Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.061
Πόντοι
2.696
Η Τόνια είναι ενεργητική...Ήταν και στο φυλής 99 σαν Σόφη
ρε φίλε το έχω απορία. Πως γίνεται να είναι ενεργητική σε στούντιο; Δηλαδή πως γίνεται να έχει καυλί όρθιο και να γαμάει όλη μέρα;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.234
Πόντοι
4.510
ρε φίλε το έχω απορία. Πως γίνεται να είναι ενεργητική σε στούντιο; Δηλαδή πως γίνεται να έχει καυλί όρθιο και να γαμάει όλη μέρα;
Εγώ οπότε έχω πάει μαζί της πάντα ντούρα

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0

Koskora1

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Είχα πάει πριν λίγες μέρες ξανά στο στούντιο στη φυλής και ήταν ένας άντρας υπηρεσία ο οποίος μου άνοιξε μέχρι την πόρτα και ήρθε στην πόρτα και φώναζε και έλεγε εδώ είναι από 50€ και του εξηγώ ότι έχω έρθει ξανά και με ρωτούσε με πια κοπέλα είχα περάσει αλλα δεν θυμόμουν και του έλεγα δεν θυμάμαι και με έδιωξε και φωναζε και έλεγε όχι όχι εδώ είναι με ραντεβού!! Πολύ μαλακάς είναι αυτός από ότι κατάλαβα βάζουν μόνο πελάτες εκεί!! Και δεν είχε και καθόλου κόσμο το σαλόνι μέσα.. φαντάσου μάγκα να τρως πόρτα από το στούντιο να είσαι κ έλληνας ότι χειροτερο!!

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Είχα πάει πριν λίγες μέρες ξανά στο στούντιο στη φυλής και ήταν ένας άντρας υπηρεσία ο οποίος μου άνοιξε μέχρι την πόρτα και ήρθε στην πόρτα και φώναζε και έλεγε εδώ είναι από 50€ και του εξηγώ ότι έχω έρθει ξανά και με ρωτούσε με πια κοπέλα είχα περάσει αλλα δεν θυμόμουν και του έλεγα δεν θυμάμαι και με έδιωξε και φωναζε και έλεγε όχι όχι εδώ είναι με ραντεβού!! Πολύ μαλακάς είναι αυτός από ότι κατάλαβα βάζουν μόνο πελάτες εκεί!! Και δεν είχε και καθόλου κόσμο το σαλόνι μέσα.. φαντάσου μάγκα να τρως πόρτα από το στούντκ

Είχα πάει πριν λίγες μέρες ξανά στο στούντιο στη φυλής και ήταν ένας άντρας υπηρεσία ο οποίος μου άνοιξε μέχρι την πόρτα και ήρθε στην πόρτα και φώναζε και έλεγε εδώ είναι από 50€ και του εξηγώ ότι έχω έρθει ξανά και με ρωτούσε με πια κοπέλα είχα περάσει αλλα δεν θυμόμουν και του έλεγα δεν θυμάμαι και με έδιωξε και φωναζε και έλεγε όχι όχι εδώ είναι με ραντεβού!! Πολύ μαλακάς είναι αυτός από ότι κατάλαβα βάζουν μόνο πελάτες εκεί!! Και δεν είχε και καθόλου κόσμο το σαλόνι μέσα.. φαντάσου μάγκα να τρως πόρτα από το στούντιο να είσαι κ έλληνας ότι χειροτερο!!
Καταντια εγω θα ξαναδοκιμαζα αλλη μια φορα και αν γινοταν παλι τα ιδια θα ριχνα x

hornyasfuck

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
33
Like
31.103
Πόντοι
20.896

La_Coste

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2012
Like
91
Πόντοι
0
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ἔγραψε ὁ ἄνθρωπος!! Καί ὄχι! Οὔτε 'γώ ξέρω κάτι... Ἐχω πολύ καιρό νά πάω γιατί ἔχει πέσει τὸ ἐπίπεδο
Ναι ελεγα μήπως απο τοτε που το εγραψε, πηγε να δει τι γίνεται.

Απο αποψη εχει πεσει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom