Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Έμπειρια με τη Λινά κανείς;;
Πήγα εγώ την Πέμπτη το πρωί μπαίνει μέσα μου κλείνει το κλιματιστικό αν είναι δυνατόν με τόση ζέστη μου δίνει την κάποτα την βάζεις μου κάνει τις λέω σήκωσε το μου πρώτα και πάλι καλά και μου το περνάει και αρχίζει μια μέτρια πίπα τεσπα δεν κάνει για μένα η ναταλια και η ελινα πολυ καλύτερεςΌλοι αυτήν ψάχνουμε
παλια απο κηφισου 60, 40 ετων βουλγαρα μου κανει, καλη κοπελα τιμία στο παιχνιδι μεχρι εκειΈμπειρια με τη Λινά κανείς;;
Η Ελινα έχει πουλί; Τις σηκώνεται για γλύψιμο, ή είναι μόνο παθητική;Η Ελίνα είναι κορυφή πολύ καλο παιδί πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμη ζεστή γλυκιά με σούπερ κορμάρα και με πολύ δυνατή κολάρα για δυνατά γαμησια !!!
Αξίζει με τα 1000 με σεβασμό στη τσέπη και με τα γούστα του πελάτη !!!!
Καλημέρα,Ξέρουμε η Εβελίνα αν θα επιστρέψει ή αν εργάζετε αλλού ή γενικά κάποιο σημάδι εγασίας ?
ΧαχαΠήγα εγώ την Πέμπτη το πρωί μπαίνει μέσα μου κλείνει το κλιματιστικό αν είναι δυνατόν με τόση ζέστη μου δίνει την κάποτα την βάζεις μου κάνει τις λέω σήκωσε το μου πρώτα και πάλι καλά και μου το περνάει και αρχίζει μια μέτρια πίπα τεσπα δεν κάνει για μένα η ναταλια και η ελινα πολυ καλύτερες
Έχεις εμπειρία μαζί της;;Καλημέρα,Ξέρουμε η Εβελίνα αν θα επιστρέψει ή αν εργάζετε αλλού ή γενικά κάποιο σημάδι εγασίας ?
πριν κανα χρόνοΈχεις εμπειρία μαζί της;;
Θα αρχίσω και θα τελειώσω με την ίδια φράση: τα studio υπάρχουν και επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν άμεση υπηρεσία ( = άμεσο ξεκάβλωμα) χωρίς ραντεβού και/ή μπλα μπλα μπλα.
Με το Τζοβάνα έχω βρεθεί ξανά, πήρα 30 λεπτά για 100 ευρώ για αυταρχικό και σεξ. Τέτοια βαρεμάρα απ τη πλευρά της χωρίς προσπάθεια να το κρύψει που αναρωτιέμαι αν συνειδητοποεί ότι εργάζεται έμμισθα. Στο δε σεξ μια αυτή απο πάνω να ανεβοκατεβαίνει ρομποτικά και μια στα 4 όπου απλά κάθισε και περίμενε. Καλά, για αγγίγματα και άλλα κόλπα, ούτε λόγος - και η ίδα σου βγάζει ότι δεν το κάνει και ότι πρέπει να την παρακαλέσεις. Και είμαι και κάτω απο 40 με καλό σώμα (όχι ότι έχει σημασία - δουλειά κάνει, όχι χάρη) Και στο "αυταρχικό" εγώ της έλεγα τη να κάνει την κάθε στιγμή...
Αλλού με 100 ευρώ παίρνεις 1 ώρα κανονικού σεξ με τα όλα του ή ολόκληρο bdsmικό session. Εδώ μετά απο 30 λεπτά ήταν για να της ζητήσω συγγνώμη για την ενόχληση. Εντάξει, της προηγούμενες 2 φόρες με την ίδια ήταν κάπως καλύτερα (είπα: κάπως καλύτερα), αλλά δεν μπορείς να βασιστείς ότι θα την πετύχεις σε καλή βραδιά, ενώ αν απλά σε "βαρέθηκε", ας το πει να γλιτώσεις το 100ευρω. Είπαμε, πληρώνουμε, δεν ζητάμε χάρη.
Απαράδεκτες υπηρεσίες και απαράδεκτη σχέση ποιότητας τιμής. Τα studio υπάρχουν και επιβιώνουν μόνο και μόνο επειδή προσφέρουν άμεση υπηρεσία ( = άμεσο ξεκάβλωμα) χωρίς ραντεβού και/ή μπλα μπλα μπλα.
χαχα. Καλή ερώτηση. Από την στιγμή που δεν έχει μουνί δεν χρεώνει έξτρα τον κώλο. στο 50αρικο είσαιΕρώτηση: για τις τρανς το απλό πρόγραμμα είναι παρόμοια τιμή με τα αλλα; Η τα χρεώνει πρωκτικό;