Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.061
- Πόντοι
- 2.696
παθητικήΘα θελα να σε ρωτησω ειναι ενεργητικη η παθητικη;
παθητικήΘα θελα να σε ρωτησω ειναι ενεργητικη η παθητικη;
Μηπως ξερεις αν καποιες εινσι και ενεεγητικες η απαγορεύεται;παθητική
Σε στούντιο δεν το έχω ακούσει ποτέ. Μόνο στραπΜηπως ξερεις αν καποιες εινσι και ενεεγητικες η απαγορεύεται;
Η Τόνια είναι ενεργητική...Ήταν και στο φυλής 99 σαν ΣόφηΜηπως ξερεις αν καποιες εινσι και ενεεγητικες η απαγορεύεται;
ρε φίλε το έχω απορία. Πως γίνεται να είναι ενεργητική σε στούντιο; Δηλαδή πως γίνεται να έχει καυλί όρθιο και να γαμάει όλη μέρα;Η Τόνια είναι ενεργητική...Ήταν και στο φυλής 99 σαν Σόφη
Εγώ οπότε έχω πάει μαζί της πάντα ντούραρε φίλε το έχω απορία. Πως γίνεται να είναι ενεργητική σε στούντιο; Δηλαδή πως γίνεται να έχει καυλί όρθιο και να γαμάει όλη μέρα;
Η Τόνια είναι ενεργητική...Ήταν και στο φυλής 99 σαν Σόφη
σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σαςΕλίνα τρανσ
Είχα πάει πριν λίγες μέρες ξανά στο στούντιο στη φυλής και ήταν ένας άντρας υπηρεσία ο οποίος μου άνοιξε μέχρι την πόρτα και ήρθε στην πόρτα και φώναζε και έλεγε εδώ είναι από 50€ και του εξηγώ ότι έχω έρθει ξανά και με ρωτούσε με πια κοπέλα είχα περάσει αλλα δεν θυμόμουν και του έλεγα δεν θυμάμαι και με έδιωξε και φωναζε και έλεγε όχι όχι εδώ είναι με ραντεβού!! Πολύ μαλακάς είναι αυτός από ότι κατάλαβα βάζουν μόνο πελάτες εκεί!! Και δεν είχε και καθόλου κόσμο το σαλόνι μέσα.. φαντάσου μάγκα να τρως πόρτα από το στούντκ
Καταντια εγω θα ξαναδοκιμαζα αλλη μια φορα και αν γινοταν παλι τα ιδια θα ριχνα xΕίχα πάει πριν λίγες μέρες ξανά στο στούντιο στη φυλής και ήταν ένας άντρας υπηρεσία ο οποίος μου άνοιξε μέχρι την πόρτα και ήρθε στην πόρτα και φώναζε και έλεγε εδώ είναι από 50€ και του εξηγώ ότι έχω έρθει ξανά και με ρωτούσε με πια κοπέλα είχα περάσει αλλα δεν θυμόμουν και του έλεγα δεν θυμάμαι και με έδιωξε και φωναζε και έλεγε όχι όχι εδώ είναι με ραντεβού!! Πολύ μαλακάς είναι αυτός από ότι κατάλαβα βάζουν μόνο πελάτες εκεί!! Και δεν είχε και καθόλου κόσμο το σαλόνι μέσα.. φαντάσου μάγκα να τρως πόρτα από το στούντιο να είσαι κ έλληνας ότι χειροτερο!!
Τις έχεις δει / εχεις παει;Είδα πρόγραμμα μια βέρα και μια Τόνια...Της έχει δοκιμάσει κανείς;
Τις έχεις δει / εχεις παει;
Ναι ελεγα μήπως απο τοτε που το εγραψε, πηγε να δει τι γίνεται.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ἔγραψε ὁ ἄνθρωπος!! Καί ὄχι! Οὔτε 'γώ ξέρω κάτι... Ἐχω πολύ καιρό νά πάω γιατί ἔχει πέσει τὸ ἐπίπεδο
Έχω πάει στο 99Τις έχεις δει / εχεις παει;