mark lanegan
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σου ειχα στειλει pm Πριν φύγωκαι ποτε φευγεις και γιατι δεν περασες να σε δω ρε
δεν απάντησες :-
καί έτσι δεν συνάντησα την κωλάρα
σου ειχα στειλει pm Πριν φύγωκαι ποτε φευγεις και γιατι δεν περασες να σε δω ρε
σου ειχα στειλει pm Πριν φύγω
δεν απάντησες :-
καί έτσι δεν συνάντησα την κωλάρα
H κωλαρα,μου το αφιερωνω
H κωλαρα,
σου παίρνει και τα μυαλά
γενικά μιλάω.
η δικη μου κωλαρα παιρνει τα δικα μου μυαλα?
θα σε δω σημερα?
O Dawn πρόλαβε τις εξελίξεις! Πήγα κιόλας στο στούντιο για Αγιοβαλεντινικη επίσκεψη μαζί με όμορφα λουλούδια για τα λουλούδια μας. Γνώρισα και την Δέσποινα που φυσικά σε 'μένα ήταν ντροπαλή και μαζεμένη (λογικό ). Τα ειπαμε και με την Νεφελη λίγο που είναι πάντα γλυκεία και ζόρικη!! Τελικά πέρασα μέσα με την Μαρίνα μάς αλλα επιφυλάσσομαι να επισκεπτώ όταν μπορέσω και την Αμάντα και την Νεφέλη ξανα (γιατι νομίζω οτι απο το δεξι μπουτάκι δεν δοκίμασα την άλλη φορά) και την Δέσποινα με την πρώτη ευκαιρία!
Το στούντιο είναι και γαμώ, με μπαλόνια παντού, την Αναστασία σε ρόλο οικοδέσποινας (άγαλμα κανονικό!!) πάντα καθαρό κ.α Οσοι πατε για πάρτυ να περάσετε καλά! (τα κορίτσια έφτιαχναν για πολλοστή φορά τα μαλλιά τους όταν έφευγα )
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ[size=16pt]ΚΑΥΤΟ ΝΕΟ[/size]
Στη σημερινη μας τσαρκα με Προεδρο και memosan(πριν την αφιξη του Πιτσιλιστη) ειπαμε να κανουμε μια εξαιρεση και να περασουμε απο ΦΥΛΗΣ 104 απλα να δουμε επιτελους απο κοντα αυτο το Αριστουργημα για το οποιο γινεται τοση φασαρια και ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΡΤΑ! Χτυπησαμε 2 φορες και δεν ανοιξαν...
10 δευτερολεπτα αργοτερα, σκαει Αγαπουλης Παππους με μια μεγαλη ανθοδεσμη, ντυμενος στην τριχα και του ανοιξαν ακαριαια!
Αν το παρω αποφαση καμια φορα να ρθω να γαμησω, πειτε μου τι σοκολατακια σας αρεσουν για να σας φερω... ;)
Happy Valentines Day
Καλημέρα όμορφη κουμπάρα του..... ;) ;) ;) :-* :-* :-*Καλημέρα όλη μέρα στην καλή παρέα,,,
Καλημέρα όμορφη κουμπάρα του..... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
καλημέρα αγάπη μου πως είσαι ξεκασα να σου στυλο αυτό που μιλάγαμε τώρα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα όμορφη κουμπάρα του..... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
την καλημέρα μου στον padron. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερίζω άπαντες
zidane68.......
Συμβάλω δραστικότατα στήν μεταβολή τού Ζeitgeist (πνεύμα τής έποχής). ;) ;) ;)
την καλημέρα μου στον padron. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα τα σέβη μου [size=10pt]PADRON[/size] όπως πάντα προτωπόρος ;) ;) ;)Καλημερίζω άπαντες
zidane68.......
Συμβάλω δραστικότατα στήν μεταβολή τού Ζeitgeist (πνεύμα τής έποχής). ;) ;) ;)
Καλημέρα τα σέβη μου [size=10pt]PADRON[/size] όπως πάνταπροτωπόρος ;) ;) ;)
Πρωτοπόρος !!!!