καλησπερα ναμε και εγω μολισ ειρθα απο την θαλασσα![]()
![]()
![]()
![]()
καλως τη Λενιω,τι κανεις??? καλο το μακροβουτι???? θα σε παρω μια μερα να κανουμε μαζι jetski....
καλησπερα ναμε και εγω μολισ ειρθα απο την θαλασσα![]()
![]()
![]()
![]()
Μα, το έγραψα: ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ!
Υ.Γ. Εκτός κι αν πιστεύεις πως το συγκεκριμένο σημείο του σώματος μας, δεν αποτελείται από κύτταρα.
καλοστον RADEON μια χαρα ειταν εσυ εδω ακομα δεν βγηκες οσο για το αλο σε φοβαμε εισαι επικινδυνος πρωτα μαθε καλα JETSKI και μετακαλως τη Λενιω,τι κανεις??? καλο το μακροβουτι???? θα σε παρω μια μερα να κανουμε μαζι jetski....![]()
Αποτελειται απο πολυαριθμες νευρικες αποληξεις,γι αυτο καυλωνεις κι ερχεσαι σε οργασμο
καλησπερα μωρο :-* :-*Υ.Γ. Καλησπέρα Σέξυ-Ελένη![]()
...που αποτελούνται από ΚΥΤΤΑΡΑ!
Υ.Γ. Καλησπέρα Σέξυ-Ελένη![]()
χαχα με κανεις να γελω εσυ εισαι αυτοσ που εχεις παρι πολι αερα εδσο μεσα με τιν προστασ που συ και ομαναχολικΜην πολυ τη δινεις αερα γιατι το παιρνει πανω της.....
Νομιζει οτι ειναι η Κλεοπατρα η βασιλισσα της Αιγυπτου......Λενιω απο ποιο μερος της Αιγυπτου καταγεσαι????
![]()
Κάναμε μπανάκι?![]()
ναι και μια κορωνα μετα το μπανιο μασ εκατσε οτι πρεπι ;)Κάναμε μπανάκι?![]()
Α εσύ περνάς καλάναι και μια κορωνα μετα το μπανιο μασ εκατσε οτι πρεπι ;)
χαχαχα και ποιος σου ειπε οτι σε θελω διπλα μου αν ναι θα σε εχο να μου κανισ μονο αεραΝαι αλλα δεν πηγαινει στα βαθια χωρις εμενα.......![]()
Α εσύ περνάς καλά…και όλο παράπονa μου είσαι
![]()
![]()
χαχαχα και ποιος σου ειπε οτι σε θελω διπλα μου αν ναι θα σε εχο να μου κανισ μονο αερα![]()
![]()
εισαι εσυ μια...![]()
![]()
εγω παραπονα δε ντρεπεσαι λιγο εγω ειμαι και καλο κοριτσι που δεν μιλαο καθολου
![]()
χαχα με κανεις να γελω εσυ εισαι αυτοσ που εχεις παρι πολι αερα εδσο μεσα με τιν προστασ που συ και ομαναχολικ
απο αλεξανδρεια κεδ δεν λεω οτι ειμαι κλεοπατρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστο μην το σκεφτεσαι καν γιατι αμα ολες απο παντου ιπαρχι και πολεσ τριπεσ δεν θα μπορισΣτην προκειμενη περιπτωση θα σου ειχα κανει πολλα περισσοτερα,δε γλιτωνεις απο μενα,θα σου τα χωνω απο παντου![]()