sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
δεν ντρεποσουν λιγο το εβγαλεσ το πουρο ε το ειχεσ ταξι μονο για μενα και το εδιξεσ αλου :- :'(Μονο το πουρο!!
δεν ντρεποσουν λιγο το εβγαλεσ το πουρο ε το ειχεσ ταξι μονο για μενα και το εδιξεσ αλου :- :'(Μονο το πουρο!!
εμμμμ τι πεστα οτει εδο ειμαστε να κανουμε πλακιτσα ολη μαζι ενομενι σαν το σπιτι μασ :-* :-* :-*
δεν ντρεποσουν λιγο το εβγαλεσ το πουρο ε το ειχεσ ταξι μονο για μενα και το εδιξεσ αλου :- :'(
Την.....πατησα !!!μονο δεν θα γλιτοσισ εχεισ να παθισ πολα ;)τωρα θα θιμαμε τον υνδιανο ομοσ δεν θα το ξεχνο
και αυτα που μου ελεγεσ εχτεσο τα ξεχασεσ εχουμε τον ταφταρ μαρτιρα εσενα μαι τσεχα θα σε παντρεψουμε ειναι και πολι αυστιρεσ αυτεσ θα σε κανονισουν για τα καλαΕγω ειμαι σαν τον Ινδιανο. Ερωτες και αγαπες με ολες............παντρια με καμια!!
Έτσι το επιβεβαιώνω και εγώκαι αυτα που μου ελεγεσ εχτεσο τα ξεχασεσ εχουμε τον ταφταρ μαρτιρα εσενα μαι τσεχα θα σε παντρεψουμε ειναι και πολι αυστιρεσ αυτεσ θα σε κανονισουν για τα καλα
και αυτα που μου ελεγεσ εχτεσο τα ξεχασεσ εχουμε τον ταφταρ μαρτιρα εσενα μαι τσεχα θα σε παντρεψουμε ειναι και πολι αυστιρεσ αυτεσ θα σε κανονισουν για τα καλα
το καταλιλο τρα γουδι αλα αυτο ειναι για σενα δεν του κανι του λουκα γιατι τημορι γινεκεσ μα χυροπεεσ
μονο για μενα :o γιατι μωρε τι σου εκανα εγω ειμαι πολι εισιχο κοριτσι θα σου κανι η καρδια ομοσ να με τιμορισΟχι βρε οι χειροπεδες και ο σταυρος ειναι μονο για σενα αποκλειστικα!!
Αναλογα την τιμωρια...........μονο για μενα :o γιατι μωρε τι σου εκανα εγω ειμαι πολι εισιχο κοριτσι θα σου κανι η καρδια ομοσ να με τιμορισ
Άστο είναι βάρβαρος αυτός δεν έχει τρόπουςμονο για μενα :o γιατι μωρε τι σου εκανα εγω ειμαι πολι εισιχο κοριτσι θα σου κανι η καρδια ομοσ να με τιμορισ
ασε τον βλεπο μασ βγικε αυστιροσ αυτοσ ο λουκασ λεει ποσ θελι να μιαζη σε σενα μετα εσει κανισ μονο αγαλιτσεσ και φιλια αυτοσΑναλογα την τιμωρια...........
ναι μωρο το ξερουμε γινετε σερβισ μαλον για φτο :-* :-* :-*Έχει πέσει το site. Το ξέρετε;
αγαπουληδες
για να γινετε σταμ πρεπει να δουλεψετε πολυ, τον ερωτα πρεπει να τον ψαξετε βαθεια..
Δεν θα με φτασετε ποτε αλλα θα ειστε ενα με δυο σκαλοπατια κατω απο εμενα..
για να σας λουζω ανετα