Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες...μηπως εχουμε χασει λιγο το μετρο ?
εδω citytour πας να γαμησεις και σου ζητανε 300. Η γνωστη η πορνοσταρ θα ερθει εδω στην ελλαδα να πηδιεται με τοσα με τον πασα εναν απο μας?

εξ ισου καλα ειναι και τα κοριτσια της ατζελας, και πας και μαζι τους 8 φορεσ μ αυτα τα λεφτα!  :rockon: :rockon: :rockon:

και ειναι και γαμω τα παιδια , χωρις να εχουνε και το υφακι τις πορνοσταρ που θα νομιζει οτι σου κανει και χαρη.

εγω λεω οτι υπαρχουν και στο 104 και σε αλλα μαγαζια κοπελες που μετρανε πιο πολυ απο μια που κανει παρασταση στην οθονη και στο κρεβατι κανονικα μπορει να ειναι
κομοδινο....

απλα μια γνωμη ειπα, μπορει να λεω και παπαριες...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φίλε αυτό που είπες είναι απόλυτα σωστό και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Τις προάλλες είπα στην Νάνσυ οτι νιώθω πως παίζω σε τσόντα.  :pipa1:

Απλά είπα μια ιδέα που είχα γνωρίζοντας εξ αρχής οτι είναι απο δύσκολο έως αδύνατο να γίνει πραγματικότητα.  :helpplea: Παρόλα αυτά θα γούσταρα να μαμήσω την Lexi Belle και την Amai Liu καθώς και πολλές άλλες!! :fart-in-bed:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Φίλε αυτό που είπες είναι απόλυτα σωστό και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Τις προάλλες είπα στην Νάνσυ οτι νιώθω πως παίζω σε τσόντα.  :pipa1:

Απλά είπα μια ιδέα που είχα γνωρίζοντας εξ αρχής οτι είναι απο δύσκολο έως αδύνατο να γίνει πραγματικότητα.  :helpplea: Παρόλα αυτά θα γούσταρα να μαμήσω την Lexi Belle και την Amai Liu καθώς και πολλές άλλες!! :fart-in-bed:

το μονο που θα μπορουσα στα συγουρα να κανω ειναι να ζητησω απ το sex shop που συνεργαζομαστε μαζι με τα διαφορα αξεσουαρ,εσωρουχα, παιχνιδια,στολες που θα μας παραδωσουν στο νεο μαγαζι να μας φερουν και καμποσα dvd με αυτες τις κοπέλες για να παιζουν στις τηλεορασεις στα δωματια :cheesy: :cheesy:
Φανταζομαι ομως οτι αυτη η λύση δεν θα σε ικανοποιει και πολυ μαναρι :'(

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλησπερίζω την παρέα.....  :dancing:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το μονο που θα μπορουσα στα συγουρα να κανω ειναι να ζητησω απ το sex shop που συνεργαζομαστε μαζι με τα διαφορα αξεσουαρ,εσωρουχα, παιχνιδια,στολες που θα μας παραδωσουν στο νεο μαγαζι να μας φερουν και καμποσα dvd με αυτες τις κοπέλες για να παιζουν στις τηλεορασεις στα δωματια :cheesy: :cheesy:
Φανταζομαι ομως οτι αυτη η λύση δεν θα σε ικανοποιει και πολυ μαναρι :'(

Καλησπερίζω τον συμπολεμιστή Heelover :dancing:

Βασικά Μπου-Μπου, δεν θα χρειαστεί γιατι έχω μπόλικο πράγμα στο σπίτι μου.  :grin: Άλλωστε εμείς ερχομαστε για τους δικούς σου τους κορίτσαρους, αν θέλω να δώ την Penny Flame έχω αρκετό πράγμα στον υπόλογα μου (αν και η αλήθεια είναι οτι σχεδόν ποτέ δεν έχω κάτσει να δώ ένα βίντεο μέχρι το τέλος. Συνήθως βλέπω αν κατέβηκε ολόκληρο και μετα το βάζω στον ειδικό φάκελο με τα ντοκυμανταίρ).  :boobies:
Αλήθεια στα εγκαίνια θα έχεις μπουφέ;; :helpplea:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερίζω την παρέα.....  :dancing:

γειασου μαναρι ;)

Αλήθεια στα εγκαίνια θα έχεις μπουφέ;; :helpplea:

μπουφε δε νομιζω
γλυκά ομως και σαμπανιες-ποτα για το καλο θα υπάρχουν συγουρα ;)
το θεμα βεβαια δεν ειναι μονο τα εγκαινεια αλλα το μαγαζι να ικανοποιει τις αναγκες σας καθε μερα και εκει εχουμε δωσει την προσοχη μας με διαφορες εκπληξεις.......

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι μπουφέδες και μπιχλιμπίδια ωρέ κοπέλια.......

ΤΑΚΟΥΝΟΣΥΛΛΟΓΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;; Ε;;  :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny:

πάντως ωραία θα ήταν να γίνει κάτι σαν εγκαίνια ένα πράμα....  ;)

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να φωναξουμε και την υπουργο απασχολησης να κοψει την κορδελα  :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Kαλημερα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
τελευταια μερα και φαρμακερη σημερα στο παλιο μαγαζι :happy:

τι μπουφέδες και μπιχλιμπίδια ωρέ κοπέλια.......

ΤΑΚΟΥΝΟΣΥΛΛΟΓΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;; Ε;;  :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny:

πάντως ωραία θα ήταν να γίνει κάτι σαν εγκαίνια ένα πράμα....  ;)

εννοειτε βρε πως θα υπαρχει τετοια συλλογη οπως και αλλες :cheesy: :cheesy: :cheesy:

να φωναξουμε και την υπουργο απασχολησης να κοψει την κορδελα  :grin:

που το εμαθες βρε μωρακι το νεο υπουργικο συμβουλιο και οτι θαναι γυναικα ο νεος υπουργος απασχολησης :huh: :huh: :huh: :huh:
απ τη χαριλαου τρικουπη ποσταρεις? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Mια αλλαγη της τελευταιας στιγμης στο σημερινο μας προγραμμα.
Σημερα το απογευμα 17:00 - 23:00 στη θεση της Αντζελας η Κλαουντια :smitten:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Γιατι βρε επαθες κατι?κλπας κλπας

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα την Φανη Παλλη ειχα στο μυαλο μου.  :P
Αλλα εχεις δικιο! Μεχρι να ανοιξει το μαγαζι, αυτη θα εχει μεινει ανεργη  :dancing:
Παρ'την για τσατσα στο νεο μαγαζι  :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μπουφε δε νομιζω
γλυκά ομως και σαμπανιες-ποτα για το καλο θα υπάρχουν συγουρα ;)
το θεμα βεβαια δεν ειναι μονο τα εγκαινεια αλλα το μαγαζι να ικανοποιει τις αναγκες σας καθε μερα και εκει εχουμε δωσει την προσοχη μας με διαφορες εκπληξεις.......

ωπα...τι διαφορες εκπληξεις θα εχουμε;;;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Βασικα την Φανη Παλλη ειχα στο μυαλο μου.  :P
Αλλα εχεις δικιο! Μεχρι να ανοιξει το μαγαζι, αυτη θα εχει μεινει ανεργη  :dancing:
Παρ'την για τσατσα στο νεο μαγαζι  :2funny:

φίλος αυτά δεν τα λέμε ούτε για ανέκδοτο. Θα διώξει και πελάτες και κοπέλα μαζί. :grin: Ασε καλύτερα. Οι κυρίες που έχει η Μπου-Μπου για τσατσάδες είναι μιά χαρα, ευγενέστατες.  :boobies:

Αλήθεια Μπου-Μπου, έχεις σκευτεί να προσλάβεις την θρυλική τσατσά Ευα που την γνωρίζει όλη η Φυλής, η Φωκαίας και η Διδύμου; Για όσους δεν την ξέρουν ας τσεκάρουν: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19436.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19436.0[/url] :dancing: :dancing:

Επίσης χαίρομαι που επέστρεψε το Κλαουντιάκι. Δεσμέυομαι οτι μετά την ανακαίνιση θα έρθω να την επισκευτώ! :lheel: αλλα θα ενημρώσω για να έχει το νυχάκι της βαμμένο μπλέ.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεσμέυομαι οτι μετά την ανακαίνιση θα έρθω να την επισκευτώ! :lheel: αλλα θα ενημρώσω για να έχει το νυχάκι της βαμμένο μπλέ.

ακομα δεν πιασατε την κυβερνηση και αρχισατε...χαχα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ακομα δεν πιασατε την κυβερνηση και αρχισατε...χαχα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε φίλε ή το έχεις ή δεν το έχεις. Θα κάνω καμιά μουτζούρα στο εισητίριο του λεωφορείου, με τον μπίκ στυλό μου, θα κατεβάσω τα σηκωμένα μανίκια του πουκαμίσου και θα πώ "Πάμε". Ακριβώς όπως ο φλούφλης.  :dancing:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ε ρε φίλε ή το έχεις ή δεν το έχεις. Θα κάνω καμιά μουτζούρα στο εισητίριο του λεωφορείου, με τον μπίκ στυλό μου, θα κατεβάσω τα σηκωμένα μανίκια του πουκαμίσου και θα πώ "Πάμε". Ακριβώς όπως ο φλούφλης.   :dancing:

[ OFF TOPIC ]

μα πες μου ρε φιλε... ο μλκας ο Γιωργακης τα χαρτια που θα παιρνει την κυβερνηση θα υπογραψει με τον bic ή με τον mont blanc;;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ο Γιωργάκης πάντα υπογράφει με στυλό μπίκ χωρίς καπάκι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως απο τον χοντρό είναι λιγότερο αστείος.  :2funny:

όμως το γαμήσαμε.

Αλήθεια Μπου-Μπου, έχει περάσει κανένας celebrity απο το μαγαζί σου; Εχεις γίνει κανένα περίεργο σκηνικό με διάσημους;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom