stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
απο εμενα οχι ομωςεννοειται
με κανεις τρομερα ευτυχισμενο! Παντα ονειρευομουν μια γυναικα να μου μιλαει ετσι! Αχ! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!παρτα μαλακα ξεφτιλισμενε φτου σου ρε
:-*
δεν φανταζομαι αυτο το γλυκο προσωπακι της κελλυς να αγριευει...με κανεις τρομερα ευτυχισμενο! Παντα ονειρευομουν μια γυναικα να μου μιλαει ετσι! Αχ! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!
μα η μαγεια ειναι οταν αβκριευει κ στο ενα χερι κραταει το δονητη κ στη μεση της το στραπον! Μιλαμε τετοια ομορφια οφε στο αβαταρ του σπιλμπεργκ!δεν φανταζομαι αυτο το γλυκο προσωπακι της κελλυς να αγριευει...
σα βλαχα θα ναι
ρε λαγε... ρε λαγε...μα η μαγεια ειναι οταν αβκριευει κ στο ενα χερι κραταει το δονητη κ στη μεση της το στραπον! Μιλαμε τετοια ομορφια οφε στο αβαταρ του σπιλμπεργκ!
η κελλυ μου εβγαλε απο μεσα μου την ΠΟΥΤΑΝΑ Κ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ που εκρυβα τοσα χρονια! σεπει να δοκιμασεις κ συ! Θα σε λατρεψει και ο ΝΩντας!ρε λαγε... ρε λαγε...
ααααα.. δεν μας τα λες καλα
η κελλυ με θελει για αλλα εμεναη κελλυ μου εβγαλε απο μεσα μου την ΠΟΥΤΑΝΑ Κ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ που εκρυβα τοσα χρονια! σεπει να δοκιμασεις κ συ! Θα σε λατρεψει και ο ΝΩντας!
να γυαλιζεις τις γοβες τηςη κελλυ με θελει για αλλα εμενα
και ο πιο βλακας θα το καταλαβαινε!
καταλαβες
θα σταματησεις να πηγαινεις στα μπουζουκια κ στα κλαμπ? Σε θελω στο σπιτι!καλησπέρααααααααααααα,,,,,,,,,,,,,,,,,,
έτσι γουστάρω και σήμερα μπουζούκια θα παωθα σταματησεις να πηγαινεις στα μπουζουκια κ στα κλαμπ? Σε θελω στο σπιτι!
έτσι γουστάρω και σήμερα μπουζούκια θα παω