτα.!!!!!!
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
![]()
![]()
![]()
Ελαχιστες φορες εχω δει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΣΙΚΟ στηθος !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ρομπερτα εχτος από πολύ ωραίο φυσικο στηθος εχει και πολυ ομορφο προσωπο.Εσυ ξερεις καλυτερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν σου πω οτι δεν το ειδα θα με πιστεψεις ???Η ρομπερτα εχτος από πολύ ωραίο φυσικο στηθος εχει και πολυ ομορφο προσωπο.
Αν σου πω οτι δεν το ειδα θα με πιστεψεις ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα βρε μωρο μου εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια ή Λούση πότε γυρίζει?
Αλήθεια ή Λούση πότε γυρίζει?
Μετα τον Σεπτέμβρη ;)
Εσυ ξερεις καλυτερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι εχω δει εγω ?
αφου της το πιασα 5-6 φορες για να βεβαιωθω![]()
σε πειστευω ουτε εγω εχω ξαναδει τετοιες φυσικες βυζαρες σαν της ρομπερτας και απο υπηρεσιες αξιζει απο οσο θυμαμαι οταν την ειχα παρει στην αριστοτελους
για ελενη αιγυπτια λες αλλα η ελενη η αιγυπτια την εχει κανει καιρο απο αυτο το στουντιονα ρίξουμε λίγο κράξιμο και εδώ αν και θα με πάρουνε στο κηνύγι πάλι.βλέπω τον mike να έρχεται να επεμβαίνει αμέσα.
αλλα ρε μάγκες το studio αυτό είναι πολυ fail. με διαφορά οι χειρότερες/άσχημες παρουσίες σε studio αυτήν την στιγμή.
τίγκα στο ποτό είχα κατεβεί να σκίσω καμία. μπαίνω μέσα ευγενική η τσατσά.με κέρασε και ουισκάκι. βγαίνει η kelly αρχικά
απίστευτο μπάζο !!! περνάω τελικα με την έλενα απο αίγυπτο. σκάω το αντίτιμο ενα 100αρι και μόλις μπαίνει στο δωμάτιο της
ζητάω golden shower και με κοιτάει με ένα υφος περίεργο και μου λέει "μα έπρεπε να μου το έχεις πει αυτό απο την αρχή μορό
μου να έπινα νερό ".
Μήπως έπρεπε να είχα κάνει κράτηση την προηγούμενη μέρα για τα πόσα ούρα έπρεπε να εκτοξεύσει κατα την διάρκεια του ραντεβού?
αυτα αγαπητοι φίλοι...
κατι μαλακεςτι ειναι οι νωντοτυποι?![]()
δν μ λες ομως...
δν μ λες ομως...