Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Καλησπερα στην παρεα!
Καλησπέρα θέλεις φίλε μου ? καλησπέρα λοιπόν ! μήπως όμως να διορθώσεις λίγο καί το ρολόι σου ?Καλησπερα στην παρεα!
Καλησπέρα θέλεις φίλε μου ? καλησπέρα λοιπόν ! μήπως όμως να διορθώσεις λίγο καί το ρολόι σου ?
Εγω θα καλημερισω παντως εξαλλου 2 ειναι ακομα.Καλα να περασετε οτι και να κανετε
Γιατί είναι ακόμα νωρίς για καλησπέρα δεν νομίζεις ?Καλησπερα στην παρεα!
Γιατί είναι ακόμα νωρίς για καλησπέρα δεν νομίζεις ?
Αυτό απ' όσο γνωρίζω συνηθίζεται περισσότερο στο εξωτερικό , το ξέρω επειδή έχω ζήσει έξω , αλλά εδώ είναι ακόμα Ελλάδα ! καλη σου μέρα πάντως άν καί είμαι απο τις 08,00 στο πόδι !Το συνηθες ειναι πως απο την στιγμη που θα ξημερωσει μεχρι και τις 12:00 το μεσημερι λεμε καλημερα. Μετα απο τις 12:00 λεμε καλησπερα...
Αν ξυπνησες τωρα τοτε πολυ καλημερα σου φιλε μου!!!
Αυτό απ' όσο γνωρίζω συνηθίζεται περισσότερο στο εξωτερικό , το ξέρω επειδή έχω ζήσει έξω , αλλά εδώ είναι ακόμα Ελλάδα ! καλη σου μέρα πάντως άν καί είμαι απο τις 08,00 στο πόδι !
Να είσαι καλά φίλε μου και μην με παρεξηγείς γέρος άνθρωπος είμαι , 49 γίνωμαι σε 6 μέρες ! καί θέλω να παρατείνω την ημέρα .Πιστευω πως το ιδιο ισχυει και στην Ελλαδα μας σε αυτο τον τομεα οπως και στο εξωτερικο.
Καλη σου μερα και καλη δυναμη για να συνεχισεις την υπολοιπη σου μερα!
Buonsoir ma et vous enfant Broutous ?καλησπερα σε ολους ;)
και εγω ο βρουτος Ε μεσημέριασε πιαBuonsoir ma et vous enfant Broutous ?
καλησπερα σε ολους ;)
Να είσαι καλά φίλε μου και μην με παρεξηγείς γέρος άνθρωπος είμαι , 49 γίνωμαι σε 6 μέρες ! καί θέλω να παρατείνω την ημέρα .
Ρε μπάς καί βιάζεστε για την απογευματινή τσάρκα ?
Γιατι το πρωι τι εχει ???Ρε μπάς καί βιάζεστε για την απογευματινή τσάρκα ?