Aaron
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δικος μου εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
μην ανοίγεσαι θα στην πουν πάλι και άντε να τα μαζέψεις μετά
δικος μου εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
αχ να ειχα λιγο ο φτωχός :-* :-* :-* :-* :-* :-*τετοιος αντρας εννοειται οτι αντεχεις....
www.postimage.org/][/url]
Εγω παντως με γυναικες σαν εσενα δυσκολευομαι.......τετοιος αντρας εννοειται οτι αντεχεις....
Δεν πειράζει έχουμε κάνει κόμμα εγώ η κελλυ και η Ελένη τα τσουζουμεμην ανοίγεσαι θα στην πουν πάλι και άντε να τα μαζέψεις μετά![]()
εεεεε αντρακλα....καιρος δεν ηταν να προχωρισω παρακατω???σε ευχαριστω μωρο μου....εισαι πολυ καλος....και εγω χαιρομαι για μενα
πριν απο λιγο μας ειχες αχορταγε αλλιτη....αχ να ειχα λιγο ο φτωχός :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
πωπω σόδομα και γόμορα γίνονται΄!!!πριν απο λιγο μας ειχες αχορταγε αλλιτη....
www.postimage.org/][/url]
καλημερα προτοτοκε αντρα μου.....Εγω παντως με γυναικες σαν εσενα δυσκολευομαι.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχ να ειχα λιγο ο φτωχός :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
αφου το ξερεις οτι δεν ειμαι αναισθητη.....ηθελα τον χρονο μου και εγω....είχες αργήσει κάπως, αλλά τέλος πάντων.
Ε όχι φυσικά όλη την θέλω ολόκληρητι να είχες λίγο; λίγο μπούτι μήπως;
ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ κύριε ....σε κομμάτια
APLA TELEIES KAI OI DYO.BRAVO KORITSIA![]()
![]()
δεν φταιω εγω....
![]()
![]()
καλημερα κουκλε.......με κολακευεις κολακα.....προχτες τα περασαμε τελειιιιιαααααααα.....
δεν μπορεις να φανταστεις τι εγινε....ολο το μαγαζι ορθιο για μας....οι πιο ωραιες μπανικες σικατες παρουσιες ειμασταν......σαμπανιες ποτα σφινακια τουρτες κερια.....χαμος σου λεω
γει σου κουκλε...Κέλλυ αυτό είναι βρώμικο χτύπημα :o :o
τεσπα πρέπει να κλείσω φιλιά
αφου το ξερεις οτι δεν ειμαι αναισθητη.....ηθελα τον χρονο μου και εγω....
χαχαχαχαχαχαχαχααααχχχαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααχαχαχαχα.......τι να είχες λίγο; λίγο μπούτι μήπως;
ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ κύριε ....σε κομμάτια
καλημερα.....καλως ηρθες στη παρεα μας...APLA TELEIES KAI OI DYO.BRAVO KORITSIA
Εισαι ενας απο τους κυριοτερους λογους που δεν θα με [ειραξει που θα γυρισω απο τις διακοπες ου.....καλημερα προτοτοκε αντρα μου.....
πιστεψε με δεν δυσκολευεσε καθολου....το αντιθετο θα ελεγα.....
ξερεις εσυ... :-*