Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
βλεπω εχεις και εσυ πολλους φαν
πολλα πολλα φιλια
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!γι αυτό κράτησα το 1 και δεν το αφήνω με τίποτα. Αν μπορείς, μην κοκκινίζεις, είσαι ένα λουλούδι που ανθίζει...
επίσης πολλά πολλά πολλά φιλιά...παντού.
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Το Νο 1 το έχω εγώ γιατί έχω κλείσει το ραντεβού απο την ημέρα που συναντήθηκα με την Άντζελα, οκ? Οπότε έχεις το Νο 2
Αν θές για το Νο 1 Να μονομαχήσουμε όπως έκαναν οι 3 ςωματοφύλκακες.
Εντάξει? Διάλεξε όπλο και γώ διαλέγω τόπο: έξω απο το 104. Σύμφωνος?
Άντζελα τα παληκάρια σφάζονται για πάρτη σου!!!
Διατητής ως είθισται διορίζεται αυτοδικαίως η άντζελα
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Το Νο 1 το έχω εγώ γιατί έχω κλείσει το ραντεβού απο την ημέρα που συναντήθηκα με την Άντζελα, οκ? Οπότε έχεις το Νο 2
Αν θές για το Νο 1 Να μονομαχήσουμε όπως έκαναν οι 3 ςωματοφύλκακες.
Εντάξει? Διάλεξε όπλο και γώ διαλέγω τόπο: έξω απο το 104. Σύμφωνος?
Άντζελα τα παληκάρια σφάζονται για πάρτη σου!!!
Διατητής ως είθισται διορίζεται αυτοδικαίως η άντζελα
αν λες για τις Νικολ και Τζενη ειναι σε αδεια εκτος Ελλαδας ματια μου ;)
πολλα φιλακια
πού σαι βρε 3 σε 1? Η ωρα είναι 07.35 και περιμένω ακόμα!!!!αύριο το πρωί..την αυγή...για να σκουπίσει τα αίματα σου η υπηρεσία πριν ανοίξει το μαγαζί(μην διώχνουμε τον κόσμο). ρε Ντ΄Αρτανιαν είσαι χαμένος από χέρι, ξέχασες πως είμαι ο Άθως, ο Πόρθος και ο 'Αραμις; αν αργήσω (Κυριακή πρωί βλέπεις) ξεκίνα το σφάξιμο μόνος σου και έρχομαι...
Νομίζεις!!!Διαιτητής δεν θα είναι η Άντζελα, θα είναι η υπηρεσία, ξέρει καλύτερα να επιβάλλει την τάξη. Η Άντζελα θα είναι το έπαθλο μου, θα μου κάνει κάτι ιδιαίτερο, κάτι που δεν έχει κάνει σε άλλο...μία τυρόπιτα ας πούμε φτιαγμένη με τα χεράκια της. Εσύ για τιμωρία θα μείνεις νηστικός.
Δεν είσαι ο μόνος αλλά υπάρχουν εκατοντάδες σαν και μας (συμπεριλαμβανόμενου και του γράφοντος)ξέρετε είμαι Αντζελοκαψούρης...