Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ελενάκι μωρό μου θα σε μαλώσω πάντως :s&m_1: …ξέρεις εσύ :dancing:  :2funny:

dimitris athinara

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
gellate kyria kelly alla apantisi de mou dinete efoson lete oti tha me xeftilisete sto dromo otan eixa eerthei gti mou pate oxi de ginetai kai de ginetai?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
gellate kyria kelly alla apantisi de mou dinete efoson lete oti tha me xeftilisete sto dromo otan eixa eerthei gti mou pate oxi de ginetai kai de ginetai?
Να σου πω, οντως παμε στη φυλης να σε βγαλει η κελυ να σε φτυσει κανενας πακις να μου δωσει κανενα hands free γιατι μου χαλασανε  :tickedoff: :tickedoff:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
exw erthei kyria kelly kai sas to zitisa kai mou legate olo oxi de ginetai kai de ginetai giayto xanarwtaw.mia alithini apantisi ithela
1 αν εισαι καλη πουτανα μπορησ να βγισ μονοσ στι σιγρου χορισ να φοβασε και να φασ οσεσ πουτσεσ θεσ  :tickedoff:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ρε τυπε τι βιτσια ειναι αυτα! >?
Μες τον δρομο>???
Σε λιγο θα της πεις να σε παει και στο Συνταγμα!  :uglystupid:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Ξαφνικα τα κοριτσια βγαλαν μια αγριαδα που δεν την περίμενα  :tits:

Θα παω εγω ομως αυριο, ο ημιθεος του ερωτα και θα γινουν σοφτ παλι  :rolleyes: :rolleyes:  :cheesy:

dimitris athinara

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
de me peirazei na me vgalei kai sto sintagma kai sti siggrou kiiopou thelei kyria eleni apla de thelw na to kanw egw thelw epitelous na me xeftilisei i kyria kelly i opoia olo leei kai telika mono mes sto studio ginetai to xeftilisma.kai sorry gia ta greeklish apla einai xalasmeno to pliktrologio

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ξαφνικα τα κοριτσια βγαλαν μια αγριαδα που δεν την περίμενα  :tits:

Θα παω εγω ομως αυριο, ο ημιθεος του ερωτα και θα γινουν σοφτ παλι  :rolleyes: :rolleyes:  :cheesy:
εισαι ημιθεος οχι θεος ομως  :birdman:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
de me peirazei na me vgalei kai sto sintagma kai sti siggrou kiiopou thelei kyria eleni apla de thelw na to kanw egw thelw epitelous na me xeftilisei i kyria kelly i opoia olo leei kai telika mono mes sto studio ginetai to xeftilisma.kai sorry gia ta greeklish apla einai xalasmeno to pliktrologio
ακου να σου πω ξεφτυλα....την δουλεια μου την κανω μονο στον χωρο εργασιας μου....εξω απο τον χωρο αυτο ειμαι ο εαυτος μου ειμαι γυναικα ειμαι κυρια....αντε και γαμησου τωρα γιατι πολλυ  ασχοληθικα μαζι σου γιατι θα κανω ενα τηλ και θα σε διαγραψουν απο δω μεσα και δεν θα μπορεις να γραφτεις σε κανενα σαιτ στην ζωη σου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακου να σου πω ξεφτυλα....την δουλεια μου την κανω μονο στον χωρο εργασιας μου....εξω απο τον χωρο αυτο ειμαι ο εαυτος μου ειμαι γυναικα ειμαι κυρια....αντε και γαμησου τωρα γιατι πολλυ  ασχοληθικα μαζι σου γιατι θα κανω ενα τηλ και θα σε διαγραψουν απο δω μεσα και δεν θα μπορεις να γραφτεις σε κανενα σαιτ στην ζωη σου
:o :o :o :o :o

POWER WOMAN  :rockon: :rockon: :rockon:  :s&m_1: :s&m_1:  :s&m_2: :s&m_2:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Για αυτο σε γουσταρω !
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom