You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
κουμπάρεεεεεεεε!!!!
τι είπα; για να ξεσκάσει.... να την πάω να πιεί ένα καφεδάκι
αν είναι έτσι τότε εγω θα την πάω για "φαγητό"τι είπα; για να ξεσκάσει.... να την πάω να πιεί ένα καφεδάκι
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Για αύριο απόγευμα βλέπω είναι η Τζένη.Τι πρόγραμμα κάνει;
H Tζενη ματια μου κανει απλο,μασαζ,69,ποδολαγνεια,sex show,αυταρχικο ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
τι είπα; για να ξεσκάσει.... να την πάω να πιεί ένα καφεδάκι
αν είναι έτσι τότε εγω θα την πάω για "φαγητό"
και γιατι οχι πρωτα για καφε και μετα φαγητο ή και το ανάποδο
πολλα φιλακια
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πολλα φιλακια
δεν χρειάζεται να μεσολαβείς, πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δεν θα τσακωθούμε.
άλλωστε ο terrorist ανήκει στους άνθρωπους που συμπαθώ και ξέρω κάποια που ενδιαφέρεται γι αυτόν.
καλημερα σε ολα τα μωρακια :-* :-* :-*
απο αυτη την ΠΕΜΠΤΗ αρχιζει και η τριτη βαρδυα 23 με 5 ξημερωματα....
πολλα φιλια
βρε κοπελιά... θα κουραστεί το Κατερινιώ μας με 2 βάρδυες καπάκι.....
πάντως μπράβο για την κίνηση... ;) ;)
ελπίζω να σε πετύχω κάποια στιγμή.... ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
βρε κοπελιά... θα κουραστεί το Κατερινιώ μας με 2 βάρδυες καπάκι.....
πάντως μπράβο για την κίνηση... ;) ;)
ελπίζω να σε πετύχω κάποια στιγμή.... ;)
μονη της το ζητησε να κατσει ως αργα ;)
δεν εχει προβλημα αλλωστε η Κατερινα ειναι αριστη επαγγελματιας ;)
ναι οντως ματια μου πολλοι μας το ζηταγανε αλλα δεν το τολμουσαμε
ευχομαι να μαθευτει και σιγα σιγα να φτιάξει και η βραδυνη βαρδια ;)
εννοειτε πως θα με πετυχεις και μενα μαναρακι ;)
πολλα φιλακια
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πολλα φιλακια
καλημέρα κορίτσαρε
καλημέρα κυρίες και κύριοι
καλά....ας πάμε για καφέ και μετά για φαγητό οι δυό μας και ο terrorist ας πάει μόνος του για το ανάποδο.....
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσα να μάθω ποια κοπέλα κάνει το καλύτερο αυταρχικό?
Καλημερα ματακια
Ολες οι κοπέλες ματια μου κανουμε το συγκεκριμενο προγραμα
Αν θα επερεπε να σου προτεινω καποια θα ελεγα καποια μεταξυ απο τις Ευα, Μαργαριτα, Νανσυ και εμενα ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
μια ερωτηση;;;
ακαποτη πιπα κανη καποια κοπελα;;;;;;
οχι ματια μου γλυκα δεν γινεται ;)
πολλα φιλακια
παντα ειχα την περιεργια να μαθω τι ενοουμε με το αυταρχικο και τι ακριβως , μα ακριβως γινετε , διοτι αυτο που καταλαβενω ειναι οτι ο αντρας τις τρωει (ξυλιες) και τον γαμανε κι απο το κωλο . Αν εχω αδικο η λαθος παρακαλω διορθοστεμε.
Καλημερα ματακια
Ολες οι κοπέλες ματια μου κανουμε το συγκεκριμενο προγραμα
Αν θα επερεπε να σου προτεινω καποια θα ελεγα καποια μεταξυ απο τις Ευα, Μαργαριτα, Νανσυ και εμενα ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
παντα ειχα την περιεργια να μαθω τι ενοουμε με το αυταρχικο και τι ακριβως , μα ακριβως γινετε , διοτι αυτο που καταλαβενω ειναι οτι ο αντρας τις τρωει (ξυλιες) και τον γαμανε κι απο το κωλο . Αν εχω αδικο η λαθος παρακαλω διορθοστεμε.
μπορει να γινουν και αυτα που λες στο συγκεκριμενο προγραμα μαναρακι μπορει ομως και οχι.
ολα εξαρτονται απο το τι ακριβος θελει ο πελατης και τι τον ερεθιζει περισσοτερο ;)
το συγκεκριμενο προγραμμα γενικα ειναι ενα προγραμμα φετιχ που μπορει να περιλαμβανει πραγματα οπως υποταγες, αυστηρη αντιμετωπιση λεκτικη ειτε και σωματικη αναλογα με τα ορια που θετει ο καθε πελατης, παιχνιδια με ερωτικα βοηθηματα (δονητες, strapon,μαστιγιο), ποδολαγνεια με πατηματα με πολλα σημεια του αντρικου κορμιου κτλ
Γενικα ειναι ενα προγραμμα εναλαγης ρολων που ο πελατης εχει τη δυνατοτητα αν το επιθυμει να φορεσει και διαφορα γυναικεια αξεσουαρ-εσωρουχα ή να εκπληρωσει αρκετες τολμηρες φανατσιωσεις του με παιχνιδια αλλαγης ρόλων κτλ
Μπορει ο πελατης να θελει ολα τα παραπανω μαζι, μπορει να θελει μονο ενα απο τα παραπανω μπορει να θελει και κατι διαφορετικο.
Οπως ειπα ματια μου ειναι ενα προγραμμα φετιχ που ικανοποιει μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων με διαφορετικα γουστα-αναγκες στον καθενα και αναλογα με αυτα τα γουστα-αναγκες του παρεχονται και οι αναλογες υπηρεσιες ;)
πολλα φιλακια
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
ευχαριστω για την απαντηση...........οχι ματια μου γλυκα δεν γινεται ;)
πολλα φιλακια
δηλαδη ολλα τα παραπανω μπορω και εγω να τα κανω στην κοπελα , δηλαδη να την μαστιγωσω , να της μηλισω ασχημα και να την σοδομισω ??? (πρωκτικα)???
μπορει να γινουν και αυτα που λες στο συγκεκριμενο προγραμα μαναρακι μπορει ομως και οχι.
ολα εξαρτονται απο το τι ακριβος θελει ο πελατης και τι τον ερεθιζει περισσοτερο ;)
το συγκεκριμενο προγραμμα γενικα ειναι ενα προγραμμα φετιχ που μπορει να περιλαμβανει πραγματα οπως υποταγες, αυστηρη αντιμετωπιση λεκτικη ειτε και σωματικη αναλογα με τα ορια που θετει ο καθε πελατης, παιχνιδια με ερωτικα βοηθηματα (δονητες, strapon,μαστιγιο), ποδολαγνεια με πατηματα με πολλα σημεια του αντρικου κορμιου κτλ
Γενικα ειναι ενα προγραμμα εναλαγης ρολων που ο πελατης εχει τη δυνατοτητα αν το επιθυμει να φορεσει και διαφορα γυναικεια αξεσουαρ-εσωρουχα ή να εκπληρωσει αρκετες τολμηρες φανατσιωσεις του με παιχνιδια αλλαγης ρόλων κτλ
Μπορει ο πελατης να θελει ολα τα παραπανω μαζι, μπορει να θελει μονο ενα απο τα παραπανω μπορει να θελει και κατι διαφορετικο.
Οπως ειπα ματια μου ειναι ενα προγραμμα φετιχ που ικανοποιει μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων με διαφορετικα γουστα-αναγκες στον καθενα και αναλογα με αυτα τα γουστα-αναγκες του παρεχονται και οι αναλογες υπηρεσιες ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
δηλαδη ολλα τα παραπανω μπορω και εγω να τα κανω στην κοπελα , δηλαδη να την μαστιγωσω , να της μηλισω ασχημα και να την σοδομισω ??? (πρωκτικα)???
κατι τετοιο δεν γινεται ματια μου ;)
ολα αυτα που σου περιεγραψα γινονται απο την κοπέλα προς τον πελατη ;)
πολλα φιλακια