Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 6.615
:-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
ΚΑΙ ΒΕΒΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΑΝΕ
ΑΛΑ Η ΓΙΑΖΜΙΝ ΕΧΕΙ ΠΕΠΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΘΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΜΑ ΤΑΔΙΣ ΘΑ ΧΑΘΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΒΙΖΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΠΣΕΜΕ
ωρα για υπνοκαληνυχτα σε ολους ...και σε σενα ελενακι καληνυχτα και ονειρα γλυκα...θα τα πουμε αυριο....
![]()
![]()
ΚΑΙ ΒΕΒΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΑΝΕ
ΑΛΑ Η ΓΙΑΖΜΙΝ ΕΧΕΙ ΠΕΠΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΘΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΜΑ ΤΑΔΙΣ ΘΑ ΧΑΘΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΒΙΖΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΠΣΕΜΕ
Μείνε ήσυχος φίλε μου εγώ έχω άλλες αδυναμίες….Κοιμήσου και αύριο ΜΑΚΡΙΑ απ' το 104... Δε θα δοκιμάσεις πριν από 'μένα τη Γιασμίν να μου την κατσιάσεις!
ΚΑΛΗΝΙΧΤΑ :-* :-* :-*ωρα για υπνοκαληνυχτα σε ολους ...και σε σενα ελενακι καληνυχτα και ονειρα γλυκα...θα τα πουμε αυριο....
ΤΙΝ ΑΛΙΘΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΩΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΖΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥΤέτοια λέγε μου... Πέμπτη κοντή γιορτή![]()
ΤΙΝ ΑΛΙΘΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΩΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΖΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ
ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΖΜΙΝ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΑΜΕ ΛΙΓΟ![]()
![]()
![]()
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΨΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΥΝΗ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΦΤΟ ΕΣΥ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΖΜΙΝ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΡΘΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΤΙΔηλαδή αν πάρω εσένα μαζί με τη Γιασμίν θα καταλήξω έτσιαπό τα βυζοσκάμπιλα;
![]()
![]()
![]()
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΨΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΥΝΗ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΦΤΟ ΕΣΥ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΖΜΙΝ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΡΘΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΤΙ![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-*ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
γιατί βρε αγάπη μουΑυριο λοιπον μετα τις 12 οσοι περασουν απο το μαγαζι! 9 το πρωι δεν σηκωνεται καμια απο σας![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχαμε αλλαγες στις βαρδυες σημερα στο μαγαζι!![]()
Φαινεται οτι το Μαρινακι ειναι το μονο που τα καταφερνει με το μπουκαλι!
η κανω λαθος??
Θα ήταν πολύ kinky σκηνικό να με παίρνεις μάτι ενώκι αντιμετωπίζω τα
της Γιασμίν αλλά δυστυχώς την Πέμπτη που θα την επισκεφτώ εσύ δε θα έχεις βάρδια μαζί της
![]()
γρηγορα μας αφηνεις σημερα![]()
να ξέρεις μωρό μου όταν σε αφήνει μια να μην στεναχωριέσαι ... θα έρθει άλλη ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι εμενα με ενδιαφερει να ερχεσαι εσυ παντα,αφου ειμαι ο αγαπουλης σου,ετσι δεν ειναι???? αλλα με χαλαει που εχεις cosmote,καντο vodafone ρε μαρινακι....να σου στειλω ενα πακετακι cu να μιλαμε ολη μερα????