stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μην ερθω εγω μονο γτ μετα το θρεντ θα γινει αποκλειστικα για ερωτικες περιπέτειεςτι είναι μωρό μου ... δεν ερωτεύεσαι εσύ![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μην ερθω εγω μονο γτ μετα το θρεντ θα γινει αποκλειστικα για ερωτικες περιπέτειεςτι είναι μωρό μου ... δεν ερωτεύεσαι εσύ![]()
Πολλές γυναίκεςτι είναι μωρό μου ... δεν ερωτεύεσαι εσύ![]()
Και αν τον ερωτευτεις εσυ τι κανουμε τοτε? ;)να γνωριστούμε μωρό μου αλλα να προσεχεις να μην ερωτευτείς και εσύ ... θα γεμίσουμε όλο το forum με καρδούλες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-*μην ερθω εγω μονο γτ μετα το θρεντ θα γινει αποκλειστικα για ερωτικες περιπέτειες![]()
![]()
![]()
Αλλα Ο νέος είναι ωραίοςΠολοι δεν μαζευτικαμε ?
Ο μονος ολντ κλασικ και αληθινος αγαπουλης ειμαι εγω...
Αιντε και ο θαννασης![]()
Πολοι δεν μαζευτικαμε ?
Πολοι δεν μαζευτικαμε ?
stam_90 και τι τώρα ; κλασικ και αληθινός-ok αλλα ο μονος... εμείς τώρα τι να κάνουμε να μην ερωτεύομαι κανεις ;
:-* :-* :-*
Μην φοβασαι, νεφελιμ ειμαι,κλωνους θα φτιαξω..
για ολες θα υπαρχει ενας σταμ![]()
Κελλυ κοιτα ο σταμ μας εβγαλε φωτογραφια!!!
Κοψε το λιακοπουλο~!Μην φοβασαι, νεφελιμ ειμαι,κλωνους θα φτιαξω..
για ολες θα υπαρχει ενας σταμ![]()
αν κοψω λιακοπουλο θα εχω ενασχοληση 100% με την κελλυ ομως..Κοψε το λιακοπουλο~!
Πρεπει να διαβασεις ολα τα βιβλια!!!αν κοψω λιακοπουλο θα εχω ενασχοληση 100% με την κελλυ ομως..
![]()
![]()