Ησουν χαλαρη σημερα κουκλα μου, γι'αυτο και σου ερχονταν!!!
Τα φυλαξες για τον Radeon ???
OXI !!!![]()
![]()
Και τωρα τι θα τον κερασουμε ???![]()
Η κοπελα καταλαβε οτι εισαι ο πιο αδυναμος κρικος και δε σου μιλαει πλεον
Ησουν χαλαρη σημερα κουκλα μου, γι'αυτο και σου ερχονταν!!!
Τα φυλαξες για τον Radeon ???
OXI !!!![]()
![]()
Και τωρα τι θα τον κερασουμε ???![]()
Ας τα αδειάσει αύριο πρωί δεν χρειάζεται να τα κρατάει το κορίτσι![]()
![]()
ΙΠΑΜΕ ΚΟΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΙ ΩΡΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕΒ ΠΑΛΙ
![]()
![]()
![]()
Καλα αφου βαριεσαι, σταματαω !!!Βαριεμαι να σου απαντησω τωρα αλλα στην ουσια εαν δεν το καταλαβες χαβαλε κανουμε.......και δε με ξερεις προσωπικα για να λυπασαι για οτιδηποτε......
ΡΑΝΤΕΟΝ :'( :'( :'( :'(
ΦΥΛΙΑ :-* :-* :-* :-* :-*ΜΩΡΟΕΛΕΝΑΚΙ, πολλα φιλια :-* :-* :-* !!!
Καληνυχτα φιλεΚαλα αφου βαριεσαι, σταματαω !!!
Ομως προσεχε τι γραφεις, οταν ο αλλος δεν ειναι μεσα, γιατι με πηραν τηλεφωνο και με ειδοποιησαν !!!
ΑΥΤΑ και καληνυχτα, σε ολη την καλη παρεα !!!
ΕΛΕΝΑΚΙ, πολλα φιλια :-* :-* :-* !!!
Τωρα δεν βαριεσαι ???Η κοπελα καταλαβε οτι εισαι ο πιο αδυναμος κρικος και δε σου μιλαει πλεον![]()
ΟΧΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΙΣ ΓΙΑ ΦΤΟ ΑΣΕΕλα κοριτσαρα μου,αστον αυτον,μην ασχολεισαι,εχεις κατι να μου πεις???
ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΣΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΙΑΣΥΝΕΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΑΜΟΤΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα δεν βαριεσαι ???
Να το παρω ξανα αλλιως ???
Ρε συ, ποιος νομιζεις οτι εισαι και θελεις αποκλειστικοτητα την ΕΛΕΝΗ !!!Ελα κοριτσαρα μου,αστον αυτον,μην ασχολεισαι,εχεις κατι να μου πεις???
Τωρα δεν βαριεσαι ???
καληνυχταΕλενη, παιδες καληνυχτα, και τα χερια εξω απο τα σεντονια!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΟΝΟ ΜΙΝ ΠΑΡΙΣ ΠΟΛΙ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΩΡΟΤωρα δεν βαριεσαι ???
Ρε συ, ποιος νομιζεις οτι εισαι και θελεις αποκλειστικοτητα την ΕΛΕΝΗ !!!
ΚΑΛΗΝΙΧΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΣΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΛΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΕλενη, παιδες καληνυχτα, και τα χερια εξω απο τα σεντονια!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ 50/100![]()
![]()
πέθανα στο γέλιο.να έχεις πάντα μια μπύρα ευκαιρη στη δουλειά να πίνεις και να έχεις απόθεμα. και μην ανυσυχείς για την σιλουέτα σου γιατί νομίζω ότι είναι μύθος περι μπυροκοιλιάς,για αυτό ευθύνονται κυρίως όλα αυτά τα συνοδευτικά που τρως μαζί με την μπύρα, επίσης με τόση αερόβια άσκηση καθε μέρα θα τα καις ευκολα οπότε δως του
Ελένη σοβαρά υπάρχουν τόσα άτομα που ζητάνε;
![]()
![]()