sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
και δεν σου αρεσει να τσουζειεμμμμμμ τι να κανουμε αυτα μαρεσουν το κοκκινο τσουζι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια και εισαι κυριοςςςςςςςςςςςςςςαφου ξερεις κυριος ειμαι..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν σου αρεσει να τσουζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι αλητης......γι'αυτο μαρεσεις....εισαι και ετσι και αλλιως......και ετσι και γιουβετσι....και του αλανιου και του σαλονιου.....και προστυχος και αθωος.....και σκληρος και τρυφερος....
σωστός!
μέθυσε την και ξελόγιασε την μετά.
και πολυ καλα μαλιστααν πιει αρκετό δεν θα την τσούζει, θα της αρέσει και θα ζητάει κι άλλο!
εννοάς τι εννοώ TAFTAAR; ;)![]()
Νομίζω αλήτη έλεγες εμένα….εισαι αλητης......γι'αυτο μαρεσεις....εισαι και ετσι και αλλιως......και ετσι και γιουβετσι....και του αλανιου και του σαλονιου.....και προστυχος και αθωος.....και σκληρος και τρυφερος....
τον παιρνει και βαθιά στο λαρύγγκι?
εισαι αλητης......γι'αυτο μαρεσεις....εισαι και ετσι και αλλιως......και ετσι και γιουβετσι....και του αλανιου και του σαλονιου.....και προστυχος και αθωος.....και σκληρος και τρυφερος....
ναι κουκλε μου αλλα ο κυριος οσιε ειναι ποιο μεγαλος αλητης απο σενα λογο ηλικιας και λογο μεγαλητερης πειρας.....χωρις παρεξηγηση αγαπουλη μου οσιεΝομίζω αλήτη έλεγες εμένα….![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε τοτε παω πασο respect οσιεναι κουκλε μου αλλα ο κυριος οσιε ειναι ποιο μεγαλος αλητης απο σενα λογο ηλικιας και λογο μεγαλητερης πειρας.....χωρις παρεξηγηση αγαπουλη μου οσιε
ναι κουκλε μου αλλα ο κυριος οσιε ειναι ποιο μεγαλος αλητης απο σενα λογο ηλικιας και λογο μεγαλητερης πειρας.....χωρις παρεξηγηση αγαπουλη μου οσιε
τι ενοοιτε κυριε οσιε εεε τα εχετε βαλει με το κολαρακι μου θελετε να τσουζι :'( :'(αν πιει αρκετό δεν θα την τσούζει, θα της αρέσει και θα ζητάει κι άλλο!
εννοάς τι εννοώ TAFTAAR; ;)![]()
τι ενοοιτε κυριε οσιε εεε τα εχετε βαλει με το κολαρακι μου θελετε να τσουζι :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :S :S
και ακομα δεν εχεις δει τιποταναι, αλλά δέχομαι μεγάλες δόσεις αριστουργήματος και δεν με βλέπω καλά.
ειδες τι πονηρο μυαλο εχει η ελενη ...εγώ;;;;;;;;;;;;;που σκέφτηκα τη χαρά του;