Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πάντως απο τον χοντρό είναι λιγότερο αστείος.  :2funny:

όμως το γαμήσαμε.

Αλήθεια Μπου-Μπου, έχει περάσει κανένας celebrity απο το μαγαζί σου; Εχεις γίνει κανένα περίεργο σκηνικό με διάσημους;

δικιο εχεις...

πλακα πλακα, Αντζυ για πες καμια τρελη φαση....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γιατι βρε επαθες κατι?κλπας κλπας

οχι μια χαρα ειμαι :cheesy:
απλα μωρε η Κλαουντια γυρισε την τελευταια στιγμη, χωρις να με ειδοποιησει απο πριν για να της προγραμματιζα καποια βαρδια πριν κλεισουμε, και επειδη η κοπέλα εχει να δουλεψει πανω απο μηνα και εχει μεγαλυτερη οικονομικη αναγκη απο εμενα της εδωσα τη δικια μου βαρδια.
Απο την αλλη εγω εχω δουλεψει μεσα στον Σεμπτεμβρη 3 βαρδιες για οσους με θελαν, η Κλαουντια ελειπε πανω απο μηνα και την ζηταγε πολυ κοσμος ;) :cheesy:
ασε που αυριο απ το πρωι ειναι μια δυσκολη μερα για μενα ,ειναι η πρωτη μερα που κληνει το μαγαζι και θελω να ειμαι τελειος ξεκουραστη για να κυνηγησω λιγο τα πραγματα και να ειμαστε μεσα στο χρονοδιαγραμα εξασφαλιζοντας βεβαια παραλληλα και την ποιοτητα των εργασιων ;)

Βασικα την Φανη Παλλη ειχα στο μυαλο μου.  :P
Αλλα εχεις δικιο! Μεχρι να ανοιξει το μαγαζι, αυτη θα εχει μεινει ανεργη 

Νομιζω εμεινε και εκτος βουλης :- :cheesy:

ωπα...τι διαφορες εκπληξεις θα εχουμε;;;

το καθε πραγμα στο καιρο του βρε ;)

φίλος αυτά δεν τα λέμε ούτε για ανέκδοτο. Θα διώξει και πελάτες και κοπέλα μαζί. :grin: Ασε καλύτερα. Οι κυρίες που έχει η Μπου-Μπου για τσατσάδες είναι μιά χαρα, ευγενέστατες.  :boobies:

Αλήθεια Μπου-Μπου, έχεις σκευτεί να προσλάβεις την θρυλική τσατσά Ευα που την γνωρίζει όλη η Φυλής, η Φωκαίας και η Διδύμου; Για όσους δεν την ξέρουν ας τσεκάρουν: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19436.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19436.0[/url] :dancing: :dancing:

Επίσης χαίρομαι που επέστρεψε το Κλαουντιάκι. Δεσμέυομαι οτι μετά την ανακαίνιση θα έρθω να την επισκευτώ! :lheel: αλλα θα ενημρώσω για να έχει το νυχάκι της βαμμένο μπλέ.

δεν τη ξερω αυτη που λες μαναρι :-
παντως στο νεο μαγαζι επειδη θα ειναι 2οροφο και με 4 πια δωματια και οχι 2 οι υπηρεσιες θα εχουν παραπανω ευθηνες και δουλεια, οποτε πρεπει να ειναι πιο ξεκουραστες στη βαρδια γιαυτο αναγκαστικα θα παρουμε και μια 4η υπηρεσια να κανει βαρδιες για να ξεκουραζοντε οι αλλες 3 ηδη υπαρχουσες.
Εχω καταληξει σε 2 πολυ καλες και ευγενεστατες κυριες μεσα στις επομενες μερες θα αποφασισω για το ποια θα ειναι μαζι μας ;)

Αλήθεια Μπου-Μπου, έχει περάσει κανένας celebrity απο το μαγαζί σου; Εχεις γίνει κανένα περίεργο σκηνικό με διάσημους;

ναι αμε :cheesy:
και τωρα και παλιοτερα
αλλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να πω ποιος και τι ουτε εδω δημοσια αλλα ουτε και απο προσωπικο μυνημα ;)
η εχεμυθεια παιζει μεγαλο ρολο στη δουλεια μας και για καποιον ευρητερα γνωστο αλλα και για καποιον σχετικα αγνωστο ;)
δεν εχει γινει τιποτα περιεργο παντως, σαν απλοι πελατες περασαν δωματιο οπως ο οποιοδηποτε αλλος πελατης μας ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την Άντζελα ήθελα να τιμήσω απόψε, αλλά είδα ότι άλλαξε η βάρδιά της και σκέφτομαι να επισκεφθώ την Εύα, μιας και θα γυρνάω από έξοδο την ώρα που θα έχει βάρδια... Η Εύα από ποδολαγνεία λέει τίποτα? Η Κλαούντια τι λέει? Πήγε κανείς σήμερα να μας πει αν γύρισε ανανεωμένη και ορεξάτη?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Την Άντζελα ήθελα να τιμήσω απόψε, αλλά είδα ότι άλλαξε η βάρδιά της και σκέφτομαι να επισκεφθώ την Εύα, μιας και θα γυρνάω από έξοδο την ώρα που θα έχει βάρδια... Η Εύα από ποδολαγνεία λέει τίποτα? Η Κλαούντια τι λέει? Πήγε κανείς σήμερα να μας πει αν γύρισε ανανεωμένη και ορεξάτη?

H Ευα απο ποδολαγνεία είναι άψογη. Τα λειτουργεί τέλεια τα πόδια της και μάλλον της αρέσει και της ίδιας. Την Κλαούντια μια φορά την έχω πάρει και μου άρεσε πολύ. Θα ακολουθήσει δευτερη!! :lheel:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για ποδολαγνεία ποια απ΄τις 2 προτείνεις? αφού το έχεις δοκιμάσει και με τις δύο... εγώ θα το κάνω πρώτη φορά, οπότε λάβε υπόψη σου κι αυτό ;-)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
για ποδολαγνεία ποια απ΄τις 2 προτείνεις? αφού το έχεις δοκιμάσει και με τις δύο... εγώ θα το κάνω πρώτη φορά, οπότε λάβε υπόψη σου κι αυτό ;-)

τότε θα σου πρότεινα την Ευα. Την Κλαούντια την έχω δοκιμάσει μια φορά. Πολύ καλή αλλα δεν ξέρω αν είναι καλύτερη. Η Ευα σε αυτό το στύλ είναι εξπέρ + ευγενέστατη.  :humpleg:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Mεχρι να ξανανοιξουμε σε 12-14 μερες και επειδη οι παλιες φωτογραφιες μας στο παλιο μαγαζι  δεν θα ξαναχρησιμοποιειθουνε ουτε εδω αλλα ουτε και στη σελιδα μας (η οποια θα αργησει λιγο αλλα θα αλλαξει εντελως (προς το καλυτερο παντα ;))) τις επομενες μερες θα σας δημοσιευουμε παλιαιες και οσο μπορουμε και θυμομαστε ακυκλοφορητες φωτογραφιες απο ολες μας ;)

Την αρχη σημερα με διαφορα στηθους θα την κανει η Κατερινα :smitten:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
ελα βρε Αντζελα δεν προλαβα να σε χαιρετησω χθες ειμαι το παλικαρι που περιμενα στην βαρδια της ευας μολις μπηκες στο μαγαζι και μιλισαμε δεν ξερω αν με θυμασαι? Μόλις βγηκα απτο δωματιο μετα ρωτησα και μου ειπαν ειχες φυγει  :'( ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια με το νεο σας μαγαζι :grin:!! Παρεμπιπτοντως η Ευα ηταν αψογη στο δωματιο ισχυουν αυτα που ειχα ακουσει!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ελα βρε Αντζελα δεν προλαβα να σε χαιρετησω χθες ειμαι το παλικαρι που περιμενα στην βαρδια της ευας μολις μπηκες στο μαγαζι και μιλισαμε δεν ξερω αν με θυμασαι? Μόλις βγηκα απτο δωματιο μετα ρωτησα και μου ειπαν ειχες φυγει  :'( ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια με το νεο σας μαγαζι :grin:!! Παρεμπιπτοντως η Ευα ηταν αψογη στο δωματιο ισχυουν αυτα που ειχα ακουσει!!

τι κανεις μαναρι :cheesy:
ευχαριστουμε για τις ευχες σου εστω κι απο εδω ;)
φυσικα και σε θυμαμε αφου εισουν τοσο γλυκος και ευγενικος ;)
δεν εκατσα πολυ μωρε απλα ειχα κατεβει για λιγο για να κανονισω με την υπηρεσια καποια πραγματα που επρεπε να μαζευτουν (ασε που ειχα διπλοπαρκαρει και στο απεναντι στενο και βιαζομουν :cheesy:)
χαιρομαι που περασες καλα με την Ευα σου ευχομαι το ιδιο καλα να περασεις με οποια αλλη κοπέλα απο εμας δοκιμασεις στο μελλον ;)

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Mεχρι να ξανανοιξουμε σε 12-14 μερες και επειδη οι παλιες φωτογραφιες μας στο παλιο μαγαζι  δεν θα ξαναχρησιμοποιειθουνε ουτε εδω αλλα ουτε και στη σελιδα μας (η οποια θα αργησει λιγο αλλα θα αλλαξει εντελως (προς το καλυτερο παντα ;))) τις επομενες μερες θα σας δημοσιευουμε παλιαιες και οσο μπορουμε και θυμομαστε ακυκλοφορητες φωτογραφιες απο ολες μας ;)

Την αρχη σημερα με διαφορα στηθους θα την κανει η Κατερινα :smitten:

Μια αναδρομη στο παρεθλον δηλαδη,
πραγματι με διαφορα στηθους,
καυλιαρικο μωρο με ωραια ενδυμασια  για :knockinb:
Γεια σου Αντζελα μαγκιορα  :-* :-*

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπουκα, αν μπορείς κάνε ένα πόστ με όλες τις φωτογραφίες απο τα πατουσάκια σας και αν είναι έυκολο μπορείς να ανεβάσεις το φάκελο με rapidshare;;; :lheel:

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θα με μισουσες αν σου ζηταγα οι επομενες πριβεδιαρικες φωτογραφιες που θα δειξεις να ειναι της Ευας;  :cheesy:  :P  ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπουκα, αν μπορείς κάνε ένα πόστ με όλες τις φωτογραφίες απο τα πατουσάκια σας και αν είναι έυκολο μπορείς να ανεβάσεις το φάκελο με rapidshare;;; :lheel:

Γυρω στις 90 μετρησα :cheesy:
υπαρχουν αλλες τοσες αλλα κουραστηκα να σου πω την αληθεια μαναρι να τις ανεβασω :- :cheesy:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τωρα εμπλεξες αντζελα.
ετοιμασου για ερωτησεις τυπου "σε αυτην την φωτο πιας ειναι;" κτλ κτλ.

:2funny:

και για να κανω την αρχη εγω. νομιζω σε μια ειδα οτι εχει τατουαζ τον τουιτι στο στηθος. πια ειναι;
εμενα παντως μου αρεσουν τα τατουαζ στο γυναικειο σωμα... :rockon:

τις περισσοτερες μωρε τις ξερουνε
αλλα δεν εχω προβλημα αν καποιος θελει να του πω :cheesy:
την Κλαουντια ειδες-λες ;)
και μενα μαρεσουν σκεφτομαι μες το χειμωνα να κανω ενα 2ο, κοντα στον αστραγαλο μου αυτη τη φορα :cheesy: ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
τις περισσοτερες μωρε τις ξερουνε
αλλα δεν εχω προβλημα αν καποιος θελει να του πω :cheesy:
την Κλαουντια ειδες-λες ;)
και μενα μαρεσουν σκεφτομαι μες το χειμωνα να κανω ενα 2ο, κοντα στον αστραγαλο μου αυτη τη φορα :cheesy: ;)

απαντησες ακριβως την ωρα που βρηκα πια κοπελα ειναι και διεγραψα το μηνυμα. χαχα
thanks παντως!!!
να κανεις, να κανεις...
μ'αρεσουν πολυ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom