sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
τι δεν θεσ να γινησ ο οδυγοσ μου εεεεεεεεε :'( :'(![]()
![]()
![]()
![]()
Βίρα τις άγκυρες!
τι δεν θεσ να γινησ ο οδυγοσ μου εεεεεεεεε :'( :'(![]()
![]()
![]()
![]()
Βίρα τις άγκυρες!
με το μπουκαλι μου υπαρχη καλιτερι παρεα συμερα![]()
![]()
καλησπερα και σε σενα :-* :-*Καλησπερα σε ολους,φιλαρακι Σταμ ειχες δικιο τελικα.![]()
![]()
Ευχαριστω πολυ....
ωραια η μαλτα εχω παει....εχει και μουσειο ενα πορνειο που το ειχαν ελληνες το 17 αιωνα και εχει μια πινακιδα απο εξω απο την πορτα που γραφει στα ελληνικα το ελληνικο πορνειονάντε και καλό ταξίδι για Μάλτα.
το αντιθετο ειπα βρετι δεν θεσ να γινησ ο οδυγοσ μου εεεεεεεεε :'( :'(
ωραια η μαλτα εχω παει....εχει και μουσειο ενα πορνειο που το ειχαν ελληνες το 17 αιωνα και εχει μια πινακιδα απο εξω απο την πορτα που γραφει στα ελληνικα το ελληνικο πορνειον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΤΣΟΥΖΙ ΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΣΟ ΑΛΙΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟ ΝΑ ΜΙΝ ΞΥΠΝΑΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟδεν τσούζει πια;![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ και ο αλι πασας.....ολες στα ποδια σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραια η μαλτα εχω παει....εχει και μουσειο ενα πορνειο που το ειχαν ελληνες το 17 αιωνα και εχει μια πινακιδα απο εξω απο την πορτα που γραφει στα ελληνικα το ελληνικο πορνειον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν έχει δούλείτσα σήμερα?? πήγαν όλοι διακοπές??![]()
![]()
και εγώ έτσι σκέφτομαι, αλλά μάλλον θα πρέπει να έρθω στο τέλος...κάτι ξέρεις εσύ...![]()
![]()
ειναι τελοσ τισ βαρδιασ για φτο και δεν θελουν μαλον να πανε τελεφτεει
αλα παντοσ χανουν γιατι οπιοσ παει τελεφτεοσ βγενη και ο τιχεροσ![]()
![]()
ξερο ξερο οχχχχχχχχχχχχχ ρε μανα μου που θα παεικαι εγώ έτσι σκέφτομαι, αλλά μάλλον θα πρέπει να έρθω στο τέλος...κάτι ξέρεις εσύ...
αγορια και κοριτσια εγω σας αφηνω.....εχω εξοδο παλι.....καλο βραδυ σε ολους