Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλή βάρδια στις 2 κούκλες... Νομίζω είστε duracell!!!

Αυτό αφιερωμένο στην Αναστασία....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σχόλιο στην κριτικη του ταφταρ

Ρε συ TAFTAAR, πόσα λεφτά έχεις τέλος πάντων; Όλες τις μέρες σου εκεί στο Φ104 τις περνάς! Και δε λέω ότι δεν περνάς καλά, αλλά...είναι πραγματική ζωή αυτή;

Ωραια και που να τα τρωει ρε φιλε? Στον κιαμο και στον ρέμο?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να είσαι σίγουρος οτι με κανονική φιλενάδα θα του εφευγαν περισσότερα.

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Σχόλιο στην κριτικη του ταφταρ

Ρε συ TAFTAAR, πόσα λεφτά έχεις τέλος πάντων; Όλες τις μέρες σου εκεί στο Φ104 τις περνάς! Και δε λέω ότι δεν περνάς καλά, αλλά...είναι πραγματική ζωή αυτή;

Ωραια και που να τα τρωει ρε φιλε? Στον κιαμο και στον ρέμο?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οχι βρε συ δεν είναι έτσι,απλά το παιδί έχει φάει άκυρο από τις...Ελλεεινίδες στον πραγματικό κόσμο, γι'αυτό ξημεροβραδιάζεται έδώ (στο θέμα) και εκεί (στο studio)...
Δεν πειράζει, όσο έχει λεφτά πάντως  θα ζευγαρώνει...

Καλησπέρα και απο μένα ...αν και ντόπιος κατοικος Φυλης τωρα μπαινω και εγω πιο ενεργα στο αθλημα ας ειναι καλα οι Ελλεεινίδες!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Λοιπόν επειδή το πράγμα έχει κουράσει  πια το λέω μια φορά ,  την τσέπη μου την κουμαντάρω μόνο εγώ και κανένας άλλος  και  δεν δίνω αναφορά  σε κανέναν …τώρα  το γιατί πάω συνεχεία εκεί είναι  δικός μου λογαριασμός και ας βγάζουν  κάποιοι ότι συμπεράσματα θέλουν τους γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελανή…τουλάχιστον εγώ λέω αλήθειες και όχι ψέματα:

Λοιπόν παίδες,αν και είχα δηλώσει ότι ''θα αντέξω'' για χθές,τελικά δεν...
Ρε 'συ,λέω,είναι δυνατόν,σε τέτοια φάση να μην είμαι μέσα;Χωρίς δεύτερη σκέψη σε 20 λεπτά είμαι στην τράπεζα,κατεβαίνω στις θυρίδες και παίρνω δύο λίρες,ανεβαίνω επάνω,τις εξαργυρώνω κσι σε 35 λεπτά έστριβα στην πάροδο.Θα έπαιρνα Αντζελα και Ελένη για μία ώρα.Εκεί κοκάλωσα,πού πας ρε Καραμήτρο,σκέφτηκα,εκεί θα είναι όλη η αφρόκρεμα... Ινδιάνος,LEON,TAFTAAR,το άλφα αρσενικό,Σάροουμαν...ήταν αδύνατο να κάνω ένα βήμα παραπέρα.Εκανα λοιπον μεταβολή και με σκυμένο το κεφάλι γύρισα σπίτι.Είχε ζέστη και το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει.Είχα και σηκωμάρες από πάνω.Παίρνω μία ασπιρίνη με ένα ποτήρι νερό και κάθομαι στην πολυθρόνα.Στην τηλεόραση είχε σκληρό πορνό.Μακάμπι-ΠΑΟ 3-0,δεν άντεξα, άρχισα να την παίζω με μανία.
Αυτή είναι ζωή,σκέφτηκα,πότα,ναρκωτικά και γυναίκες...

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή το πράγμα έχει κουράσει   πια το λέω μια φορά ,  την τσέπη μου την κουμαντάρω μόνο εγώ και κανένας άλλος  και  δεν δίνω αναφορά  σε κανέναν …τώρα  το γιατί πάω συνεχεία εκεί είναι  δικός μου λογαριασμός και ας βγάζουν  κάποιοι ότι συμπεράσματα θέλουν τους γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελανή…τουλάχιστον εγώ λέω αλήθειες και όχι ψέματα:
Λοιπόν παίδες,αν και είχα δηλώσει ότι ''θα αντέξω'' για χθές,τελικά δεν...
Ρε 'συ,λέω,είναι δυνατόν,σε τέτοια φάση να μην είμαι μέσα;Χωρίς δεύτερη σκέψη σε 20 λεπτά είμαι στην τράπεζα,κατεβαίνω στις θυρίδες και παίρνω δύο λίρες,ανεβαίνω επάνω,τις εξαργυρώνω κσι σε 35 λεπτά έστριβα στην πάροδο.Θα έπαιρνα Αντζελα και Ελένη για μία ώρα.Εκεί κοκάλωσα,πού πας ρε Καραμήτρο,σκέφτηκα,εκεί θα είναι όλη η αφρόκρεμα... Ινδιάνος,LEON,TAFTAAR,το άλφα αρσενικό,Σάροουμαν...ήταν αδύνατο να κάνω ένα βήμα παραπέρα.Εκανα λοιπον μεταβολή και με σκυμένο το κεφάλι γύρισα σπίτι.Είχε ζέστη και το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει.Είχα και σηκωμάρες από πάνω.Παίρνω μία ασπιρίνη με ένα ποτήρι νερό και κάθομαι στην πολυθρόνα.Στην τηλεόραση είχε σκληρό πορνό.Μακάμπι-ΠΑΟ 3-0,δεν άντεξα, άρχισα να την παίζω με μανία.
Αυτή είναι ζωή,σκέφτηκα,πότα,ναρκωτικά και γυναίκες...

Καλό το κειμενάκι,έτσι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom