You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimitris athinara
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
gellate kyria kelly alla apantisi de mou dinete efoson lete oti tha me xeftilisete sto dromo otan eixa eerthei gti mou pate oxi de ginetai kai de ginetai?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Να σου πω, οντως παμε στη φυλης να σε βγαλει η κελυ να σε φτυσει κανενας πακις να μου δωσει κανενα hands free γιατι μου χαλασανεgellate kyria kelly alla apantisi de mou dinete efoson lete oti tha me xeftilisete sto dromo otan eixa eerthei gti mou pate oxi de ginetai kai de ginetai?
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
1 αν εισαι καλη πουτανα μπορησ να βγισ μονοσ στι σιγρου χορισ να φοβασε και να φασ οσεσ πουτσεσ θεσexw erthei kyria kelly kai sas to zitisa kai mou legate olo oxi de ginetai kai de ginetai giayto xanarwtaw.mia alithini apantisi ithela
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Και γράψε ελληνικά….!gellate kyria kelly alla apantisi de mou dinete efoson lete oti tha me xeftilisete sto dromo otan eixa eerthei gti mou pate oxi de ginetai kai de ginetai?
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλα ρε τυπε τι βιτσια ειναι αυτα! >?gellate kyria kelly alla apantisi de mou dinete efoson lete oti tha me xeftilisete sto dromo otan eixa eerthei gti mou pate oxi de ginetai kai de ginetai?
Μες τον δρομο>???
Σε λιγο θα της πεις να σε παει και στο Συνταγμα!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
αχ μωρο σορι αλα τι να κανουμε τωρα εεεε θα μεΕλενάκι μωρό μου θα σε μαλώσω πάντως …ξέρεις εσύ
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιι!!1 αν εισαι καλη πουτανα μπορησ να βγισ μονοσ στι σιγρου χορισ να φοβασε και να φασ οσεσ πουτσεσ θεσ
Ριχτε καντηλια!
dimitris athinara
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
de me peirazei na me vgalei kai sto sintagma kai sti siggrou kiiopou thelei kyria eleni apla de thelw na to kanw egw thelw epitelous na me xeftilisei i kyria kelly i opoia olo leei kai telika mono mes sto studio ginetai to xeftilisma.kai sorry gia ta greeklish apla einai xalasmeno to pliktrologio
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
εισαι ημιθεος οχι θεος ομωςΞαφνικα τα κοριτσια βγαλαν μια αγριαδα που δεν την περίμενα
Θα παω εγω ομως αυριο, ο ημιθεος του ερωτα και θα γινουν σοφτ παλι
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
+100000000000000εισαι ημιθεος οχι θεος ομως
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Μετα την κελυ ξεκινάει η θεοποίησηεισαι ημιθεος οχι θεος ομως
dimitris athinara
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
loipon kyria kelly poia i apantisi sas sto teleytaio sxolio mou?
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Σε αυτό σύμφωνο είναι μια θεά η κελλυ και νεκρούς ανασταίνειΜετα την κελυ ξεκινάει η θεοποίηση
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ακου να σου πω ξεφτυλα....την δουλεια μου την κανω μονο στον χωρο εργασιας μου....εξω απο τον χωρο αυτο ειμαι ο εαυτος μου ειμαι γυναικα ειμαι κυρια....αντε και γαμησου τωρα γιατι πολλυ ασχοληθικα μαζι σου γιατι θα κανω ενα τηλ και θα σε διαγραψουν απο δω μεσα και δεν θα μπορεις να γραφτεις σε κανενα σαιτ στην ζωη σουde me peirazei na me vgalei kai sto sintagma kai sti siggrou kiiopou thelei kyria eleni apla de thelw na to kanw egw thelw epitelous na me xeftilisei i kyria kelly i opoia olo leei kai telika mono mes sto studio ginetai to xeftilisma.kai sorry gia ta greeklish apla einai xalasmeno to pliktrologio
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
:o :o :o :o :oακου να σου πω ξεφτυλα....την δουλεια μου την κανω μονο στον χωρο εργασιας μου....εξω απο τον χωρο αυτο ειμαι ο εαυτος μου ειμαι γυναικα ειμαι κυρια....αντε και γαμησου τωρα γιατι πολλυ ασχοληθικα μαζι σου γιατι θα κανω ενα τηλ και θα σε διαγραψουν απο δω μεσα και δεν θα μπορεις να γραφτεις σε κανενα σαιτ στην ζωη σου
POWER WOMAN
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
αυτο ειναι το μονο σηγουρο....Μετα την κελυ ξεκινάει η θεοποίηση
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ακου να σου πω ξεφτυλα....την δουλεια μου την κανω μονο στον χωρο εργασιας μου....εξω απο τον χωρο αυτο ειμαι ο εαυτος μου ειμαι γυναικα ειμαι κυρια....αντε και γαμησου τωρα γιατι πολλυ ασχοληθικα μαζι σου γιατι θα κανω ενα τηλ και θα σε διαγραψουν απο δω μεσα και δεν θα μπορεις να γραφτεις σε κανενα σαιτ στην ζωη σου
Για αυτο σε γουσταρω !
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μπραβο ρε ομορφια μουεξω απο τον χωρο αυτο ειμαι ο εαυτος μου ειμαι γυναικα ειμαι κυρια....