osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τονειπα το πρωη
![]()
σαν μεγαλύτερος σου συνιστώ να το κάνεις 3 φορές την μέρα, ανά 8ώρο πρωί μεσημέρι, βράδυ, προ φαγητού.
τονειπα το πρωη
![]()
Τα "ειδα" και εγω όλα σήμερα....![]()
![]()
καρδια μου την θεση σου δε μπορει να την παρει κανενας μωρο μου ομορφο...εσυ εισαι το μωρο μουΚελλυ ησυχα λεω![]()
θα αντεξω?σαν μεγαλύτερος σου συνιστώ να το κάνεις 3 φορές την μέρα, ανά 8ώρο πρωί μεσημέρι, βράδυ, προ φαγητού.
αααααα οσιε δεν βλεπο να μαζεβετε αυτο το κοριτσι :-καρδια μου την θεση σου δε μπορει να την παρει κανενας μωρο μου ομορφο...εσυ εισαι το μωρο μου
εχεις Μοιράσει τους ρόλους καλά βλέπωκαρδια μου την θεση σου δε μπορει να την παρει κανενας μωρο μου ομορφο...εσυ εισαι το μωρο μου
θα αντεξω?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ποσ σου φανικε γιοβαν εεεεε ξερασετα ολα για ολααααααα :-* :-* :-*
αααααα οσιε δεν βλεπο να μαζεβετε αυτο το κοριτσι :-
τι λεσ θα τιν βαλουμε στιν μεσι να τιν κανουμε σαντουιτζ![]()
εγω τον πισο μεροσ και σι το μπροστινο![]()
![]()
![]()
μπασ και μαζεφτη![]()
![]()
λογικά όχι αλλά θα πέσεις ηρωικά μαχόμενος πάνω σταβουνάγκουχ-γκουχ βυζιά ήθελα να πω της Ελένης.
οι επόμενες γενιές θα σε μνημονεύουν, τα σχολικά βιβλία θα σε αναφέρουν σαν ήρωα και θα καταθέτουν στεφάνι προς τιμή σου στο μνημείο που θα στηθεί στην οδό Φυλής 104.
καρδια μου την θεση σου δε μπορει να την παρει κανενας μωρο μου ομορφο...εσυ εισαι το μωρο μου
το πηρα αποφαση οταν θα ερθω αθηνα θα παρω την κελλυ και την ελενη για να με κανουν παρεα στο δωματιο..
ειναι καλη επιλογη παιδια?
Δεν διαβάζεις καμία κριτικήτο πηρα αποφαση οταν θα ερθω αθηνα θα παρω την κελλυ και την ελενη για να με κανουν παρεα στο δωματιο..
ειναι καλη επιλογη παιδια?
:'( :'( :'( :'( :'(εγώ το μπρος και το πίσω και εσύ το δεξί και το αριστερό.
δύο εγώ δύο και εσύ.![]()