blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
Dhen boris na fadasteis......
Eμενα πολλα μου ρχονται στο μυαλο
Dhen boris na fadasteis......
κορίτσαρε....και να ξέρες πόσο μονάκριβη είσαι....
είδες το pm Που σου έστειλα;Dhen boris na fadasteis......
1ον που ξέρεις ότι είμαι κουκλί;Αστα κουκλι.......κανενας δεν πιστευε οτι ειμαι ελληνιδα
Eμενα πολλα μου ρχονται στο μυαλο
1ον που ξέρεις ότι είμαι κουκλί;
(άστο φαντάζομαι από που. Πίνεις και συ καφέ τα πρωινά στο studio ε;)
2ον τι σε κάνανε;
μεγάλες γλώσσες έχετε εκεί μέσα όλες....1ον πως το καταλαβες οτι πινω καφε.....στο στουντιο.........???
2ον με κανανε για ιταλιδα,γερμανιδα,αλλα οι πιο πολυ που δεν μπορω να καταλαβω το γιατι με κανανε βραζιλιανα.......
μεγάλες γλώσσες έχετε εκεί μέσα όλες....
και λέτε και κάνετε απίστευτα πράγματα
παίζει να βάλεις κανά τζακούζι να κάνουμε πλίτσι πλίτσι;πολυ μεγαλες γλωσσες.....αστα
παίζει να βάλεις κανά τζακούζι να κάνουμε πλίτσι πλίτσι;
Αντζελα εισαι απιστευτη στις νεες φωτο...αν ηταν λιγο πιο βολικα τα ωραρια σου στο μαγαζι θα σε επισκεπτομουν αυριο κιολας
o laos apaitei I atzela na dulevi kathe mera.....................oso gia to tzakouzi thelo na eimai I proti pou tha bei mesa...............................
Αντζελα εισαι απιστευτη στις νεες φωτο...αν ηταν λιγο πιο βολικα τα ωραρια σου στο μαγαζι θα σε επισκεπτομουν αυριο κιολας
καθε μερα ολη μερα......αφου οι αντρες ειναι το στοιχειο μου....
και φυσικα δεσπω θα εισαι η πρωτη......το προγραμμα θα ειναι τζακουζι με πρωκτικο
Po po po po afta einaiiiiiiiiiiiiii..............!!!!!!!!!!exoume kanena pou tha ithele na mou kanei parea????????
μεγάλες γλώσσες έχετε εκεί μέσα όλες....
και λέτε και κάνετε απίστευτα πράγματα
Θα.θυσιαστω...
Κάτι άσχετο. Πάντως το εν λόγω studio είναι κάπως "χωμένο" δηλαδή εγώ, απο εδώ σας έμαθα και σας επισκέφτηκα...