Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
58
Πόντοι
0
Βλέπω πιο συχνές εμφανίσεις της αντζελας την τελευταία εβδομάδα.
Και πάντα παρέα την ελινα, ανέβασαν κ μια φώτο στο facebook .....με φτιάξανε.
Αξίζει το duo , έχει κανείς εμπειρία

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
161
Πόντοι
1
Όλοι αυτήν ψάχνουμε
Πήγα εγώ την Πέμπτη το πρωί μπαίνει μέσα μου κλείνει το κλιματιστικό αν είναι δυνατόν με τόση ζέστη μου δίνει την κάποτα την βάζεις μου κάνει τις λέω σήκωσε το μου πρώτα και πάλι καλά και μου το περνάει και αρχίζει μια μέτρια πίπα τεσπα δεν κάνει για μένα η ναταλια και η ελινα πολυ καλύτερες

acmath

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Η Ελίνα είναι κορυφή πολύ καλο παιδί πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμη ζεστή γλυκιά με σούπερ κορμάρα και με πολύ δυνατή κολάρα για δυνατά γαμησια !!!

Αξίζει με τα 1000 με σεβασμό στη τσέπη και με τα γούστα του πελάτη !!!!
Η Ελινα έχει πουλί; Τις σηκώνεται για γλύψιμο, ή είναι μόνο παθητική;

sweetcock_69

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Like
41
Πόντοι
0
Καλημέρα,Ξέρουμε η Εβελίνα αν θα επιστρέψει ή αν εργάζετε αλλού ή γενικά κάποιο σημάδι εγασίας ?

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
420
Πόντοι
21
Πήγα εγώ την Πέμπτη το πρωί μπαίνει μέσα μου κλείνει το κλιματιστικό αν είναι δυνατόν με τόση ζέστη μου δίνει την κάποτα την βάζεις μου κάνει τις λέω σήκωσε το μου πρώτα και πάλι καλά και μου το περνάει και αρχίζει μια μέτρια πίπα τεσπα δεν κάνει για μένα η ναταλια και η ελινα πολυ καλύτερες
Χαχα

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
409
Πόντοι
20
Θα αρχίσω και θα τελειώσω με την ίδια φράση: τα studio υπάρχουν και επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν άμεση υπηρεσία ( = άμεσο ξεκάβλωμα) χωρίς ραντεβού και/ή μπλα μπλα μπλα.

Με το Τζοβάνα έχω βρεθεί ξανά, πήρα 30 λεπτά για 100 ευρώ για αυταρχικό και σεξ. Τέτοια βαρεμάρα απ τη πλευρά της χωρίς προσπάθεια να το κρύψει που αναρωτιέμαι αν συνειδητοποεί ότι εργάζεται έμμισθα. Στο δε σεξ μια αυτή απο πάνω να ανεβοκατεβαίνει ρομποτικά και μια στα 4 όπου απλά κάθισε και περίμενε. Καλά, για αγγίγματα και άλλα κόλπα, ούτε λόγος - και η ίδα σου βγάζει ότι δεν το κάνει και ότι πρέπει να την παρακαλέσεις. Και είμαι και κάτω απο 40 με καλό σώμα (όχι ότι έχει σημασία - δουλειά κάνει, όχι χάρη) Και στο "αυταρχικό" εγώ της έλεγα τη να κάνει την κάθε στιγμή...
Αλλού με 100 ευρώ παίρνεις 1 ώρα κανονικού σεξ με τα όλα του ή ολόκληρο bdsmικό session. Εδώ μετά απο 30 λεπτά ήταν για να της ζητήσω συγγνώμη για την ενόχληση. Εντάξει, της προηγούμενες 2 φόρες με την ίδια ήταν κάπως καλύτερα (είπα: κάπως καλύτερα), αλλά δεν μπορείς να βασιστείς ότι θα την πετύχεις σε καλή βραδιά, ενώ αν απλά σε "βαρέθηκε", ας το πει να γλιτώσεις το 100ευρω. Είπαμε, πληρώνουμε, δεν ζητάμε χάρη.

Απαράδεκτες υπηρεσίες και απαράδεκτη σχέση ποιότητας τιμής. Τα studio υπάρχουν και επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν άμεση υπηρεσία ( = άμεσο ξεκάβλωμα) χωρίς ραντεβού και/ή μπλα μπλα μπλα.

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.905
Πόντοι
12.896
Θα αρχίσω και θα τελειώσω με την ίδια φράση: τα studio υπάρχουν και επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν άμεση υπηρεσία ( = άμεσο ξεκάβλωμα) χωρίς ραντεβού και/ή μπλα μπλα μπλα.

Με το Τζοβάνα έχω βρεθεί ξανά, πήρα 30 λεπτά για 100 ευρώ για αυταρχικό και σεξ. Τέτοια βαρεμάρα απ τη πλευρά της χωρίς προσπάθεια να το κρύψει που αναρωτιέμαι αν συνειδητοποεί ότι εργάζεται έμμισθα. Στο δε σεξ μια αυτή απο πάνω να ανεβοκατεβαίνει ρομποτικά και μια στα 4 όπου απλά κάθισε και περίμενε. Καλά, για αγγίγματα και άλλα κόλπα, ούτε λόγος - και η ίδα σου βγάζει ότι δεν το κάνει και ότι πρέπει να την παρακαλέσεις. Και είμαι και κάτω απο 40 με καλό σώμα (όχι ότι έχει σημασία - δουλειά κάνει, όχι χάρη) Και στο "αυταρχικό" εγώ της έλεγα τη να κάνει την κάθε στιγμή...
Αλλού με 100 ευρώ παίρνεις 1 ώρα κανονικού σεξ με τα όλα του ή ολόκληρο bdsmικό session. Εδώ μετά απο 30 λεπτά ήταν για να της ζητήσω συγγνώμη για την ενόχληση. Εντάξει, της προηγούμενες 2 φόρες με την ίδια ήταν κάπως καλύτερα (είπα: κάπως καλύτερα), αλλά δεν μπορείς να βασιστείς ότι θα την πετύχεις σε καλή βραδιά, ενώ αν απλά σε "βαρέθηκε", ας το πει να γλιτώσεις το 100ευρω. Είπαμε, πληρώνουμε, δεν ζητάμε χάρη.

Απαράδεκτες υπηρεσίες και απαράδεκτη σχέση ποιότητας τιμής. Τα studio υπάρχουν και επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν άμεση υπηρεσία ( = άμεσο ξεκάβλωμα) χωρίς ραντεβού και/ή μπλα μπλα μπλα.

Συγγνώμη, ἀλλά μιά, ἄντε δύο φορές, δηλ. δεύτερη εὐκαιρία τὸ καταλαβαίνω... Ἀλλά τρίτη; Ἄλλα μπορντέλα-studios δέν ὑπάρχουν;

the_saint

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
5
Like
677
Πόντοι
360
Ερώτηση: για τις τρανς το απλό πρόγραμμα είναι παρόμοια τιμή με τα αλλα; Η τα χρεώνει πρωκτικό;

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Ερώτηση: για τις τρανς το απλό πρόγραμμα είναι παρόμοια τιμή με τα αλλα; Η τα χρεώνει πρωκτικό;
χαχα. Καλή ερώτηση. Από την στιγμή που δεν έχει μουνί δεν χρεώνει έξτρα τον κώλο. στο 50αρικο είσαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom