kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
Εγώ την έχω δει με σετ φορμούλας πολύ fit
εφευγα απο την δουλεια εκεινη την μερα :-* :-* :-*
Εγώ την έχω δει με σετ φορμούλας πολύ fit
Δεν ειναι για φορμουλα η Κελλυ (γνωμη μου) ειναι για γονδολα...
ναι θυμάσαι στη γωνία στην Αχαρνών
εφευγα απο την δουλεια εκεινη την μερα :-* :-* :-*
Η γόνδολα είναι βάρκα που έχουν στη Βενετία και κάνουν βαρκάδες.τι ειναι η γονδολα
Η γόνδολα είναι βάρκα που έχουν στη Βενετία και κάνουν βαρκάδες.
Δε ξέρω πως το εννοεί το παλικάρι
και εγω την ειδα με εναν τυπο καλοκαιρι..καπου.... περπατουσε και φορουσε την στρινγκαραΕγώ την είδα περσι το καλοκαίρι. Πριν μπούμε στο Φ104. Μια χαρά ήταν.
ναι θυμάσαι στη γωνία στην Αχαρνών
και εγω την ειδα με εναν τυπο καλοκαιρι..καπου.... περπατουσε και φορουσε την στρινγκαρα
Σοβαρά τώρα: η γόνδολα έχει ένα μόνο κουπί, σταθερό δεν κωπηλατείς μιά από δεξιά μιά από αριστερά όπως στα κανό. Πώς τα καταφέρνει?
Απάντηση: δεν υπαρχει συμμετρία στη βάρκα. Επίσης, νομίζω διάβασα ότι με το κουπί σπρώχνουν το (ρηχό) βυθό οι γονδολιέρηδες μέσα στα κανάλια της Βενετίας και δεν κωπηλατούν με τον κλασικό τρόπο. Δεν ξέρω όμως εάν είναι σωστό, δεν έχω ανέβει ποτέ σε γόνδολα.
http://[URL unfurl="true"]www.ieeer8.org/wp-content/gallery/operating-committee/venice-gondola.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ετσι ειναι...ισορροπια δεν χρειαζεται γιατι εχει καλη καρινα
Νομιζω... ρε φιλαρακι... ιστιοπλόος ειμαι όχι γονδολιερης! ;)Το θέμα είναι ότι εάν κωπηλατείς από τη μια πλευράμόνο θα στριβεις. ¨ομως επειδή ο κατα μήκος άξονας δεν είναι συμμετρικός δεν στρίβεις. ΝΑυτικέ καλά τα λέω?
οτι κανουν τα μικρα σκαφη με δυο κουπια το κανει η γονδολα με ενα
με απλα λογια με ενα σκαφοσ μικρο κανεισ πισω το ενα κουπι και το αλλο εμπροσ η αναποδα και στριβεισ πιο γρηγορα ..με την γονδολα απλα κανεισ πιο πολλεσ κινησεισεπειδή δεν υπάρχει συμμετρία ως προς τον κατά μήκος άξονα