lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
καλό βράδυ!!!Παιδια καλο βραδυ !!!
Τα λεμε το πρωι, η αυριο ξανα το βραδυ !!!
καλό βράδυ!!!Παιδια καλο βραδυ !!!
καλο βραδυ :-* :-* :-*Παιδια καλο βραδυ !!!
μορε ολα τα κανι και βαθια πιπακανι οπιοσ θελι να το δοκιμασι γιατι σαν λουκανικο θα το περασει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καληνυχταΠαιδια καλο βραδυ !!!
άλλο που δεν θέλει η δικία μου η καβλιάρα!!!μορε ολα τα κανι και βαθια πιπακανι οπιοσ θελι να το δοκιμασι γιατι σαν λουκανικο θα το περασει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ετσι πεσταΜιας και το Ελενακι εχει καλη παρεα, σας αφηνω να παω εξω να πιο ενα ποτο!
Αλλος εχει την φημη και αλλος την χαρα. Ετσι ταφαρ?![]()
![]()
![]()
Παιδια καλο βραδυ !!!
τι και συ μπεκρου θα μασ βγισ εμισ χερομασταν που εχουμε καπιον τισ προκοπιασ εδω μεσα αχχχχχχχχχ ταφταρ χαλασαμε τιν παρεαΜιας και το Ελενακι εχει καλη παρεα, σας αφηνω να παω εξω να πιο ενα ποτο!
![]()
![]()
Η Ελένη είναι ένα σπάνιο τριαντάφυλλο. :-*
Μιας και το Ελενακι εχει καλη παρεα, σας αφηνω να παω εξω να πιο ενα ποτο!
![]()
![]()
καλοστο και ασ αργισεσΗ Ελένη είναι ένα σπάνιο τριαντάφυλλο. :-*
τι και συ μπεκρου θα μασ βγισ εμισ χερομασταν που εχουμε καπιον τισ προκοπιασ εδω μεσα αχχχχχχχχχ ταφταρ χαλασαμε τιν παρεα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ μια απορία έχω μωρό μου η κελλυ που έχει έξοδο σήμερα αύριο το πρωί στην βάρδια πως θα είναι παλιτι και συ μπεκρου θα μασ βγισ εμισ χερομασταν που εχουμε καπιον τισ προκοπιασ εδω μεσα αχχχχχχχχχ ταφταρ χαλασαμε τιν παρεα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μιν ξεχασισ ειναι αγαπουλα χαχαχαχ και οχει αγαπουλισΝα που φευγω εγω και ερχεται αγαπουλης στην θεση μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ!!!!Εγώ μια απορία έχω μωρό μου η κελλυ που έχει έξοδο σήμερα αύριο το πρωί στην βάρδια πως θα είναι παλι![]()
![]()
αχχχχχχχχχχχ μιν ανχονεσε εγω σιγουραΝεροφιδο μου εσυ. Να δουμε την επομενη φορα ποιος θα στεκεται στο τελος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()