kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλή η ιδέα με τις στολές!
Σημερα Τριτη
πρωι η Αλινα (sexy μπατσινα)
απογευμα η Μαργαριτα (αφεντρα)
πολλα φιλακια
αυτα κανετε και μας τρελενετε με βλεπω να γραφω στα αρχιδια μου την δουλεια και να κατηφοριζω για μια μολοτοφ. θα φοραω και κουκουλα λες να εχω κανενα προβλημα με τον νομο?θα τη δεις αυριο το πρωι μαναρι σαν sexy μπατσινα ;) ;) :-*
πολλα φιλακια
αυτα κανετε και μας τρελενετε με βλεπω να γραφω στα αρχιδια μου την δουλεια και να κατηφοριζω για μια μολοτοφ. θα φοραω και κουκουλα λες να εχω κανενα προβλημα με τον νομο?
Αυριο Τετάρτη τι φοράτε ?
Τρέλλα η καμαριέρα με τα μαύρα !
Περασετον χειροπεδες γρηγορα
Απο στολη καλα παμε τον ρολο της αφεντρας τον ξερει?
η αλήθεια είναι οτι η Τζενούλα είναι πιο γλυκιά, πιο ερωτιάρια και βγάζει περισσότερο συναίσθημα απο άλλες κοπέλες. Δέν είναι τόσο έκφυλη και σίγουρα όχι τοσο bitch. Προσωπικά προτημώ το δευτερο αλλα επειδή την προηγούμενη φορά που την επισκέυτηκα πέρασα υπέροχα, κατα πάσα πιθανότητα θα περάσω άυριο μετά την δουλεία κατα τις πέντε για μια επισκεψούλα! Ελπίζω να μου έχει κάτι σπέσιαλ!
Στο λεω αυτο γιατι η τζενουλα μας δεν κατεχει ουτε το ενα τοις εκατο.
η αλήθεια είναι οτι η Τζενούλα είναι πιο γλυκιά, πιο ερωτιάρια και βγάζει περισσότερο συναίσθημα απο άλλες κοπέλες. Δέν είναι τόσο έκφυλη και σίγουρα όχι τοσο bitch. Προσωπικά προτημώ το δευτερο αλλα επειδή την προηγούμενη φορά που την επισκέυτηκα πέρασα υπέροχα, κατα πάσα πιθανότητα θα περάσω άυριο μετά την δουλεία κατα τις πέντε για μια επισκεψούλα! Ελπίζω να μου έχει κάτι σπέσιαλ!