baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ελα μωρο μου :-* :-*
καλα εχω ριξει πολυ γελιο σημερα
Ke ego me ta koritia......
ελα μωρο μου :-* :-*
καλα εχω ριξει πολυ γελιο σημερα
Ke ego me ta koritia......
αυτό ειναι αλήθεια μόνο γέλιο ρίχνεται και πολύ γράψιμο στο ιντερνετ
δικε μου αυτη ηταν βαρια κουβεντα :Sρε μλκα ολιβερ ορεστης καταντησες να πουμε.
αυτό ειναι αλήθεια μόνο γέλιο ρίχνεται και πολύ γράψιμο στο ιντερνετ
ρε μλκα ολιβερ ορεστης καταντησες να πουμε....λες σταματαω σας αφηνω κλπ και μετα απο 10 σελιδες να σαι παλι...και αφου κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα τι περιμενεις να κερδισεις απο ολο αυτο? Λες για αγαπουλιδες κλπ αλλα εσυ καθεσαι και ασχολεισαι επειδη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις...καταντας βαρετος παντως να το ξερεις...
καλα αυτο δεν υπαρχει.....δεν εχω ξαναδει τετοιο μαζοχα τοσα χρονια που δουλευω
ειναι αρχηγος του
Kala moro mou esy????
ξεχασες τον φιλο μου τον ροκαβλον , τον kd , ton kaviro...καλα αυτο δεν υπαρχει.....δεν εχω ξαναδει τετοιο μαζοχα τοσα χρονια που δουλευω
ειναι αρχηγος του
με μαλακες σαν εσένα που μπαινουν θα γελάμεαυτό ειναι αλήθεια μόνο γέλιο ρίχνεται και πολύ γράψιμο στο ιντερνετ
ρε μλκα ολιβερ ορεστης καταντησες να πουμε....λες σταματαω σας αφηνω κλπ και μετα απο 10 σελιδες να σαι παλι...και αφου κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα τι περιμενεις να κερδισεις απο ολο αυτο? Λες για αγαπουλιδες κλπ αλλα εσυ καθεσαι και ασχολεισαι επειδη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις...καταντας βαρετος παντως να το ξερεις...
εσύ είσαι του μαγαζιού; πως δεν ασχολούνται δεν βλέπεις τα κορίτσια απο την πολύ δουλειά δεν προλαβαίνουν να απαντήσουν στα ποστ και λεω να τους κάνω παρέα τιποτα δεν περιμένω να κερδίσω...απολύτως τιποτα ;) εσυ όμως; κάτι θα εχεις.ρε μλκα ολιβερ ορεστης καταντησες να πουμε....λες σταματαω σας αφηνω κλπ και μετα απο 10 σελιδες να σαι παλι...και αφου κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα τι περιμενεις να κερδισεις απο ολο αυτο? Λες για αγαπουλιδες κλπ αλλα εσυ καθεσαι και ασχολεισαι επειδη δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις...καταντας βαρετος παντως να το ξερεις...
σήμερα πολύ καλά.
εσύ;
μαναράκι ένας μπορεί να είναι.