ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
ναι έτσι θα νιώθεις στο τέλος,,,,,,,,,,,,, 0 0 0 0 0 0
ναι έτσι θα νιώθεις στο τέλος,,,,,,,,,,,,, 0 0 0 0 0 0
ο κοσμος αν δεν έχει τι να κάνει θα μαλακίζετε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,άμα βάλεις μαζί μία κότα και μία δεσποινα γίνεται η Κοκο-Δέσποινα ή η κοτοΔέσποινα όπως λέμε στα σουβλάκια κοτομπέικον.
Μάγκες στο μαγαζι η απόλυτη γκόμενα είναι η Μπετυ οι αλλες απλά τσουλάνε.....
Starrrrrrrrrr.................
ο κοσμος αν δεν έχει τι να κάνει θα μαλακίζετε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ο κοσμος αν δεν έχει τι να κάνει θα μαλακίζετε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
γιατί εσύ μωρό δεν λες μαλακίες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Πες τα ρε Νεφελη, ολο βλακιες γραφουν!
Πω πω ένα τρίο θανατηφόρο ! σίγουρα ή baby είναι ή αδυναμία μου αλλά καί τ' άλλα 2 γκανιάν όλο καί κερδίζουν πόντους ! καί σίγουρα σούπερ ή Silicon Valley σου Δεσποινάκι !!
Πω πω ένα τρίο θανατηφόρο ! σίγουρα ή baby είναι ή αδυναμία μου αλλά καί τ' άλλα 2 γκανιάν όλο καί κερδίζουν πόντους ! καί σίγουρα σούπερ ή Silicon Valley σου Δεσποινάκι !!
Τι της ειπες τωρα !!!
Καλησπερα σας !!!
Ολα καλα Δεσποινακι ???Kalisperaaaaaaaaa...........
Good !!!Mia xara esy?????*
μην αγχωνεσαι το μονοπωλιο στην μαλακια ειναι δικο σουο κοσμος αν δεν έχει τι να κάνει θα μαλακίζετε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
To mono sigouro einai oti o gios sou perase poli orea mazi mou ekeini tin imera pou eixate erthei.......
I pja mou???????