Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ωρα για υπνο  :sleeping: καληνυχτα σε ολους ...και σε σενα ελενακι καληνυχτα και ονειρα γλυκα...θα τα πουμε αυριο....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.278
Πόντοι
6.615
ωρα για υπνο  :sleeping: καληνυχτα σε ολους ...και σε σενα ελενακι καληνυχτα και ονειρα γλυκα...θα τα πουμε αυριο....

Κοιμήσου και αύριο ΜΑΚΡΙΑ απ' το 104... Δε θα δοκιμάσεις πριν από 'μένα τη Γιασμίν να μου την κατσιάσεις!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.278
Πόντοι
6.615
:2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΒΕΒΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΑΝΕ  :boobies:ΑΛΑ Η ΓΙΑΖΜΙΝ ΕΧΕΙ ΠΕΠΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΘΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΜΑ ΤΑΔΙΣ ΘΑ ΧΑΘΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΒΙΖΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΠΣΕΜΕ

Τέτοια λέγε μου... Πέμπτη κοντή γιορτή :)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
:tired: :tired:ΠΑΟ  ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΦΥΛΙΑ :-* :-* ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΗ  :sleeping:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.278
Πόντοι
6.615
ΤΙΝ ΑΛΙΘΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΩΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΖΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ
ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΖΜΙΝ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΑΜΕ ΛΙΓΟ :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή αν πάρω εσένα μαζί με τη Γιασμίν θα καταλήξω έτσι :zombie: από τα βυζοσκάμπιλα; :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Δηλαδή αν πάρω εσένα μαζί με τη Γιασμίν θα καταλήξω έτσι :zombie: από τα βυζοσκάμπιλα; :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΨΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΥΝΗ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΦΤΟ ΕΣΥ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΖΜΙΝ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΡΘΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΤΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.278
Πόντοι
6.615
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΨΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΥΝΗ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΦΤΟ ΕΣΥ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΖΜΙΝ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΙΡΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΡΘΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΤΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα ήταν πολύ kinky σκηνικό να με παίρνεις μάτι ενώ  :fuck2: κι αντιμετωπίζω τα  :tits: της Γιασμίν αλλά δυστυχώς την Πέμπτη που θα την επισκεφτώ εσύ δε θα έχεις βάρδια μαζί της :(

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Καλημέρα σας αγόρια και κορίτσια  :smitten: :smitten: :smitten: ....  αν έχει μείνει κάποιο κορίτσι
εγώ τώρα ξυπνάω και φτιάχνω  :coffee:
μετά από την απογευματινή βάρδια δευτερα και το mr.Jack Daniel`s  νύχτα με την Κελί και Αλίκη  :rockon: και άλλη μια βάρδια τρίτη πρωί :headbang: :headbang: :headbang: έπεσα τέζα  :sleeping:

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
:-* :-* :-*

Αυριο λοιπον μετα τις 12 οσοι περασουν απο το μαγαζι! 9 το πρωι δεν σηκωνεται καμια απο σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατί βρε αγάπη μου  :huh:... εγώ που ήπια πιο πολύ ξύπνησα πρώτη και μάλιστα το studio στις 9:00 ήτανε ανοιχτό :tits2:
  το κελλάκι λίγο άργησε και μας είπε καλημέρα κατά τις 10:30  και η ώρα για αποχώρηση ήρτε στις 12:00  :zombie: δεν μπορούσε το κορίτσι μας αλλα έτσι είναι όταν θες να ποινής σαμπάνια :helpplea: :blowup:

Ειχαμε αλλαγες στις βαρδυες σημερα στο μαγαζι!  :2funny: :2funny: Φαινεται οτι το Μαρινακι ειναι το μονο που τα καταφερνει με το μπουκαλι!  :grin: η κανω λαθος??

xixiix εσύ και λαθος  :hmm:

Θα ήταν πολύ kinky σκηνικό να με παίρνεις μάτι ενώ  :fuck2: κι αντιμετωπίζω τα  :tits: της Γιασμίν αλλά δυστυχώς την Πέμπτη που θα την επισκεφτώ εσύ δε θα έχεις βάρδια μαζί της :(

axxxx η τυχερή μου μέρα θα είναι  :happy: ... εγώ θα πάρο μάτι :o

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
να ξέρεις μωρό μου όταν σε αφήνει μια να μην στεναχωριέσαι ... θα έρθει άλλη  ;)
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Οχι εμενα με ενδιαφερει να ερχεσαι εσυ παντα,αφου ειμαι ο αγαπουλης σου,ετσι δεν ειναι???? αλλα με χαλαει που εχεις cosmote,καντο vodafone ρε μαρινακι....να σου στειλω ενα πακετακι cu να μιλαμε ολη μερα????

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Οχι εμενα με ενδιαφερει να ερχεσαι εσυ παντα,αφου ειμαι ο αγαπουλης σου,ετσι δεν ειναι???? αλλα με χαλαει που εχεις cosmote,καντο vodafone ρε μαρινακι....να σου στειλω ενα πακετακι cu να μιλαμε ολη μερα????

έχω και vodafone και το είχα γράψει πριν καιρό για κάποιο λόγο εδώ μέσα και στο site ... μάλλον κάποια βάρδια τις Άντζελα
αλλα η sim κάρτα δεν θα μπορώ να την βρω με τίποτα λόγο μετακομίσει,  αύριο τα περάσω από καμια κατάστημα vodafone να πάρο καινούργια sim  ;)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως μπαινετε και με βαρδιες στο ιντερνετ???? φευγει η μια ερχετε η αλλη,κανονισμενα τα παντα για να μη μας αφηνετε ποτε μονους,τι καλα κοριτσια που εχουμε,μας σκεφτονται συνεχεια !!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom